450 ye on ikiyi yapıyor.en son böyleydi.değişiklik yoksa.
ön arka lazım o da 900tl artı git gel benzinle marka coil parasına gelicek banaelimde yay amortisörüm var gayet güzel düşürüyo...
bugun yeni aracıma coil yaptırdım fena ugrastırdılar. 6 saat falan orucu oruclu takıldım izmitte. acıkcası kadir iyide bugun oruc kafa cok canım sıkıldı. gereğinden rahat tavırlar gözüme battı. ayrıca arabada durulmuyo zıp zıp tavana deyiyorum. gene gidicem sanırım murat abiye. izmit kartal arası dolmus gibi oldukk ya![]()
ya arkadaşlar bende bu ayarlı yay denen aletten taktım.ön taraf iyi hoşta arkası çok zıplıyor. iç organlarım yer değiştirdi... bunu nasıl hallederiz.orjınal yayı kesip yine ayarlı yayın tablasına oturtsak aynı sorunu yaşarmıyız. yada ne öneririsiniz ?![]()
Arkadaşlar bende poloma yaptırmıştım gerçekten Murat abi adam gibi adam yaptırdıktan sonra 1 ay kadar kullandım çokda mennun kalmıştım ama arabam bir kaza sonucu pert oldu şimdi yeni corsa dizel aldım Allah izin verirse bu ay sonunda bayramdan önce yine Murat abinin yanına gidip yaptıracağım..
4x4ü satsamda bende yerleri öpsem artık ya![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
tekrar gittim murat abiye. arka yaylarım yerinden oynamış iyiki gitmişim. arkaya tabla yapıldı, önleri 1 parmak yukselttim birazda yumusattı amortisörleri. genede top gibi seke seke gidiyorumneyse gülü seven dikenine katlanır diyelim. he birde dip basıkta arabayı yere oturtabiliyorum fuar şekli
![]()
civic aracına yaptıran arkadaslar varmı nasıl memnunmusunuz acaba ?
bende 99 gri civic vardı UN plaka yaptırmıştım mükemmel olmuştu..
bu da son hali..
Uploaded with ImageShack.us
ooo gercekten cok guzel olmus son ayarda sanıırm basıklık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)