Anca müsait olabildim bilgisayarımın karşısına geçebilidim ,
Bu güne kadar sitede az çok tanımıştır üyeler bildiğim ne varsa özellikle de araç satışlarını en yakınım olsun tanımadığım olsun bir şeyi biliyorsam tüm gerçeği emin olduğumu yazarım ve bir ispatım kesinlikle vardır , Allah herkesin çarşısına pazar versin , fakat işin içine yalan dolan girdi mi insanın tadı kaçıyor zamanımda benim canımı yakanlar oldu bu yüzden bu konulara daha hassasım ,
34 JAP Plaka 350Z Mert GÜLAY 'ın takla attığı arabadır aracın tavanı bagajı çamurluğu vs (resimleri var ) değişmiştiştir bu yüzden bu tarz iddalı açıklamalar gereksiz gelelim ilana
10.000 TL DEĞERİNDE İSKENDER VAREX EGZOS KUMANDALI VE KADEMELİ BÖLE BİR SES HİÇ BİR ARAÇTA YOKKKKKK (iskender Lamboya bu paraya komple belki yapar üzerindeki eksoz bedel olarak kendini patlatsa 2000 TL yi geçmez ya da %10 max la geçer .
'09 8000K Bİ-XENON SİYAH ZEMİNLİ ORJİNAL FAR 5.500 TL TR'DE BAŞKA YOK!! Valla ne söyliyeyim zaten anlatmak istediği GEN 2 facelift head lights , sadece orjinal gen 2 6 tane araç var türkiyede 1 tanesi US Spec kişi ithalatı diğerleri Track ver. bayi ithalatı . zemini kendisi gayet boyamış şahsi fikrimdir olmamış ama bu işler görecelidir . not max kargo gümrük dahil 3000 TL ye getirirdim aslında

o paradan aldıysa bir miktar kazık yemiş
K&N HAVA FİLİTRESİ SIFIR TAKILDI GARANTİSİ DURUYOR 2.500 TL
'09 LED'Lİ STOP 5.000 TL facelift stop 1500 TL kargo gümrük dahil gelir max 1600

bu da gol değil
NİSMO CARBON LİP 4.000TL . allllaaaakası yok replica nismo lip fiber üstü vakumlama aynısından bir araç kendine getirdi 500 600 tl lik lip
NİSMO CARBON SAĞ SOL AYNA KAPAKLARI 2.850 TL Taiwan 80 usd + 24 usd kargo ile geliyor geçtik zaten Nismoda böyle bir parça yok
3M CAM FİLMİ ÖN CAM DAHİL 400TL doğrudur
SIFIR YENİ TAKILAN 19'' VOLK TE37 JANT 5.000 TL 1000 TL olduğunu söylememe gerek yok sanırım
4 ADET SPACER 1.000 TL H&R çift aplikasyonsa doğrudur bilinmezliğini koruyor
SIFIR YENİ TAKILAN 275 LASTİK 3.500 TL yani trofeo R vs takmadıysa imkan yok 1500 1700 bandında gider gelir
SIFIR EXEDY STAGE-2 BASKI BALATA 1.850 TL yapmasaydın böyle bir şey 950 TL baskı balata bilye dahil fiyatı var isterse gece gündüz gelir
BOSE MÜZİK SİSTEMİ 5.800 TL Çooook daha pahalıdır fakat aracın standart donanımıdır buraya yazmak gereksiz olmuş
ALCANTARA İÇ DÖŞEME 3.500 TL Nerede yapıldı bilemem kim yaptı hangi kumaşla yaptı alkanta mu poly. süet mi bilinmez ama o paralara yapılmış olabilir
GERÇEK DERİ TARÇIN CUSTOM BENTLEY DERİ PASPAS 900 TL Bilinmez inanmak istiyoruz
GERÇEK DERİ TARÇIN ORTA KONSOL 1.650 TL
(KAPILAR - DİREKSİYON - ORTA KONSOL - VİTES KÖRÜĞÜ) KOMPLE ALCANTARA bu biraz sert olmuş yani total 6050 TL para harcadım diyor eğer verdiyse yazık ama samimi değil
Z LOGOLU ÖZEL YAPIM YARI DERİ YARI ALCANTARA ORJİNAL KOLTUKLAR zevk meselesi
BOSE MÜZİK SİSTEMİ Yazmıştık sanki bunu ?
ELEKTRİKLİ - ISITMALI KOLTUKLAR
KOMPLE TEMİZLİK BOYALI doğrudur
EN DİRİ EN DÜZGÜN 350Z DAHASI YOK!! Çok iddalı ve gereksiz
HİÇ BİR MASRAF KESİNLİKLE GEREKTİRMEMEKTEDİR ARACIMLA İDDİALIYIM BİR EŞİ DAHA YOK yani neye göre kime göre ?
Yine daha düzgün resimleri yüklüyorum ,
ÇOK ÖNEMLİ NOT: Kimsenin aracına çamur atmıyorum belki alan arkadaş bunları bilmiyor fakat alıcak arkadaşlar bunu bilsin , aracım satılık değil kendime rant vs yaratma çabam yok ne ilanım var ne bir şey , bir çok arkadaşım abim kardeşim aracımı da istiyor satmıyorum bunu da dip not olarak düşerim
ilanlaara ne zaman turuncu bir araç çıksa taklalı olan bu mu diye soruluyor bu konuya da bence artık açıklık getirdiğime inanıyorum , araç sahibi yazıların ve resimlerin silinmesini isterse benim açımdan sorun yok yönetimin insiyatifindedir
Saygılarımla