User Tag List

Sayfa 128/221 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178 ... SonSon
4197 sonuçtan 2.414 ile 2.432 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ss RS hep olay hacı zaten
    aynen kanka.senin konuya baktım kapağı yapmışsın nasıl oldu?

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski aracım burak a ben sattım kardeşimdir oda benim motoru yetkili serviste yapıldı adan zye hiçbirşeyden kaçmadık kondisyon ve kompressör değerleri çok çok iyi kaporta olarak eski ss rs olduğunu biliyorsanız detaylarıda biliyosundur zaten burak ı ararsan tüm detaylı bilgileri ondanda alabilirsin ben tavsiye ederim çoğu rsden hem motor hem kaporta olarak çok çok iyidir
    eyvh sağolun kaporta olarak eskiden görmüştüm kazalı halini ama hatırlayamadım geçmiş zaman benim için motor önemli rs lerden bu yüzden hep çekingen davranıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el rs sorgulatan kardeşim al bin... su anda motor olarak ozelıkle en sıkı rs sanırım el'dir.
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neziroğlunda satılıkken aracın tavanında göçükler vardı. belki de düzeltme amacıyla sonradan tavanı boyanmıştır. sonra kaplama yapılmış olabilir. ayrıca 2003 yılında alttan darbeli diye biliyorum. Beşik, sağ salıncak, sağ aks taşıyıcı, ön tampon, sağ ön jant değişimi olmuştu.
    aynen tavanı boyanmış diye duymuştum yakınen takip eden bir arkadaşımdan. şu an satışta olanlar içerisinde en düzgünü demişti bikaç gün evvelki sohbetimizde.

SRT59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene olmuş 2014 nokta hatasız rs arıyonuz 106 ya 25-30 vermek veya vtı e aynı şekilde 25-30 vermek daha mantiklı gözüküyor şunuda içten samimiyetimle söylüyorum inanın her 106-VTI sahibinin ölmeden önce RS binmesini tavsiye ediyorum iyi akşamlar
    Buna kesinlikle katılıyorum kardeşim. 106'cı ve vti'cı arkadaşların RS e bir kere binmelerini itina ile tavsiye ediyorum bende.
    ///Renault Sport
    ///Oto Metin Garage

erdemköksal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırak kanka tavsiye etme onlar gidip hala gidip 20-25 lira verip o arabalara binsinler sene olmuş dediğiniz gibi adam hala mana buluyo şu söyle bu böyle git kardeşim bisiklet al ucuza yada git sıfır araba al
    Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
    #206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kanka.senin konuya baktım kapağı yapmışsın nasıl oldu?
    kanka 5 de rs ler dönmüyor ya kapakla o sorun kalkıyor ayriytten 5 de arabanın sesi degişiyor bana sorarsan 2 boy hızlandı kapaktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka 5 de rs ler dönmüyor ya kapakla o sorun kalkıyor ayriytten 5 de arabanın sesi degişiyor bana sorarsan 2 boy hızlandı kapaktan sonra
    anladım kanka hayırlı olsun iyi olmuştur eminim

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

araç hakkın bilgisi olan varmıdır eski ss rs olduğunu biliyoruz ama motor ve kaporta hakkında detaylı bilgi bilmiyoruz bilen var ise paylaşırsa sevinirim.
    gittik gördük baktım sohbetimizi yaptık burak kardeşimle hayırlısı artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gittik gördük baktım sohbetimizi yaptık burak kardeşimle hayırlısı artık
    Hayırlı olsun

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene olmuş 2014 nokta hatasız rs arıyonuz 106 ya 25-30 vermek veya vtı e aynı şekilde 25-30 vermek daha mantiklı gözüküyor şunuda içten samimiyetimle söylüyorum inanın her 106-VTI sahibinin ölmeden önce RS binmesini tavsiye ediyorum iyi akşamlar
    eskiden bu muhabbetleri hondacılar yapardı şimdi renaultculara da mı sıçradı
    sene olmuş 2014 araçlar km yaptı eskidi hataları eklendi ama hatasız fiyatlara kavuştular. ee insan haliyle o kadar fiyat verince düzgününü masrafsızını arıyor..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sene olmuş 2014 araçlar km yaptı eskidi hataları eklendi ama hatasız fiyatlara kavuştular. ee insan haliyle o kadar fiyat verince düzgününü masrafsızını arıyor..
    e nolcak ? 15 bin tl ye mi satılsın rs ler ? istikbal koltuklu vti lara 35 lira istenirken iyi di mi

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam 35k vti ya verelim demiyor. Piyasa cok sisti. Araba eskiyince fiyat duser Turkiyede artiyor. 2 sene once en Ciğerli temiz rs nekadardi ? Simdi nekadar bitik varsa 17 18 19 istiyo.keza vti icinde ole. Adam 1.4is e 20bin tl istiyo.makyassiz e36 ya 20 isteyenler falanlar filanlar.ornek daha cokta bole bi durumda adam istiyosa bizede gulup hayirlisi olsun karsiim demek dusuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15-16 lira parası olup veya 17 olup rs bakanlar bakıpta istediklerini bulamayan arkadaşlar 15-16 liralık araba baksınlar bence 4 airbag-mükemmel frens sistemi-yol bilgisayarı -konfor -vsvs gibi donanımlı tayyara en yakın yürüyen stoktan bir arabadan bahsediyoruz 160 hp lik vtı 120 hp lik 106 ile yürüyen araçlardan bahsetmiyoruz kimse kusura bakmasın ama bu arabanın hakkı clio rs in yani bu paralar az bile diger performans arabalarını kıyaslayarak bakıyorumda 17 ye çiçek gibi rs arıyor bazı arkdaşlar o devir bitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okadar fiyat dedigin ney ? yanlış anlama ama bu araçlar üretilmeyen araçlar dizel palio almıyosun clio rs 172 özel bir seridir typer 4-5 boy daha hızlı die ona bakarsan 50 bin tl ediyor ona nediceksin yaşlanıyor ama yeni çıkan araçlar hala bu araçlarla yürüyemiyor demkki özel aletlermiş

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konuyu çok fazla okumayamadım ama.. Şu aracın durumu nedir.. Var mıdır bilgisi olan..
    Connecting site...

EMO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konuyu çok fazla okumayamadım ama.. Şu aracın durumu nedir.. Var mıdır bilgisi olan..
    Connecting site...
    Yukarıda muhabbeti geçen araç hocam önceki postları okuyun bilgi sahibi az çok olursunuz.
    Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e nolcak ? 15 bin tl ye mi satılsın rs ler ? istikbal koltuklu vti lara 35 lira istenirken iyi di mi
    bana ne kardeşim vti'dan. benim ağzımdan vti lafı mı çıkmış? okuduğunu idrak et önce.

Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam 35k vti ya verelim demiyor. Piyasa cok sisti. Araba eskiyince fiyat duser Turkiyede artiyor. 2 sene once en Ciğerli temiz rs nekadardi ? Simdi nekadar bitik varsa 17 18 19 istiyo.keza vti icinde ole. Adam 1.4is e 20bin tl istiyo.makyassiz e36 ya 20 isteyenler falanlar filanlar.ornek daha cokta bole bi durumda adam istiyosa bizede gulup hayirlisi olsun karsiim demek dusuyo
    adam istediği fiyatı çekmek de özgür ama altındaki araca e30 m3 muamelesi yapıp komple boyalı, 3-5 değişenli, 14-15 yaşında araca istediği fiyatı çekerken o kadar para veriyorum kusursuzunu ararım diyene satıcı laf söylüyorsa alıcı kısmın her daim lafını sakınmama lüksü var.

15-16 lira parası olup veya 17 olup rs bakanlar bakıpta istediklerini bulamayan arkadaşlar 15-16 liralık araba baksınlar bence 4 airbag-mükemmel frens sistemi-yol bilgisayarı -konfor -vsvs gibi donanımlı tayyara en yakın yürüyen stoktan bir arabadan bahsediyoruz 160 hp lik vtı 120 hp lik 106 ile yürüyen araçlardan bahsetmiyoruz kimse kusura bakmasın ama bu arabanın hakkı clio rs in yani bu paralar az bile diger performans arabalarını kıyaslayarak bakıyorumda 17 ye çiçek gibi rs arıyor bazı arkdaşlar o devir bitti
    valla 15-16 ya rs kalmadı biliyoruz ama 20bin ve üstüne çıkılacaksa da fiyat olarak kimse kusura bakmasın ben kusursuz çiçek gibi araç ararım.. clio rs'in piyasada parlama sebebi zaten fiyat/performans aracı olmasıydı.

okadar fiyat dedigin ney ? yanlış anlama ama bu araçlar üretilmeyen araçlar dizel palio almıyosun clio rs 172 özel bir seridir typer 4-5 boy daha hızlı die ona bakarsan 50 bin tl ediyor ona nediceksin yaşlanıyor ama yeni çıkan araçlar hala bu araçlarla yürüyemiyor demkki özel aletlermiş
    o kadar fiyat dediğim 20+ rakamlar. ben bu fiyatlara çıkmışsam kusursuz araç ararım. bulurum bulmam beni ilgilendirir. yok bu araç 14 yaşında o kadar kusursuzu aranmaz demek basite kaçmaktır. madem elindeki mal o kadar kusursuz değil sen de ona göre fiyat çekersin -burada lafım sana değil genele-. bugün dizel palio da üretilmiyor napalım yani ederinin üstüne mi alalım araçları üretilmeyen her araca klasik muamelesi mi çekelim?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen 20 ye düzgün rs bulda kardeşim 16-17 yi boşver ....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)