Okan tamam SS RS çok iyiBizde biliyoruz aklımıza iyice yerleştirdin
![]()
Sen ne yaptın bu aralar alıcaklardı arabayı ?
ne kadar karısıyo ortalık ya bırı bırıne kıl oluyo baska bı bosluk bulup burdan yazıyo arkadas ben harcadıgım 500 tl ıle batmadım kı gıttım cup sıbobu aldım taktım oem conta aldım takdım port polısh yaptım allaha sukur aracım cok cok da saglıklı ınce conta olayına gelınce o sökmus bu takmamıs onemlı deıl ben aldıgımda söktüğümde yoktu aracın ustunde nıe *** atım kendı aracıma bunu anlamıyorum kı arkadaslar alper hocanın emegıne saygısızlık yapan yok ellerıne emegıne saglık ama bende elımden geldıgınce en kalıtelı en ıyı parcalar ve ustalıkla aracı yaptırdım bınıyorum daha uzatmanıza gerek yok konuyu arkadaslar ondan sonra sole oluyo clıo mu rs mı yok denemem ınsanlar dıokı unların her konusunda polemık oluyo kavga cıkıyo gerek yok daha uzatmayın
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Fabrikasyon yapılmıyor çünkü hafif sportif amaçlı araçlar dahi olsalar yakıt ekonomisi / sigorta primi / müşteri kitlesi gibi faktörler düşünülerek üretiliyor araçlar. Bırak Clio RS'i Ferrari, Porsche gibi markalar dahi araçlarını olabilecek en performanslı şekilde üretmiyorlar. Otomobil firmaları için efsane olacak, çok hızlı araçlar değil, kar bırakacak, her kitleden müşteriyi cezbedecek araçlar üretmek önemli.![]()
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
selçuk okan perşmbe uygunmudur okey batak 51![]()
maşallah araçlara da Alican yeter olm benzine çalışıyon lan bu nedir![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Gene SS reklamları. Modifikasyon sadece güç alma değil iyileştirme yönünde de yapılır. Stock pistonları söküp yerine forged piston koyduğun zaman kıracağın anlamına mı geliyor. Oynandığı için kırılacak. O parçaları adamlar piyasaya sürmeden önce ne kadar test cart curt yapıyorlar haberin var mı senin. Hala SS in reklamını yapmaya kalkıosun ben demiştim ben demiştim diyerek. Modifikasyon işinde sağlamlık ustada biter. Bilinen en dayanıksız motor denen rotaryler bile düzgün insanların ellerinde modifiyeli olarak yüzbinlerce km gidiyor yurt dışında. Burada servis bakımlı stock RX8 ler motor kırıyor.
IN BOOST WE TRUST
ozaman rally lerde pistlerde koşan araçlar ve motorlarını yapanlar salakmı yüzlerce yarış kullanacak şekilde güçlendirmiolarda her seferinde ağzına kadar yükleyip sadece 1-2 yarış çıkaracak motorlar yapıolar ama 1-2 yarış çıkaran motorlarda max verimde güçte oluyor fakat 3. yarışa çıkamıyor ha yani bu adamlar usta değilmi binlerce km lik o güçte motor yapamıyorlarda 1-2 yarışlık motor kullanıyorlar açıklasana bana bi şunu adamlar zevk alıo galba sürekli motor yapmaktan... hadi onu geçtim 258 derece yerine 300 üstü derece egzantrik nie koymuo herkes ? nie 258 i üretmişler 300 le daha fazla güç alınacakken ? o parçaları alıpta en iyi ustaya yaptırsan ne olacak diğer hertarafı orjinal bir motorla bassan 2 günde kıracaksın hertarafını alacaksın eline? ee parça c&b olsa nolur en kral egzantrik olsa ne olur neyi anlatıosun sen arkadaş ?
Evet bilgisizliğin bir kez daha ortaya çıktı.
Sen formulada toplam kaç motor kullanıyorlar biliyor musun bütün sezon boyunca. Ve pistte yaklaşık 2 saat boyunca max performans gidiyorlar. Sen stock motorunu çıkar bakalım piste 1 saat sonunda bir yerleri kırılmazsa bende neyim. Piste çıkmış olsaydın anlardın. Ferrari track daylerde piste ferrarilerden önce Fiat 500 ler ve de Alfa breralar çıkıyor millete pisti göstermek için ki bir çok araba oluyor. Bunların çoğu arıza çıkarıyor su kaynatıyor bişey oluyor ama misafirlere kullandırılan 2 adet ferrari tık demiyor. birde gün sonunda free event e giriyor ferraride çalışanlar o araba ile.
IN BOOST WE TRUST
piste çıkmadığımı nerden biliosunki tanıomusun sen beni ?
ben aracımla 2 saat sürekli roll yaptığımı bilirim. o pistede çıkarım istediğin kadar dönerim araç stock ve bakımları düzenli olduktan sonra tık demez rahat ol sen..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)