Ben Suanda Taşıyıcıyla amortisör arasındaki üstteki civatayı 19 yerine 17 kullanıp 2.50 derece eksi kamber aldım bu doğru bi sistemmidir ?
Ben Suanda Taşıyıcıyla amortisör arasındaki üstteki civatayı 19 yerine 17 kullanıp 2.50 derece eksi kamber aldım bu doğru bi sistemmidir ?
niye yapamayalım veya yapamayayım eğer öyle bir imkan olsa. rotçuda yapıyor demişsinde, zaten bu işi iyi bilen neyin ne olduğunu anlayan çok iyi bir rotçuya yaptırtmak gerek. kafadan somun sıkmayla olcak birşey değil. düzgünce tablaya bağlanmalı değerler görülmeli bilgisayar ile.. en iyi şekilde böyle olur ama yapıcak adam ince ince uğraşçak arabayla. rtoçular alışmış bunu şöyle sık onu böyle yap otomatikleşmişler standartlara.
Sakin güç...
Arkadaşlar Bende Daha Önce Böle Yaptırdım Kampana Arkasında Alt 2 Vidasının İçine Pul Koyarak Yaptırdım.Fakat 1.ci Vitesde Yavaş Giderken Arabanın Kıçı Başı Ufak Tefek Yalpalıyodu Kalın Pul Koyarak Yapmıştım Ondan Sonra Pulu Daha İnce Koydum O Zaman İyidi Ama Azda Olsa Vardı. Tek Sorum Şu Olucak Bunu En Sağlıklı Şekilde Nasıl Veya Kime Yaptırabilirim...Bunun İyi Bir Ustası Rotçusu Varmıdır.Dezavantajlarını Biliyorum *****...
Yardımlarınızı Bilgilerinizi Esirgemezseniz Sevinirim...
Arabanın arka süspansiyonunun sisteminin resmi varmı ? yada hangi tip süspansiyona sahip ?
emin olmamakla birlikte torsion beam diye hatırlıyorum ve eğer öyleyse sağlıklı şekilde kamber verilmez. zevk için risk almak olur, değmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)