omR35 Nickli Üyeden Alıntı
Yazdıklarımı beğenmediyseniz editleyebilirim, sıkıntı yapmayın.Bişeyler peşinde değilim çünkü ben murat bey canımı sıktı artık içimden geleni yazdım.5-6 ay değil 1 sene oldu buarada.
Siparişi verdim 2-3 gün sonra geldi coillerim denedik olmadı vs geri gönderdik 1 yıl para yatıcak diye bekledim.Murat bey telefonla görüşmelerimizde samimi, cana yakın olduğundan bu zamana kadar ne onu sıktım nede söylendim.1 yıl bekledim doğru düzgün aramadım bile.Sözüne güvenip başkalarına söz verip mahçup oldum kısacası paramla rezil oldum ben.Murat beyi her aradığım gün bugün yatırıcam diyordu ki iki kere sözüne güvenip bankaya kadar gittim yatırdıysa alıyım paramı diye de boşver.
İzmirden izmite kalkıpta coil için gitmem, her sorun yaşadığımda izmite mi gelicem ben? Marka coil alırım bakarım dalgama.
Ki zaten custom coilde mantıklı bi olay değilde milletin övgülerine yağlamalarına güvendik bi işe girdik burnumdan geldi.
Dediğim gibi yazdıklarım sizin veya murat beyin hoşuna gitmediyse silerim, canınız sıkılmasın.