yeni sistem hakkında bilgisi olan var mı?
onun dışında coilin yayı aşırı yumuşak.
sert yay yumuşak amortisör kombinasyonu mu iyidir, yumuşak yay sert amortisör mü?
Printable View
yeni sistem hakkında bilgisi olan var mı?
onun dışında coilin yayı aşırı yumuşak.
sert yay yumuşak amortisör kombinasyonu mu iyidir, yumuşak yay sert amortisör mü?
cantürk'e martta amortisörü yaptırdım bu ayın başında parasını verdim? nam ön arka coile 1200 yerine göre 1500 lira para alıyo murat abi 4 tane coile 900 lira alıyo nam günde belki 4 5 arabaya coil yapıyo murat abi yeri geliyo belki hiç yapmıyo arada dağlar kadar fark burası istanbul orası izmit bizim bağcıların nüfusu izmitten fazla sıkıntı olabilir el yapımı ayarlı amortisör yaptırıyosunuz bunun sonuçlarına katlanıcaksınız yok sıkıntı çekmem diyosanız tüv onaylı coiller var onlardan alıcaksınız yukarda dedikleri gibi 2 sene önce nam geçen sene cantürk bu senede ank seneyede başka biri meşhur olur ankye *** atılır o yüceltilir bu piyasa böle.
bugune kadar ANK hakkında şikayet duymadım ben şahsen.Engin abide gayet efendi sessiz sakin ekmeğinin peşinde olan mazlum bi adam.
bugün abartısız 15 defa üstüste aradm telefon mesgul çaldı çaldı sonra tekrar aradm aradm ama nedense telefonlarıma bakılmadı ben hayatımda böyle bir şey görmedim ya
Cantürk'üde tanırım ANK' da tanırım iki tarafın esnaflarıda iyi insanlar tek namdakileri tanımam zaten onlarda burnundan kıl aldırmıyolar :)
Evet cok iyi esnafdir konustugu lafda durmaz telefonlara cikmaz
evet ne geldi ki başına her seferinde isyan moduna geçiosun ?
bir önceki sayfada yazmıştım ama gene yazayım murat abiden coil aldım tam net hatırlamıyorum 2-3 defa geri gönderdim tekrar geldi aracıma olmadı ayar tablası lastiğe aldı araba düşmedi flanş yaptırttım murat abiye onuda göndermedi bana gönderse bile ayar tablasını çeviremiyorduk.murat abiye durumu anlattım tamam dedi coilleri gönder paranı gönderim dedi bende olsun dedim coilleri geçen ayın başlarında gönderdim 3 4 gün içinde paramı göndercekti ama halen daha göndermedi arıyorum telefonlarımı açmıyor,arıyorum arıyorum 15-20defa meşgul çalıyor sonra ben arıyorum telefonum açılmıyor borcum var demiştim ona abi yakın zamanda gönderirsin dedim ama halen daha ses seda yok benide arkadaşıma karşı mahçup etti sağolsun.anlamadığım nokta neden telefonlarım açılmıyor açsın telefonumu desin ki yasin kardeşim şuan sıkıntım var 3-4gün içinde ödemeyi yaparım ama öle birşeyde yapmıyor. zaten bu saatten sonra öyle bir laf dese bile asla kabul etmem. durum bundan ibaret işte
bu forumdan bi arkaşımla beraber biz de ön-arka coil yaptırdık cantürk amortisörde.izmitten istanbula gidip kütahyaya geri döndük.araçları biraz daha basalım dedik.krikoya kaldırdığımızda aracın sağ ön amortisörünün yağ kaçırdığını gördük.hemen murat ustayı aradık.aynısından bi tane daha yapıp göndereceğini,bendeki patlak olanı da benim ona göndermemi istedi.içim rahatladı o an fakat söylediği gibi olmadı.3-4 hafta boyunca 2-3 güne bi aradım.bu gün gönderiyorum,yaptım,yapıyorum,kargoya verdim diyo,hangi kargo diyorum,kargoyu arıyorum adıma gelen bişey yok,adam resmen dalga geçiyo.çoğu zaman zaten telefonu açmıyo.böyle bi esnaflık anlayışı görmedim ben! kesinlikle tavsiye etmiyorum.bu benim fikrim.arabadan soğutur yeminle. konuyu takip ettim,sorun yaşamayan şanslı arkadaşlar da var aramızda, fakat yaptıracak olan arkadaşlar söylediğim şeyleri göze alabiliyorlarsa yaptırsınlar. benim yaşadığım stres,burda söktür taktır,vurma var takoz koydur,hortum sardır,sanayiye git gel marka coil parasını buluyo.yumuşak mizacı,efendi tavırları,yaparız,hallederiz,çay için börek yiyin demesi benim maduriyetimi gidermiyor!yaptırcak olan arkadaş garanti belgesi alabiliyosa alsın,elinde imzalı kaşeli belgesi olsun.kimse mağdur olmasın.benim başımdan geçenler bunlar.
Şu Cantürkü birebir tanıyan insanlar burada övecegine yazıp çizeceğine burda sıkıntı yaşayan arkadaşların durumunu çözmek için yardımcı olsalar ya?
Ben NAMı da tanırım ANKyı da. Burada onlarla ilgili sorun yaşayan adam olsa gittiğimde durumu anlatır, çözmesini isterim.
Şu an Cantürk burada sürekli kötüleniyor, arayıp söylesenize şurdaki arkadaşların mağduriyetini gidersin. Bak adam 20 kere aradım diyor ayıptır...
abi yeminlen video aldım bak video yu koymak istemiyorum ya abi ben yirmi dedim ama vallahi videodan saydım 70civarı aradım ya mesgul aradım mesgul aradım bakmıyor olmaz böyle bir esnaflık ya harcadığım para ile marka coil alıp gezerdim ya yemin ediyorum basık araba gördüm mü hevesliyorum ya vallaha yazık ya para kolay kazanılmıyor.
NAM ve şakir bu is olmaz...
Ben hiç kullanamadığım coillerimin parasını 14-15 ay geçti alamadım.Boşverdim unuttum artık.
Bu adamın dibi dediğiniz kişinin adamlığı canı istediği kişilere yansıyor heralde.
Tutturmuşsunuz bir adamın dibi diye bi laf murat cantürk ün ismi geçtiğinde ağzınızdan çıkan tek söz ' murat abi mi? adamın dibi abi o ya, hatta adam kere adam öyle söyleyeyim' ? ben bi adamlığını görmedim murat abinizin?
Ben 70 küsürden daha fazla aradım her aradığımda bugün yatırıyorum diye oyalayıp durdu beni.15 ay oldu gelen giden yok.Burda yazdım murat beyin yaptıklarını ben kötü oldum.Bu saatten sonra da ne murat cantürkle nede şakşakçılarıyla muhattab olmam.Koyayım parasına.
Niye kotu oluyosun kardesim sonucda alacagin var dimi olay bitmisdir iste valla ben parami alana kadar bu isin pesini birakmicam para önemli degil ama artik işi inada bindirdim BEN O PARAYI ALACAGIM TEKEFONLARIMA BAKMIYOR AMA BURDAN DUYSUN O PARAYI ALACAM SENDEN.
Geçen sene cantürkte yaşadığımız sıkıntılardan sonra bu sefer ANK ya gittik. En ufak sorunumuz yok cok sükür.