User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
124 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: EB RS 0-200 Stock

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi o arabanın ss rs le gittiği gideceği o kadardı ..

hızlı pilotlar sadece istanbuldan çıkmıo
    İbrahim Bora abinin bahsettiği olay şu EB 8200 rpm dönen bir araç ve eğer tork eğrisini iyi yakalayamazsan bir sonraki viteste acı hayat ı izlersin onca zaman binmişliğin var seninde Bora abi onu çok iyi yakalıyordu bugune kadar ki EB nin bütün başarılı denemelerinde pilot BoraRS ti nick inden de anlaşılacağı gibi azıcık güzel sürüyordu be sezarın hakkı sezara

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O ara bir furyaydı Clio Rs te motor kırmak
    EB RS dışında o ay hayırlıyorum 4 Clio Rs te motor kırmıştı
    Hani arabayı alan için değil komple kıranların derdi ne kadar ucuz toplatabilirim ne olursa olsun mantıgı oldugu için o motorları toplatanlar hepsi hüsrana ugradılar...
    Halbuki en baştan orjinal şekilde toplamak lazımdı...
    Şu anki durumunu merak etim sadece
    Eyvallah açıklama için

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O ara bir furyaydı Clio Rs te motor kırmak
    EB RS dışında o ay hayırlıyorum 4 Clio Rs te motor kırmıştı
    Hani arabayı alan için değil komple kıranların derdi ne kadar ucuz toplatabilirim ne olursa olsun mantıgı oldugu için o motorları toplatanlar hepsi hüsrana ugradılar...
    Halbuki en baştan orjinal şekilde toplamak lazımdı...
    Şu anki durumunu merak etim sadece
    Eyvallah açıklama için
    Bütün clio Rs sahiplerine ben bir uyarıda bulunmak istiyorum bugune kadar gördüğüm bütün kırılmalar şanzıman kırılmasından dolayı oldu şanzımanı çok hassas ve kırıldığından motorunda kırılma riski yüksek çok hızlı atmayın ve asla kaçırmayın

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbo bak ben 12 senelik mühendisim. Az çok anlarım teknikten. Atmosferik bir arabanın nasıl hızlanacağını nekadar hızlanacağını da bu forumdakiler az çok bilirler Diyorum ki SS RS evet çok iyi gideri var. Ama EB RS de ondan aşağı kalmazdı buna inan Ama bak arada 2-3 boy farktan bahsetmiyoruz. Aradaki fark 180 km ye kadar 8 boy diyor Okan Sence bu 8 boy şöförlükle mi oluyor? Yanlış anlaşılmasın cidden soruyorum. Çünkü bir mühendis olarak anlamıyorum

Anlayan varsa nasıl olduğunu bana biri mantıklı olarak açıklayabilir mi rica etsem Hadi biri bakımlı biri bakımsız olsa tamam derim. Ama EB RS e yaptığım bakımı Okan bugün bile yapmıyordur emin ol Yani ne oluyor da iki aynı kategorideki iki aynı motor arasında 8 boy fark oluyor
    bora emmi benim bahsettiğim olay o değil zaten arada 8 boy yoktu o nerden çıktı anlamadım aracı sahibi mustafa kullanırken okanın 1 boy öne çıktığı oluyodu ben kullandığımda yarım boy önde oluyodum ve hiç 8000 leri buldurmadım çünki heleki 3. 4. viteslerde 7200 yada 7300 lerden sonra çok geriliyodu işte eb (lal) rste o eğriyi yakalamak çok önemliydi ..

zaten mustafa onu aldığında filtre sistemi falan yenilenmişti emmeye teflon fgalan kullanıldı birde yazılımı güncellenmişti sanırım onuda siz beraber yaptırmıştınız aklımda öyle kalmış .. yani işin özeti eb rs i şöförlük farkınla çok daha fazla ilerigidemezdi benim demek istediğim olay bu.. bence o zaman ss ile lal kafa kafaya gibiydi öyle boylar falan ortada yoktu ..en son burda kısa koyup cot-out yapmıştık ama yürütmek nasip olamdı tekrar ss le

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ekleme daha. Kötü benzin kullanmayın. Kötü yakıt + sürekli 8000 devir o motoru kırar.

Bu arada Okandan veya diğer arkadaşlardan cevap bekliyorum 180 e kadar 8 boyun hesabını hangi delikanlı verecek

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oo RS çiler Toplanmış selçuk beylerde burdaymış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boram emmi benim bahsettiğim olay o değil zaten arada 8 boy yoktu o nerden çıktı anlamadım aracı sahibi mustafa kullanırken okanın 1 boy öne çıktığı oluyodu ben kullandığımda yarım boy önde oluyodum ve hiç 8000 leri buldurmadım çünki heleki 3. 4. viteslerde 7200 yada 7300 lerden sonra çok geriliyodu işte eb (lal) rste o eğriyi yakalamak çok önemliydi ..

zaten mustafa onu aldığında filtre sistemi falan yenilenmişti emmeye teflon fgalan kullanıldı birde yazılımı güncellenmişti sanırım onuda siz beraber yaptırmıştınız aklımda öyle kalmış .. yani işin özeti eb rs i şöförlük farkınla çok daha fazla ilerigidemezdi ben demek istediğim olay bu.. bence o zaman ss ile lal kafa kafaya gibiydi öyle boylar falan ortada yoktu ..en son burda kısa koyup cou-out yapmıştık ama yürütmek nasip olamdı tekrar ss le
    İbom kızanım senin okuma yazman yok mu bak Okan kardeşimiz ne yazmış konunun başında

Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence şimdikilerle kıyaslama rs ler çok hızlandı

39 SS 550 (sadece cai,51mm egsos)
    SS Clio RS Acceleration Test - YouTube

sadece 0-180 de 2-3 saniye oynuyo arada
    ama ozamanlara göre gene iyi
    İşte 8 boy olayı oradan çıktı. Bu arada ben kaba taslak 8 boy dedim 180 km ye göre hesaplarsan bu 10 boyu da geçebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yok mu bir deluğanlı bu stoka stok iki RS arasındaki 8-10 boyluk farkı bize ayrıntıları ile açıklayacak anlatacak Bize ışığı gösterecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Bir ekleme daha. Kötü benzin kullanmayın. Kötü yakıt + sürekli 8000 devir o motoru kırar.

Bu arada Okandan veya diğer arkadaşlardan cevap bekliyorum 180 e kadar 8 boyun hesabını hangi delikanlı verecek
    İşi gücü bıraktın bize mi kitlendin Bora emmi

8 boy diye diye bi hal oldun anladık tamam Okanı bekliyorum ben salça olmuyorum sana hiç

Sen anca şanzıman kır dur bird 8 boy hesap de

Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oo RS çiler Toplanmış selçuk beylerde burdaymış
    Hoşgeldiniz efendim .... Ayır bacakları yapılcak araba var mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbom kızanım senin okuma yazman yok mu bak Okan kardeşimiz ne yazmış konunun başında

İşte 8 boy olayı oradan çıktı. Bu arada ben kaba taslak 8 boy dedim 180 km ye göre hesaplarsan bu 10 boyu da geçebilir
    emmi aga ben okanın hesaplarını bilmemde senin koyduğun video zaten eski, ss le lal ın denemesi daha geçen seneye falan dayanıo bişiler fark etmiştir herhalde zaten mustafa aldığında bayağı bi masraf yapmıştı ve yapmaya devam ediyodu ama patladı ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yok mu bir deluğanlı bu stoka stok iki RS arasındaki 8-10 boyluk farkı bize ayrıntıları ile açıklayacak anlatacak Bize ışığı gösterecek
    abi metreyle ölçmek lazım ))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emmi aga ben okanın hesaplarını bilmemde senin koyduğun video zaten eski, ss le lal ın denemesi daha geçen seneye falan dayanıo bişiler fark etmiştir herhalde zaten mustafa aldığında bayağı bi masraf yapmıştı ve yapmaya devam ediyodu ama patladı ..
    İbom yanlış anlama sana değil lafım. Benim o koyduğum eski dediğimiz video belki EB nin en sağlıklı videolarındandır ve o videoda EB de sadece CAI ve egzoz vardı. Yazılım bilem yoktu Yani tam şartların eşit olduğu bir video o yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahan da Okanım kızanım geldi konuyu okuyor hadi Okan olm işim gücüm var açıkla şu gerçekleri de işimize gücümüze bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavv Bora abi benzin kalitesi bence kat kat düzeldi
    Yapılan CAİ - Kısacası BAİ (Barzo Air İntake) Okanda çok işe yarıyor canlı şahidiyim 2 boy net alıyor BAİ den
    Ayrıca Okanda Port polish mevcut 8-10 HP ekstrası var
    Ayrıca arabada ciğerli yapıcak birşey yok

EB RS ile SS RS o zamanlar yarım - 1 boy önünde olabilir
    O zamanlar karadüzen zamanlardı
    Okan bu kadar arabasıylan özdeşmemişti
    Okanda bende o günden bugüne HP olarak ileri gittik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi açılklama yapıcam sizce stok rsle selçukla veya benim arabamla arasında kaç boy fark olur?
    bora abi sanada soruyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavv Bora abi benzin kalitesi bence kat kat düzeldi
    Yapılan CAİ - Kısacası BAİ (Barzo Air İntake) Okanda çok işe yarıyor canlı şahidiyim 2 boy net alıyor BAİ den
    Ayrıca Okanda Port polish mevcut 8-10 HP ekstrası var
    Ayrıca arabada ciğerli yapıcak birşey yok

EB RS ile SS RS o zamanlar yarım - 1 boy önünde olabilir
    O zamanlar karadüzen zamanlardı
    Okan bu kadar arabasıylan özdeşmemişti
    Okanda bende o günden bugüne HP olarak ileri gittik
    Sen dur len Başlatma benzin kalitenden İyiye gitmişmiş Nerde iyiye gitmiş Sallamayın bol keseden. Bahsettiğimiz yıllar 1980 ler olsa anlıcam da hepi topu 2 yıl öncesi

Selçuk sen sus gözlerin konuşsun

ProTech
    Misafir
    abi açıklıyorum ama anlamak istemiosunki

eb rs benle en son yani chip filtre egzos iken yakın yürüyodu benle ama ufak ayrıntıyı atlıosunben ozaman içerde kamyon filtresi ve sondada gülle gibi bir remus egzos kullanıyodum.
    O denemeden sonra SS çok ilerledi o konunun başında koyduğum videodaki halinde barzo cai ye geçmiştik otto susturucuya geçtik kuş gibi oldu birde bunların üstüne emmeye kendi işçiliğimizle portpolish yaptık daha doğrusu öle bişiler yapmaya çalıştık ve son halide o videodaki halidir.
    İbrahimde bilir ben EB ile denediğim zamanlarla şuan çok farklıyım. 8 boyu bilmemde helalinden 200 e kadar 4-5 boy atarım gibime geliyor.
    Ki ozamanlarla şuanki değişimi en iyi bilenler arasında selçuk , aytuğ abi ibrahim abi bunlar çok iyi bilir çünkü sürekli filtrenin yerini değiştirsek çıkıp otobanda deneme yapardık böyle böyle şuanki haline geldi araç..

yeterince açıklayıcı oldumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen dur len Başlatma benzin kalitenden İyiye gitmişmiş Nerde iyiye gitmiş Sallamayın bol keseden. Bahsettiğimiz yıllar 1980 ler olsa anlıcam da hepi topu 2 yıl öncesi

Selçuk sen sus gözlerin konuşsun
    abi onu bunu bilmemde inanmıcaksın ama okanın araca el değdirsek hızlanıodu babaannesine okutturmuşmu napmış bilmiyorum ..
    tabiki aracın kendi kondisyonuylada çok alakası var yani buna forumda kısaca Ciğer diyolar bora emmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi açıklıyorum ama anlamak istemiosunki

eb rs benle en son yani chip filtre egzos iken yakın yürüyodu benle ama ufak ayrıntıyı atlıosunben ozaman içerde kamyon filtresi ve sondada gülle gibi bir remus egzos kullanıyodum.
    O denemeden sonra SS çok ilerledi o konunun başında koyduğum videodaki halinde barzo cai ye geçmiştik otto susturucuya geçtik kuş gibi oldu birde bunların üstüne emmeye kendi işçiliğimizle portpolish yaptık daha doğrusu öle bişiler yapmaya çalıştık ve son halide o videodaki halidir.
    İbrahimde bilir ben EB ile denediğim zamanlarla şuan çok farklıyım. 8 boyu bilmemde helalinden 200 e kadar 4-5 boy atarım gibime geliyor.
    Ki ozamanlarla şuanki değişimi en iyi bilenler arasında selçuk , aytuğ abi ibrahim abi bunlar çok iyi bilir çünkü sürekli filtrenin yerini değiştirsek çıkıp otobanda deneme yapardık böyle böyle şuanki haline geldi araç..

yeterince açıklayıcı oldumu
    Yani egzoz hafifliğinden 2 boy, yeni tip CAI den + 2 boy, barzo port polişten de +4 boy Anladım tamam Yeterince açıklayıcı oldu bu

Konu kapanmıştır. SS RS stok hali ile EB RS ten 180 e kadar 3 saniye öndedir. Bu da yaklaşık 8-10 boy yapar

Biz bunca sene boşuna okumuşuz akü...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)