CANTRK KARDESLER AMORTiSR
adres bılgılerı yazıyor, pazar acık oldugunu sanmıyorum, gitmeden arasan iyi olur gene
beyaz focus çok tatlı olmuş tam kıvamında düşmüş maşallah
bende 4.5luk yay koydum güzel oldu fakat ön biraz havada kaldı coil maliyetide beni aşıyo onun için milden kısalttırıcam inş izmittemilden kısalma olayı bana mantıklı geldi sonuçta sadece yayın takıldığı kısım üstten biraz daha diş açılarak aşağa çekiliyor(yani öyle tahmn ettm) amortisör aynı biraz sertleşme olur tahminimce ama basık araba dediğinde sert olur
![]()
hatta böyle 1 ay sonra falan gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa banada haber versin beraber gidelim![]()
bende 5 lik yay taktım araba sekiyor amortisörleri sertleştirirsem sonuç nasıl olur
Ta Technix'in maliyeti de 1200'u buluyor.. KW V1 850 Euro.. arabaya uzun sure binmeme ihtimalime karsilik gereksiz para
Canturk'te arac yaptiran istanbul'lu arkadaslarla bir gorussem iyi olacak sanirimkiyicam amortisore yaya, basicam
![]()
bi karar vericem yayları takalı bir hafta olmadı daha hem düşüklüğü istediğim gibi olmadı hemde çok sekme oluyor fk nın corsa d için coiloveri var ondan alabilirim.idaretende amortisörü sertleştirip kullanıcam
coil can dırizmitte yapılanı ise cantürk
![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)