Yok yok karda kullanmadım![]()
![]()
Bu arada bugün ug8 leri taktım. Bikaç fren ve direksiyon kırma hareketi yaptım sakız gibi yapıştıBu kış yüzümüzü kara çıkartmayacak gibi
Yok yok karda kullanmadım![]()
![]()
Bu arada bugün ug8 leri taktım. Bikaç fren ve direksiyon kırma hareketi yaptım sakız gibi yapıştıBu kış yüzümüzü kara çıkartmayacak gibi
Snowways blizzak derken wr d4 aldım geçtim. Lassayı piyasada bulamadım dedi lastikçim, blizzak içime sinmedi, nokian bakalım bu yıl da bakalım dedim. Wr A4 almadığıma pişman olmam diye düşünüyorum, kışın ortasında bu trafikte neyin sportif sürüşü olacak. Karda kalmayalım yolda, Bolu dağını aşırsın bana başka bir şey istemem
Ya bende simdi Joyetech var ama buna baslik varmi "DOGAL" sigara koyabilmek icin tutunsuz? (CAKTIRMA)
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Lassa ve petlas kullandım şirket aracimda ikisi de çok vasatti. Contiden yağmur ve karlı havada çok memnun kaldım.
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
245/40 R 18 97 V XL Nokian WR A3 alınır mı ? Kullananlar var mıdır aramızda ?
Şuan aracımda 240/40/18 fabrika çıkıs lastiklerde interlagoslar var. İlk defa kış lastiği alacağım. Hangi yanak ve genişlikte kış lastiği tercih etmeliyim ? Mevcut durumda 1200-1300 civarında para verebilirim. Daha önce kullanan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. artısı eksisi ne olur bu fiyat aralığında aldığım lastiklerin ?
2013 ug8 var aldigim aracta disleri yerinde bakalim performansi nasil olacak. Ama ugultusu var yazliklardan gecince direkt farkettim dusuk hizlarda bile.
abi simdi benim lastikler 225 45 17 benim 205 50 17 mi almam gerekiyor kislik icin? aklimda nokian wr d4 var fiyatlara baktim biraz tuzlu ama Edirne'nin kisi zor gecer dediler kartla alacagiz artik![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Kış lastiğimde contiyi tek geçerim. Normal binek için ts830 performans kış lastiği olarakta ts850. Ts830 u kullanıyorum karda inanılmaz başarılı 4 çeker kar lastikli araçların çıkamadığı yerden çıkıyor dizel clio siz düşünün. Islakta süper değil ama iyi not verebilirim. Kuru ve soğukta ise yine ciddi başarılı ve tutunması bayağı iyi. Kısaca lastikte ucuza kaçılmaz tüm kış lastikleri kışın yaz lastiğinden iyidir ama continental ve diğerleri diyebilirim. Ug gen1 de iyi diyorlar ama denemediğim için yorum yapamam.
yazliklarim conti.. forumda nokiani yeni ogrendim acikcasi memnun olmayanda yok gibi 2 si arasinda kaldim
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
arkadaşlar yeni konu açmadan burdan fikirlerinizi almak istiyorum. Aracım w211 e 200 kompresör. Lastik ebadım 245/45/17 ancak kışlık olacağı için 225/50/17 ebatlarında lastik almak istiyorum. Aşağıda verdiğim linkte f/p olarak nokian öne çıkıyor. Acaba listeden önereceğiniz lastik var mı? Teşekkürler.
Oto Lastik Fiyatları | Kış Lastiği & Yaz Lastiği - Kargo Bedava
Lassa ICEWAYS
Bu lastikleri dün akşam taktırdım.
195-65-15 ebatlarında
İlk gün karda ve buzda kullanma şansım oldu.
Sonuç gayet iyi tutunması dişleri vakumu vs süper
Olumsuz yönleri arabayı resmen tutuyor yakıt sarfiyatı 100 km de 0,3 lt arttı
Bir önceki eski sertleşmiş bridgestone kar lastiği idi.
Yol sesi yani uğultu daha yükşek
Ama zor şartlarda hayat kurtarır
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Arkadaşlar merhaba. Mevcut olan bir sezon kullandığım 225 45 17 crossclimate lastikleri satarsam orjinal ölçüm olan 215 45 17 ye geçmek istiyorum.
Yaşadığım bölgede kar bir buçuk ay yerden kalkmıyor crossclimatetan aslında oldukça memnunum ama kışın tabanın küçülmesi gerektiği yerde büyütmüş olmanın getirdiği huzursuzluk olduğundan tekrar lastik bakıyorum ne tavsiye edersiniz?
Kolay gelsin beyler, F20 araçım var orjinal jantlarımı depomda yer kalmadığı için satmiştim. 5x120 ''16 inc 205 / 55 / 16 şeklindeydi , şimdi kar kış muhabbetine tekrar jant lastik almaya karar verdim. Ama her ağızdan başka başka cümleler çıkıyor kafa bulandı yardımlarınızı beklıyorum. Hemen çözmek istiyorum durumu. 19 inc jantlarla mağdur durumda kalmak istemiyorum.
16 inc jant lastik mi, 17 inc jant lastik mi ? 18 Taksak sıkıntı çıkartır mi? Lastik ölcüleri ney olmali? Ön arka farkli ölçü mü olmali 4 u de standart mi?
16 inc , 205 / 55 / 16 ?
17 inc , 225 / 45 / 17 ?
18 inc , 225 / 40 / 18 ?
teşekkürler.
Ben de 165 70 r14 ölçülerinde makul fiyatlı lakin kaliteli bir kış lastiği arıyorum, ***** Doblo'ya takılacak ama uygun fiyatlı olması daha önemli.
Hangi lastiği tavsiye edersiniz, ve ortalama fiyatı nedir tavsiyenizin?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)