Conti SC3 direk, tek geçerim![]()
Bridgestone ADRENALİN
Dunlop SP SPORT
Yokahama ADVAN
Pirelli P ZERO
Michelin PİLOT SPORT
Good year EAGLE F1
Nokian Z G2
Bende adrenalin kullanıyorum ama nedense ıslakta testteki performansın onda birini bulamıyorum.
her frenim de abs devrede ıslakta götü bası toparlıyamıyorum geniş virajlarda direksiyonu cevirip gaza yuklendiğimde gayet rahat kayma yapabiliyorum.bi anda gaza yuklendiğimde patinaja kalıyorum..
lasitklerimin diş derinliği 6mm üretim yılıda 10-07.
sanırım biraz hamur özelliğini yitirmiş.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Adrenalin kullanıyorum. Bir daha asla kullanmayacağım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
lassa impetussport kullanıyorum ies için fazla tutuyor sanki
adrenalin kullanıyorum bende kuru havada mükemmel derece iyi bence ama ıslak falan lastigi degil kesinlikle kuru hava ve sıcagı seviyo ısındı mı müthiş tutuyo.
Toyo hatta yeni model getirtmişken ankette kesinlikle olmalıydı.. En azından ürün-fiyat ikilemi açısından çok iyi bir marka ve japon olmasıda büyük artı bence..
Ancak tabikide kendimce çok iyi diye adlandırdığım birçok sebepten ötürü Bridgestone ADRENALİN..
toyo gercekten cok guzel lastik ama daha cok orta ust sınıf lastik uretiyor fiyatlarıda makul.
hatta soyle soyliyim fiyat/performance oranına bakarsan yeryuzundeki en iyi marka bence TOYO![]()
adrenalin kullanıyorum bende .. kuruda ve sıcak havada çok başarılı bence .. kuruda yüksek hızlarda üzmedi henüz ama düşük hızlarda aşırı patinaja kalıyor ..
bende bridgestone kullanıorum.hiç memnun deilim.michelinden sonra rezalet bi lastik olarak geldi bana.eskir eskimez deiştiricem tekrar michelin e donucem.hem sert bi lastik hemde ıslakta asla tutunmuor.kalkıslarda hep patinaja kalıor
dunlop sp sport
yokohama parada spec 2 çok güzel diye duydum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Adrenalin RE001 açıkcası benım g...m yemedi virajda daha fazla zorlamaya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)