pazar günü gelicem..ahmet aradı sanırım sizi..GMS Ahmet le birlikte gelicem.iki araba gelicez
Printable View
pazar günü gelicem..ahmet aradı sanırım sizi..GMS Ahmet le birlikte gelicem.iki araba gelicez
Bende gelicemde arabayla gelmicem muhtemelen , korkuyorum kaşla göz arasında arabayı basarsınız diye:D
Ya o işin şakasıda , karburatorde bir sıkıntı var benim acaip çok yakıyor.Arabayla gidip gelirsem çok fena üzer beni yani o masrafa girmek istemiyorum:D
ahaha bakacaz ama ahmeti pek sakin gideceğini sanmıyorum:D
Olsun Yaa Sag Salım Gelınde Nası Gelırsenız Gelın Ama Arabayıda Getırırsen Canlı Cok Gormek Isterım :)
mümkünse ben lastikler görünmesin istiyorum..yarısı çamurluğun içinde kalsın yarısı asfaltın altında :D
olum şu mangalı 1 hafta geç yapsaydınız bende gelirdim ya
canımsınız ♥ :D:D
kısmet değilmiş :)
valla konuyu görünce yazayım dedim. cantürke ömer kardeşimin vasitasıyla gittim.
fiyatları gerçekten uygun yalan yok şahsiyetide çok iyi . fakat işçilik konusundan bir sıkıntı var sanırım.
3 defa gittim kendisine ama isteklermizi alamadık malesef.
hatta ne yapabilirz diye burda paylaşmıştımda.
öncelikle istediğimde şuydu. aracı hafif basmak ama sertlik konfor dengeli olsun istedim.
amortisörler tamir ve kısaltıldı. baktım 17de düz yolda sürtüyordu. tekrar gittim yaylar ömrünü tamamladı dedi cantürk tekrardan açtık yayları değiştirdi. bu seferde düz yolda değilde hafif sallamalı yolda sürtmeye başladı gene.
öyle bişeyki ilk gün çok iyi ikinci gün sanki araba düşüyor :) haliyle 2a adet davlumbaz yedim onun içinde 15 kullanmak zorunda kaldım. esneme problemimiz var yani arkadaşlar...
dostum senin için en iyisi spor yaymış ama işlem yaptırdıysan çok esneme varsa amortisörlerini biraz sertleştiricekler esnemeyi aza indiricekler bu şikayetini belirttin mi murat ustaya