http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89583330/detay
al dayı daha ne istiyon tam senlik
alırsan kurumoğlu aracılığıyla 150.000 isterik (ALAN ALIR ALMAYAN ALMAZ , PARASI OLAN BİNER DAYICIM )
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89583330/detay
al dayı daha ne istiyon tam senlik
alırsan kurumoğlu aracılığıyla 150.000 isterik (ALAN ALIR ALMAYAN ALMAZ , PARASI OLAN BİNER DAYICIM )
Faiz lobisi diye birsey var mi bilmiyorum ama S2000 lobisi diye birsey kesin var :D
tüm s2000 sahiplerini karıştırmayın söverim diorum, 3 dakika geçmemiş yazdığına bak, bana mı atarlanıyorsun aq.
Lafınızın nereye gidiceğini neler olabileceğini bilmiyosunuz, göremiyosunuz, tartamıyorsunuz.
Son olarak yazıyorum dikkat edin! bundan sonra s2000 sahiplerini genelleyip laf eden şerefsizdir, karaktersizdir, haysiyetsizdir, itdir.
bunu bu hale gelmesine mahal veren bazı kullanıcılarıydı s2000i olmayan biri yükseltmedi heralde piyasasını. polisin onunde fıldır fıldır donen bir bulusmadan yan yan cıkma videosu cıkısı harun tastan gazlarken corvetteden cekilen video hepsi haberlerde carsaf carsaf cıktı.
ele ayaga düsmek nasıl oluyor ? parayı veren düdügü calar hatta beste güfte yapar sözünü yazar. en güzel ornegi h.tastan denen sahıs
sırf s2000 ozel durum degilki al-sat, düzelt-sat, perti düzgün diye sat hangi arabada yok ? daha gecenlerde 19 a arkadasım 207 sattı dün baktım o araba 26 ya ilana cıkmış napsın 207ciler toplanıp 100binmi yazsın ilanlarına böyle cozummü olur allaşkına
Önceden baktığım her yerde sen vardın , şimdi ise 150.000 liralık s2000 .
yakın zamanda ilana koymadan satıyorum aracı boku çıktı binilmez artık...
Dayanın 30.sayfaya az kaldı :D
Ama göremeyeceğiz hrh..
Başladık yine telefonlaşmaya yav :D
bu konunun silinme zamanı gelmiş yine,bence hiç açılmamak üzere kapansın bu sefer...bırakın kim nasıl bir araba alırsa alsın,bilgiyi burdan değilde servislerden,araçları götürdüğü ustalardan alsın burası sorguma başlığı fln değil artık...
genelleme yapmadan konuşmayı öğrenemedik,öğrenemeyeceğizde...
İsteyene ordaki fiyattan saplarim mal bende para sizde he yarin obur gun satmak mi istiycem o zamanda bu fiyati yazicam bu siteden surekli 105 e satarsan aliriz 100 e satarsan aliriz diye mesaj atanlarin hic biri konuya yazmamis hep alamiycaklar altinda arabasi olupta yazalimda konuda tartisma ciksin modundaki insanlar abi yillarca ben bu parayi istiyorum isine gelen alsin diye mal satarken kimseyle pazarlik yapmayan adamlar milletin avukatligini yapmaya baslamis kimine gore reklammis yaptigimiz kimine gore dalga gecmek heeee burda galeri sahibi olupta kapisina 3-5 s2000 cekip millete kazasiz diye satanlarda var onlarda yazsin bende cogu kisi kazali s2000 almasin diye ugrastim durdum yillarca bende zar zor aldim aldim gotum kalkmadi kusura bakmayin artik onune gelen s2000 almasin diye yaptik belki 3-5 tane sacma sapan apaci yuzunden her yerde tip tip bakildi arabalarimiza simdi boyle tiplerin binmesinden ise arabanin degerini bilen insanlar binsin heee parasi yeten varsa dedik belki bi delikanli cikar hepsini 150 den toplar varsa boyle bi delikanli mallar orda kimse altindaki arabayla boburlenmiyo satilmazsa satilmasin otoparkta yatiyo