User Tag List

Sayfa 35/43 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
816 sonuçtan 647 ile 665 arası

Konu: Cantürk? Nam? Coil Tavsiye?

tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıklarımı beğenmediyseniz editleyebilirim, sıkıntı yapmayın.Bişeyler peşinde değilim çünkü ben murat bey canımı sıktı artık içimden geleni yazdım.5-6 ay değil 1 sene oldu buarada.
    Siparişi verdim 2-3 gün sonra geldi coillerim denedik olmadı vs geri gönderdik 1 yıl para yatıcak diye bekledim.Murat bey telefonla görüşmelerimizde samimi, cana yakın olduğundan bu zamana kadar ne onu sıktım nede söylendim.1 yıl bekledim doğru düzgün aramadım bile.Sözüne güvenip başkalarına söz verip mahçup oldum kısacası paramla rezil oldum ben.Murat beyi her aradığım gün bugün yatırıcam diyordu ki iki kere sözüne güvenip bankaya kadar gittim yatırdıysa alıyım paramı diye de boşver.
    İzmirden izmite kalkıpta coil için gitmem, her sorun yaşadığımda izmite mi gelicem ben? Marka coil alırım bakarım dalgama.
    Ki zaten custom coilde mantıklı bi olay değilde milletin övgülerine yağlamalarına güvendik bi işe girdik burnumdan geldi.
    Dediğim gibi yazdıklarım sizin veya murat beyin hoşuna gitmediyse silerim, canınız sıkılmasın.
    hayır est can sıkıntısı değil buraya yazman sana fayda getirecekse istediğini yaz burda sıkıntı yok ama şöyle düşün sen buraya bunları yazdın bir başka arkadaş bunu okudu cantürk'e gidecek iken vazgeçti bu arkadaş belki cantürk ten memnun kalacaktı ki sen cantürk'ün kısmetini değişmesine vesile olmuş oluyosun bu ekmek le oynamaktır.Ben böyle düşünüyorum.Ayrıca yorumları okursan benim gibi düşünenin sadece ben olmadığı göreceksin fakat senin kadar ağır yazana hiç denk gelmedim bu çok acımasızca olmuş.Bana kızabilirsin belki ama ben cantürk'ün avukatı değilim kişiliğini seviyorum murat abinin çok üzülüyorum bu yazıları görünce senin yazını değiştirmene gerek yok sen bardağı yere atıp kırıyosun sonra kırılan parçaları birleştireyim diyosun bu sence nasıl olur???

tolgasena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu benim de işime yaradı ya..
    Citroen c2 1.4 hdi var.. 3.5 cm fk yay ve sonrasında press var.. Enkei rpf1 aldım ama icime sinmedi.. Bir organizasyonda da Cantürk ün standını gördüm sağolsun usta baya yardımcı oldu..
    Namda islem yaptırmıs bir arkadaşım onumuzdeki hafta amortisorlerini söküp atıcak 2 arac önlere coil yaptırmaya gidicez.. Kullanan bir yakınımın tavsiyesi ve organizasyonda ustanın ilgi alakasından dolayı Cantürk diyebilirim..
    Honda ES7

mertarıkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat abi gibi şeker gibi birisinin hakkında böyle yazılar görmek gerçekten üzüyor beni. Ortada bir yanlış anlaşılmala birşeyler dönüyor ama anlamıyorum. Ben coil yaptıralı 8 ay oldu sorunum yok. Ama kullanıma bağlı olarak coillerin bakıma ihtiyacı var benim görüşüm biraz tatsız gelmeye başladı aradım söyledim gel hallederiz dedi. Günde kaç kişi arıyordur Murat abiyi bir sorununz birşeyiniz varsa gidin yüzyüze görüşün derim. Murat abiye nerelerden araç geliyor sonuçta hiçbir zaman yok demeyen birisi ve para düşkünü değil buna eminim. Ben 1 ay borçlu kaldım bir kere telefon açmadı. Ya ben çok şanslıyım iki aracımda da sorun yaşamadım ya da sorun yaşayanlar şanssız takdir sizin.
    +1 Melih... Eklenecek hiç bişey yok söylediklerinde Murat usta için...

SinanSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ANK
    ANK Engin abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...............

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu acmak yerine buradan soriyim. Mk5 jetta ve golf5 lerin coilleri ayni.

Raceland marka coil bulduk uygun fiyatli urun temiz ama sertlik yumusaklik ayari olmadigi icin herkez cok sekersin diyor... Gorus oneri ve deneyimlerinizi bekliyorum

arac benzinli mk5 jetta
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

EMD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ANK spec.

Gecelere kadar bize katlanabilen biri Engin abi. Kahrımızı çok çekti, çokta çekecek..
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMD insan değilsin

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı geçen seneki senaryo. Geçen sene Cantürkün üstüne yoktu şimdi ANKnın. Ne diyeyim kimse sorun yaşamasın
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu akşam ank dayım hayırlısı

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Emre D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ANK spec.

Gecelere kadar bize katlanabilen biri Engin abi. Kahrımızı çok çekti, çokta çekecek..
    Aynenoyle..
    Aynı geçen seneki senaryo. Geçen sene Cantürkün üstüne yoktu şimdi ANKnın. Ne diyeyim kimse sorun yaşamasın
    Melih hayatimda yay press kesbic hic yapmadim,spor yay amortisor kitindeki komforum suan ayni eski aracima gore. + gece 11de baslayip sabah saat 4te bitti benm arabam kotu bile olsa sirf bu yuzden bile overim ki bicok kisi bndi aracima n bir yay gicirtisi ne bir sertlik bicbisey yok . Kafa 5arka3bastik mukemmel oldu.. babam annem ablamda buna hemfikir ise ben engin abiyi overim. Neticede.bi cikarim yok bana aparada vermiyo isi ne ise hakkini vererek hapti bnm arabam gibi yavuzun arabasida asiri ii oldu balilin meganeda ayni sekilde ve suana kadar hicbirkimseden en ufak sikayet yok. Kisacasi izmitteki amortisorcuyu tanimiyorum ama engin abiyi tanidigima cok memnun oldum sahsen,eli yuzu duzgun efendi isini hakkiylw yapan bi abimiz.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka ANK'ye birkere gidiyorsun..ayar tutsun vs. bilmem ne diye 50 sefer gitmek zorunda kalmıyorsun Murat abiyi severim çok iyi insandır ama el elden üstündür..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende duydum metnini çok övüyor arkadaşlar..inşallah aksilik yaşamayız..

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı işler bol kazançlar olsun. Kimsenin ekmeğinde gözüm yok tabikide Sadece bir yorumdu benimkide. Nasip olursa coil yaptıracak bir arkadaşlar giderim bakarım bende.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende duydum metnini çok övüyor arkadaşlar..inşallah aksilik yaşamayız..
    Abi sonuçta kul yapısı unutmamak lazım..

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu iste kimseye kefil olmam senin araban olur onun arabası olmaz belli mı olur
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sonuçta kul yapısı unutmamak lazım..
    aynen fatihçim..şansımız kısmetimiz neyse onu yaşarız..eyvallah

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Custom işi böyle. Önce Nam modaydı, sonra Nam OUT - Cantürk IN oldu. Geçen sene Cantürk modaydı. Bu sene Cantürk OUT - Ank IN. Seneye ne olur kim bilir... Kullanılan yayın araca göre bir standardı olmadıktan sonra, kapattığın amortisör fabrika standardında doldurulup kapatılmadıktan sonra daha çok amortisörcü eskitir bu forum. Önce herşey güllük gülistanlık olur, aradan birkaç ay geçince işler değişir, sesler gelir, yağlar boşalır... Muhtemelen yakın zamanda çin-tayvan malı sertifikalı, onaylı coiloverlar yaygınlaşır ve iyice ucuzlar da herkes kurtulur bu dertlerden.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende honda olsaydı kafaya hiçbişey takmazdım hondacılar dert etmesin hiçbirşeye bakkala gitseler orda bile tabiri caiz ise coil bulacaklar bizim aracında var ingilterede 600 sterlin adamla pazarlık yapıyorum işine gelirse diyo 1 sterlin inmiyo alacağımdanda değil zaten tek marka olup alternatif olmayınca böyle oluyor çin'e gitmek lazım valla neler vardır neler özellikle tuning fuarlarına..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gittim ank ya..engin arkadaşım gayet işini düzgün yapan biri..yarım santim farkta bile tekrar en başa dönüp işini yapıyor.sallama işi yok...çok düzgün bir insan..keşke hep öyle kalsa ama bizim millet pek anlayışlı değil.Allah kolaylık versin engine..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)