arkadaşlar cantürk için adres tarifi alabilir miyim?
istanbul tem den gitmeyi planlıorm
arkadaşlar cantürk için adres tarifi alabilir miyim?
istanbul tem den gitmeyi planlıorm
üst tarafta coilin yayının oturdu yer (üst tabla) da lastik takoz var mı? bende tak diye ses geliyor esnemelerde. komple hortumlandı geçer diye ama yinede ses var. acaba üst lastik takoz olmadığından mı yapıyor diye merak ettim.
Mustafa abiye ayrıca teşekkür ederim. çok ilgilendi sağ olsun. her zamanda mallarının arkasındalar.
edit: bütün sorunlarım çözüldü. (cantürk amortisör)
Seyrantepe ANK süspansiyon Engin Usta Diyorum başka bişey demiyorum yaptırmasanız bile kesın ugrayın bilgi alın derim fiyatları cok uygun ve işçliği cok kaliteli bal gibi adam![]()
ank engın dıyorum baska bısı demıyorum![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
kesinlikle cantürk amartisöre hiçbirşey yaptırılmaz ne mal alınır ne muhabbet edilir hem malı bozuk cıkar hem arkasında durmaz hiçbirzamanda sözünün eri degildir ....ben yaşadım gördüm
Ben belki istisnaydim olmadı tutmadı arkadasim Honda aldı yapma etme gitme dedim dinlemedi 1. Hafta sonra canturke kavga etmeye başladı ben parami zor aldim aynısını oda yaşadı dükkanına gidip beklemek lazım para için beni orjinal amartisorum için 20 gun bekletti bana sormadan orjinal amartisorumu kullandı
C R M performance
murat ın tel zaten var birde tel baksa hadi baktı diyelim tamam hallederiz hiç hayır yok adamda hep hallederiz
Ben cantürkten yaptırdım coilleri ve her konuda çok memnunum amacım reklam veya yalakalık değil adamın işciliği, karakteri, esnaflığı on numaraTanıdığım herkese de kesinlikle yay dan kurtlup cantürk ile iletişime geçmesini öneriyorum. Kendisi parayı son plana atan müşteri memnuniyetine çok önem gösteren ender esnaflardan ( en azından benim gözümde öyle )
2010 poloma cantürkte coil yaptırdım gerçekten adam gibi adam ve harbiden güzelde yaptılar. Sonra 2011 corsa aldım H&R marka coil aldım taktıktan sonra vuruntu gibi sesler gelmeye başladı nam amotisöre gittim ilkinde 2 si için 40 lira aldılar ama sorun 2 yada 3 gün sonra tekrar başladı 2. kez gittiğimde tek amortisör için 100 lira aldılar tam 1 hafta sonra tekrar aynı ses yine gidersem sanırım bu sefer 200 alırlarama sorunu bir türlü gideremediler ama her seferinde bu kez oldu denildi ama boş
![]()
Gökhan CEYLAN
arkadaşlar cantürkten bende fiyat aldım aklımda yaptırmak var
ama yapılan çelişkili yorumlar beni düşündürdü
kimisi çok memnunum diyor kimisi yerden yere vuruyor
tam anlamıyla bu işin aslı nedir ??
/// Swap 30
valla iztanbuldan gidecekler için yazayım sık sık gitmeye hazırlıklı olunbenim cantürk coil maceram 2 ay sürdü 15 gün sıkıntısız kullandım kalan 45 günde 9 defa izmite gittim, bir defasında setten hızlı geçerken arka amortisördeki yay mil kısalmadıgı için yerinden çıkıp lastige saplandı, o gün nalet olsun dedim, tam orjinal amortisörlerimi takacaktım, seyrantepedeki engini önerdiler forumdan şükürler olsun 4 ayı geçti ve şükürler olsun tık yok
ama imkanınız varsa öncelikle ve muhakkak orjinal bişeyler alın derim.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Ben anlamıyorum bu işi.
Daha geçen sene yere göğe sığdıramayanlar,bu konuya mesaj üstüne mesaj atanlar şimdi kötülüyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)