User Tag List

Sayfa 26/221 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
4197 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: Clio Rs sorgulama.

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyle tutkunlari var ki bide bu arabalarin adam arabaya tapiyo resmen iste bizde bi rs var soyle boyle millet rs ini ovmekten kendini alamiyo ya ulan bilmeyen insan icin bildigin clio iste ne yani )))
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27 yaşına gelmiş adamsın. Gördüğüm kadarıyla 6 tane yada daha fazla araç değiştirdin. Allah aşkına söyle. Bir motorlu gelse kapına vursa. Yada çamurluğuna. Sökersin 3-5 vidasından takarsın sıfır kapıyı. Ön çamurluğu yada bagaj kapağını. Bakarım çamurluğun takıldı ön şase kolunda işlem varmı. Yada kapının menteşe kısmı yada kilit kısmında kupada birşey varmı. Benim için aracından hiçbir değer kaybolmaz. Ama arka çamurluk öyle değil altına bir sürü pislik saklarsın. Birisiyle araba alırken iddalaşsan bu araba önden kazalı şasesi işlemli felan desen söker ön çamurluğu arkasındaki şase koluna bakar çamurluğu geri takarsın 15 dk da. Arka çamurluğu napıcaksın. Vurdu bir yere belini büktü arabanın adam çektirdi şaseyi taktı yeni çamurluğu. E nolcak. Şasesi işlemli arabayı hayatta almam. Yani imkanı yok. Ve arka çamurluk kolay kolay değişmez. Düzeltir çekiçler felan. Ama değişti ise orada birşey vardır.
    3 arabaminda arka camurlugu degismisti hicbirinin sasesinde hata yoktu.camurluk degistigi için garatnti sasesi cektrilmistr die bisi yokki.yanlış düşünüyorsun.neyse fikrine saygisizlk ettiysem ozur.dilerim.benim dusuncem ve tecrubelerim boyle.ha clionun degisenin oldugunu bilmeden aldm ayrı mesele.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 arabaminda arka camurlugu degismisti hicbirinin sasesinde hata yoktu.camurluk degistigi için garatnti sasesi cektrilmistr die bisi yokki.yanlış düşünüyorsun.neyse fikrine saygisizlk ettiysem ozur.dilerim.benim dusuncem ve tecrubelerim boyle.ha clionun degisenin oldugunu bilmeden aldm ayrı mesele.
    clioyu alırken araçla ilgili ne bilgi verdiler sakıncası yoksa merak ettim?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altına her türlü pisliği gizlersin anlaşılmaz dedim. Çünkü kaynak ile yapılıyo. Söküpte bakamıyorsun. Anlayamıyorsunda. Büyük risk. Ben aldığım arabayı rollingde düzde 200 km yapıp frene basmaya almıyorum. Yol tutuşuna ve şasesine güvenmem lazım. Hele olası bir kaza anında şasesi işlem görmüş araç daha tehlikeli. Ben her arka çamurluğu değişen illa şasesi çekilmiştir demedim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Araç hakkında bilgisi olan var mı ?

Siteden mi bu arkadaş ?

Renault / Clio / 2.0 Sport / kazasız temiz asfalt canavarı sahibinden.com'da - 87799628
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs nin ölüsü bile para eder gerisi boş renk tavsieleri alayım rs imi ne renk yapsam bu kış sezonu renk değişimi düşünüyorum aklımda 182 lerin mavileri var ama araştırma içindeyim tavsiyeler ve örnekleri görebilirim.

aklımda 2 seçenek aslında esas niyetim turbolamak ama nasip meselesi stock motora 0.7 bar düşünüyorum kışın işler zayıf olur aklımda bi şeytanık var ama bakalım ebaya yönelmem lazım manifoltu zor bulunuyor bunların birde nazik makina kırar diye korkuyorum
    ben tam olarak tutturamadım

S2000'bin kırmızısı Hafifte sedef + metal parçacıkları Çıtalar Kömür mat siyah Jant'lar Gum metal Aynalar Arka kanat pione black ph2 arka tampon tam çapraz varex RS alasım geldi

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç hakkında bilgisi olan var mı ?

Siteden mi bu arkadaş ?

Renault / Clio / 2.0 Sport / kazasız temiz asfalt canavarı sahibinden.com'da - 87799628
    Sahibi sitedenmidir bilmem ama depo kapağı bile olmayan bir aracın daha neleri eksiktir kim bilir?Mağden ilan veriyosun az buçuk paraya kiyip bı depo kapağı alınıp resim cekmeymis daha iyi olurmuş.Detay basit ama iç giciklayici...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı -HAKTAN- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibi sitedenmidir bilmem ama depo kapağı bile olmayan bir aracın daha neleri eksiktir kim bilir?Mağden ilan veriyosun az buçuk paraya kiyip bı depo kapağı alınıp resim cekmeymis daha iyi olurmuş.Detay basit ama iç giciklayici...
    şahsen o tür ufak eksiklere pek takılmıyoruz.şase,motor ve yürüyen sağlam olsun yeter,komple güneş yanığı dahi olsa sorun değil.
    Murat CANTÜRK

Renpar Sigorta
    info@renpar.net

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsen o tür ufak eksiklere pek takılmıyoruz.şase,motor ve yürüyen sağlam olsun yeter,komple güneş yanığı dahi olsa sorun değil.
    arabaya bu şekilde binen motoruna ne kadar bakar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabaya bu şekilde binen motoruna ne kadar bakar?
    bende onunla ilgili bilgi almak için burda sorgulamak istedim zaten...
    Murat CANTÜRK

Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göstergeleri test modunda fotosunu çekip satılık ilanına koyan adamın arabası bal dök yala olsa almam..Hatta yaşadığı muhitde zaman dahi geçirmem

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göstergeleri test modunda fotosunu çekip satılık ilanına koyan adamın arabası bal dök yala olsa almam..Hatta yaşadığı muhitde zaman dahi geçirmem
    zuhahhahahaa ben de tam onu dicektim
    araba yeriden kıpırdamadan 260 yaptı . helal olsun. .offf offff
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altına her türlü pisliği gizlersin anlaşılmaz dedim. Çünkü kaynak ile yapılıyo. Söküpte bakamıyorsun. Anlayamıyorsunda. Büyük risk. Ben aldığım arabayı rollingde düzde 200 km yapıp frene basmaya almıyorum. Yol tutuşuna ve şasesine güvenmem lazım. Hele olası bir kaza anında şasesi işlem görmüş araç daha tehlikeli. Ben her arka çamurluğu değişen illa şasesi çekilmiştir demedim.
    ...,hem bilmiyon adamın arabasını hem çamur atmaya çalışıon aklınca. akıllı olun biraz düşünün yazın . akıllı varlıklarız vesselam.
    --

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuş kaput isteyen?

1.6 sportlardan da kuş kaput çıkıyomuş demek.

Uploaded with ImageShack.us

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuş kaput isteyen?

1.6 sportlardan da kuş kaput çıkıyomuş demek.

Uploaded with ImageShack.us
    Allah aşkına bu al. ise kim düzeltecek, kaça? birisi ve eğer müsaitlerse Ateistlerden açıklama bekliyorum..
    --

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...,hem bilmiyon adamın arabasını hem çamur atmaya çalışıon aklınca. akıllı olun biraz düşünün yazın . akıllı varlıklarız vesselam.
    Kimin arabasına *** atmışım yarım akıllımısın nesin. Ya okuma yazman yok yada okuduğunu anlamıyorsun. Tövbe tövbe. Kimin arabasına *** atmış isem gelsin o söylesin benim arabama *** attın diye. Ben aradığım araba profilini yazdım. Değişen boya önemli değil dedim. Arka çamurluk değişik olmasın yeter dedim. Sonra sebebini açıklamışım. Kimin arabasını işaret etmişim yada birşey demişim. Tekrar oku bak sen anlamıyorsan bir arkadaşına dostuna okut o anlasın. Benim canımı sıkma sen birşey yazmadan önce otur 3-5 kere oku ondan sonra yaz. Aklın varsa önce onu kullan vesselam.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

akif252
    Misafir
    schumi her hangi biri içinyazmadı o yazıları arka çamurlugu değişmiş arba almam dedi arkadaşın biride neden almazsın dedi sonrdaa açıklamasını yaptı şu sebeplerden dolayı almam dye burda herhangi birinin arabası için söylenmedi hemde söyleyecek bi adam değil bence bu arkadaş yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse sıkmayın canınızı.

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah aşkına bu al. ise kim düzeltecek, kaça? birisi ve eğer müsaitlerse Ateistlerden açıklama bekliyorum..
    Arkadaşım sen normal misin? Ne kullanıyorsun? Ne yazdıklarından tek kelime bişey anlaşılıyor? Ne de okuduklarını anlayabiliyosun

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimin arabasına *** atmışım yarım akıllımısın nesin. Ya okuma yazman yok yada okuduğunu anlamıyorsun. Tövbe tövbe. Kimin arabasına *** atmış isem gelsin o söylesin benim arabama *** attın diye. Ben aradığım araba profilini yazdım. Değişen boya önemli değil dedim. Arka çamurluk değişik olmasın yeter dedim. Sonra sebebini açıklamışım. Kimin arabasını işaret etmişim yada birşey demişim. Tekrar oku bak sen anlamıyorsan bir arkadaşına dostuna okut o anlasın. Benim canımı sıkma sen birşey yazmadan önce otur 3-5 kere oku ondan sonra yaz. Aklın varsa önce onu kullan vesselam.
    Şumi kardeşim ,öncelikle White rs için ingilizlere yazmış olduğun makale tadında yazı için burdan bir teşekkür edeyim... Senin ingilizceni o gawurlar çok rahat anlamışken, burda gayet net yazdığın Türkçeni anlatamadıysan sorun sende değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)