valla insanlıgına ve şahsiyetine birşey demiyorum, benim rahatsızlıgım işçiligi.
onun benim arabama yaptıgı coil degilmiş, ön amortisörümün biri digerine göre 5 cm kısaymış, arka amortisörlerin milini kısaltmadıgı için, yay boşa çıkıp lastigime saplandı ölmedik şükür, arkadaşlarımın bildigi gibi 10 defa izmit yaptım her seferinde usanmadan bıkmadan söktü yukarı çıkardı saga sola çekiçle vurup indirip geri taktı, hiç bir zaman gelme bakamam demedi hep gel buyur hallederiz dedi, ama ben en sonunda anladım ki sorunumun ne oldugu hakkında bilgisi yok, bilmedigi sorunu çözemez insan, o nedenle vaz geçtim gitmekten,
yanlış hatırlamıyorsam sen orjinal coil sertleştirdin orda dimi söktü yukarda sadece igneyle hava bastı serleştirmekten kastın bumuydu senin bilmiyorum ?
ben cantürkte amortisör kulesine patlamasın diye kendi arabasına özel demir aparat yapan sakaryalı demirci arkadaşla tanıştım2 defa kuleyi patlatmış sonunda bu çareyi buldum abi dedi
![]()
benim arabam sorunluydu olmadı dedim vazgeçtim, ama sorun arabamda degilmiş şimdi ank amortisör yaptı yazdıgım gibi 4 ayı geçti tık yok maşallah
burdan tekrar yazayım durumunuz varsa mutlaka orjinal alın yoksa bu yollara başvurun