aynen jap'ta kanat ve lip vardi, o olmayabilir. ama ayni zamanda blackline far tadinda bisey de vardi, ki bunda da var sanirim. kafa karistirici
doayen!
arenimo reyiz olay yeri inceleme ekibinden farkın yok abi , maşallah bütün ifsaları bulmussun![]()
Sahibinden 350Z
İlan No: 261444988
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61444988/detay
Var midir bilen? Cer plaka vardi bu mu o?
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Ankara retro motorstaki cabrio Z hakkında bilgisi olan varmı , cidden çok diri duruyor,
Eger denildiği gibiyse sağlam bir pazarlık yapıp almayı düşünüyorum
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
350Z düşünmek istedim bi an fakat Sagolsun "Arenimo" bu arabadan soguttu valla beni deşifreleri ile
Tüm konuları inceledim ama sanırım benim isteyecegim ayarda temiz, manuel, 350z'e sanırım 180-190 lira isterler..
Arabacı Ağır japon..
Arkadaşlar temiz 350Z her zaman var 61 plaka olan araç ataşehirden ilanda olan araba otomatik komple boyalı düşünün ama boya çok problem değil sonuçta tıra vurup 3 bölünen bir araba değil bütcenize uyan bir araba bulursanız şase kule panel diff şanzıman motor 350Z de alın araba zaten ölümsüz ben vette ye bindim 350Z den sonra mutlu olamadım şu an E92 M3 var bende muhteşem bir araba her şeyiyle ama turuncu 350Z inanılmaz dikkat çekiyodu geri kalan herşeyde tabiki tartışmasız M3 ama ben sanırım yine bir 350Z alıp proje yapıcam![]()
Aracımızı İstanbul'a verdik.
Uzun yıllar satmamak için aldık aracımızı, M3 sevdasına vazgeçtik
'Güzelin dedikosu çok olur' sözünü birebir yaşadık bu araçta, herkes birşeyler konuştu tabi ki sürekli pert olan bir ikizi var onla karıştırıldı insanlara sürekli laf anlattık.
Alıcı arkadaş geldi detaylı şekilde ekspertizi yapıldı ve yeni sahibine teslim ettik.
Ergenlerden mesajlar ve gelen S2000 takaslarıda böylece son bulmuş oldu
Türkiye'de o dirilikte başka bir z ancak birinin garajında unutulmuş olarak çıkar.
Ya da Aren gibi alıcaksınız baştan yaratıcaksınız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)