Beyler Reno Kangoo da 175/70/14 kışlık lastik ne kullanılacak. Toptancı arkadaşımın aracı genelde şehir içi kullanım.
Beyler Reno Kangoo da 175/70/14 kışlık lastik ne kullanılacak. Toptancı arkadaşımın aracı genelde şehir içi kullanım.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
sava iyi gibi ya
www.honda-tech.com
Şimdi lassa geldi mevcut araca
Yol tutuş ciddi farklı , yuvarlanma sesi de standart lastiklerden çom az daha yüksek ama petlas kadar değil
Tesla Model Y Sr
Ömrümde ilk defa kar/kış lastiği kullanıyorum.Bundan önce neredeyse her yıl karda araç kullandım ama hep spor lastikle.. Kaya kaya.. Bugun bostancıdaydım 1 saat önce yollar kar tuttu baya baya.. Denemek için 1-2 sokağa girdim , yokuş çıktım , ben hayatımda böyle güzel şey görmedim , nasıl bir yol tutmadır o ? Benim spor lastiğimin kuru asfaltta kaydıgından daha az kayıyor karda hatta hiç kaydıramadım açık sölim.Sonra sahilde karlı çamurun içinde gazladım... Ya ben ne salakmışım senelerce karda kışta spor lastikle gezmişim , bugun inanamadım performansına lastiğin.. Valla şok oldum.. Lastiğim pirelli sotto Zero 3...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Lıkır lıkır karları ata ata çıkması nasıl keyif veriyo dimi![]()
@Yiğit G.
175 ebatmı 185 ebatmı daha ıyı kar ve kışın normal ebatım 185 65 14 yıne aynı ebatmı almak gerekıyr
www.honda-tech.com
Merhaba nissan Qashqai aracımın orjinal ebatı 225/45/19 bu ölçü yerine 235/45/19 yada 225/55/19 pirelli sottozero3 veya pirelli scorpion düşünüyorum farklı ebatlarda sıkıntı yaşarmıyım bilgisi olan varmıdır?
geçen seneki aracımda goodyear ugp8 kullanmıştım bu sene araç değişikliği nedeniyle pirelli snowcontrol 3 kullanıyorum. Sanki goodyear yolu daha iyi tutuyordu bakalım ilk karda ne göstercek prelliler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)