yer trabzon, lastikler 205-55-16 michelin crossclimate 4 mevsim, yol %30 civarında eğimli. Kar yağışı geceden başlayıp gün içinde devam etti yarın sabah don yaparsa nolur bilemiyorum. trabzon gibi yılda bikaç gün için kar yağışı olan yerler için ideal bence yolda bırakmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=VABppO6ak98
Dunlop ICE 02 ile bugun 10 15 cm kar olan 100 metre uzunlugundaki bir yokusu çok zorlamadan çıktım.
Bugün özellikle el değmemiş yer bulup arabayı bir kaç kez kara saplayıp fazla zorlanmadan çıkarttım.
17 Şubat 2015 de yazlık lastık olduğu için fazla çıkmadım ama mecburiyetten cıkıncada haliyle hiç zevk almamıştım.
Panik fren yaptım birkaç kez test için çok fazla kızaklamadı
2 gündür önlerde CrossClimate ile gezdim. Bugünde Lassa Snoways 2+ lastikleri öne taktırıp, CrossClimate'ları arkaya aldırdım.
Genel olarak CrossClimate oldukça iyiydi bana göre. Karda kalkış da ve panik frende Snoways kadar olmasa da iyiydi. Kışın çok çetin geçmediği yerler için oldukça iyi bence.
lastiği geçinde elinde golf 7 ye göre kara jant olan yada bulabileceğimiz bir yer varmı2 adet
Scorpion TypeR
Üzerindeki normal lastikten iyidir her türlü tahminim. Şu 2 lastik 4 lastik videolarını seyrettim de, çok zorluyolar arabayı, ben 2 lastik iş görür diye düşünüyorum. Arkadaş itişlerde durum farklı olabilir ama önden çekişde derdimiz zatne yolda durmamak. Aklım karışmadı değil ama 2 latstikle çözülür heralde.
Nokian wr d4 inanilmaz yol tutus ve fren mesafesi var islak yoldaymis gibi gittim yilbasi gecesi silivriye
Michelin ALpine5 test ettim bugün seat leonda, çok güzel bi lastik gerçekten.. Frenlemedeki tepkisi , tutunması çok iyi.
Tango-1 never dies.
Kötü kış lastiği yoktur, acemi şöför vardır..
195-65-15 olarak golf 6 aracıma sessiz ve yumuşak kar lastiği önerisi olanlar varmı beyler ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
alpin 4 lerden çok memnundum geçen sene ama yılbaşı gecesi silivride beni zorladı gerçekten; 3sene oldu
gerçi acemi ve yaz lastikli arkadaşlar rampada kalınca kalkamadım tekrar ondan olabilir sanırım
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
A4 allroad a 245/45/18 goodyear eagle ultra grip var kar lastigi var cok iyi tipide kar yagisinda buzlanma vs fren de hic yari yolda birakmadi tabi quattro var ama cok nadir esp yakti
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)