Araç tarafımdan alınmıştır. Galerideki arkadaşlar ve Doğukan kardeşim çok yardımcı oldular çok düzgün esnaflar sağolsunlar. Aracı expertize götürdük beraberce, expertiz parasını bile bana ödetmediler. Aracı detaylı kontrol ettik. Herşeyiyle çok diri çok beğendim. Gerçekten düzgün ve temiz bakılmış. İnşallah aynı şekilde ben de binmeye devam ederim.
Hayırlısı olsun iki tarafa da.
Roadster a ısınamasamda güzel görünen bir araç almışsınız![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
arkadaslar selamlar
bılenınız bılır ,uzun surelı arac kullanıcısıyım...son aracımı 2.5 sene kadar uzerıne sattım...su sıralar 350z alma planları ıcerısındeyım...s2k c5 e46m3 vs degerlendırdım ama kullanım tecrubelerıme ıstınaden z daha agır basıyor![]()
guzel temız bır arac arıyorum...manuel olması oncelıklı tercıhım komple boya harıcı parca boya konusu sıkıntı olmaz... aracını satmayı dusunen veyahut degerlendırebılecegım bır arac tavsıyenız olursa sevınırım...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
SAHİBİNDEN 2006 MODEL NİSSAN 350Z COUPE
İlan No: 321571966
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21571966/detay
Bu araba agir kazasi olan mi
Aracın arkadan fotografına dıkkat edın, bıldıgın yamuk duruyor. Fotografta boyleyse yakından kımbılır nasıldır..
Bu aracı 10 km kullanmak ıstemezdım.
Eğimle hiç alakası yok kardeşim. Araba vıraj almıyor duz duruyor
Hıcbır arac bır tarafı kaldırımda olmadıgı surece bu sekılde durmaz.
sevıp saydıgımız bır abımızın dukkanının önü defalarca gıtmıslıgımız var ve yola doğru egımlı![]()
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Arenimo gerçekleri söyledikten sonra eğimli ya da eğimsiz ne anlamı var ? Adam gerekeni yazmış dedikleri de doğru çıkıyor bildiğini söylediği için .![]()
imzasız..
@Arenimo yakında kitap yazıcak modifik camiası karışacak yer yerinden oynayacak plaka plaka herşeyi deşifre edecek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)