edit...
yanlışlıla 2 tane çıktı
edit...
yanlışlıla 2 tane çıktı
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende yaptirdim ama aracin satisi cikinca taktirmadim. Son zamanlarda sikayetler artti gibi. İns sorunsuzca istediginiz yapilir.
eh haklisin tabi, simdi 35 yanak lastik de kullaniyorum darbeler direk iletiliyor
Mal bu, sen soyle hangisi
Bu arada bugun 1. kopru yolundan kagithane ayrimindan 2. kopru baglanti yolunda TEM'e cikana kadar etmedigim kufur kalmadi ya ne lanet yolmus, sekmekten deli oldum, bogaz koprulerinde oyle bi sekme yok![]()
cantürk te yaptırdım 3 kere yanlış yolladılar tokatta yaşıyorum ben sonund gine yanlış geldi burda bn onadyatdım 2 hftad sol amatisör patladı şimdi küt küt vuruyo .s.s arıyorum açan yok tellerişaka gibi
bende aynı şekilde şehirdışından sipariş verdim kargoyla gelip montajı kendimiz yapıcaktık ki coillerin alt kısmı dar geldi montaj yapamıyoruz , bayram sonrası tornacıda vs halletmeye çalışacağım kargoya vericeğim parayı tornacıya veririm yaptırırım diye düşünüyorum göndersem sorunu halledilme ihtimalide kesin değil bayram bitsin bakalım sorunsuz hallederiz inş.olmazsa kargo vs ugraşıcaz![]()
z rot denen şey viraj denge çubuğuysa benimkilerde de yok montaj yeri. ya sökücez viraj denge çubuklarını iptal edicez(zaten dip basıkken bi özelliği kalmıyor) ya da onlar için ayrı işlem yapıcağız ki ben söküp dener olmazsa ona göre işlem yaptırırım.Umarım tornacıda hallederiz yoksa boş yere sıkıntı açıcak başımıza.
Murat abiden bende coil yaptırdım.Esnaflığı muhabbeti 10 numara bi insan.Ben aldıktan sonra çok sert bi şekilde 2-3 çukura girdim birazda süratliydim sağ amortisörde biraz sorun yaşadım aradım murat abiyi gel kardeşim hallederiz dedi sağolsun gittik bizi yine mutlu bi şekilde istanbula yolladı araç şuanda dipte önlerin sertliği tam kıvamında oldu insanı hiç rahatsız etmiyo arkalarda ise kesik yay olduğu için öne nazaran biraz daha fazla sekme yapıyo.
GOGO Polo
UZ 306 GTI
UM Civic İES
BP 106 GTI
YM Civic İS
BG Vtec-VA TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)