Aslında 26 sayfa iyi dayanmıştık.Bence konu 30. Sayfayı görür öyle kilit yer:)
Printable View
Aslında 26 sayfa iyi dayanmıştık.Bence konu 30. Sayfayı görür öyle kilit yer:)
suç alacak kişilerde. Mal onlarda para sizde. almayin abi. e bu adamlar paraya sıkışınca veya satmak istediğinde alıcı bulamazsa mecbur fiyati düşürecek. Her zaman piyasa alıcıya göre şekillenir
ya 100 USD ye vette mi e92 m3 mü alalım derken şimdi de S2000 opsyonu çıktı iş iyice zorlaştı ,
mal adamların malı orda hem fikiriz istersen trilyon yaz buda kimsenin umrunda degil.
ama gülünç oldugu gercegini değiştirmiyor benim gözümde xxAKPxxx plaka satanlardan farkı kalmadı şuanda onlarda 100 150 200 300 500 istiyor nasılsa onlarda
kafa buldugunuzu piyasayı arttıgdınız dalga gectinizi sanıp tam tersi duruma düsüyosunuz yine bence.
kurumoglu denen galerideki arkadaslar artık her kimse eski fiesta eski kasa accent en eski kasa passat şahin vs satarken bianda 320958400 tane s2000 girivermiş ilana buda daha komik. ben bırak s2000i kendi aracımı sokmam o galerideki aracları gordukten sonra iceriye begenmediginiz apaciler gelecek mıncırcak diye. gerci cogu ilanı acılan arac sahibine kurumoglu nerde gidelim desek bilmiyodur oda ayrı konuda
tebrikler güzel reklam/viral vs donduruyosunuz 40 fırın ekmek yese ne galeri ne honda bunu yapamazd
dibin dibi not: nasıl siz fiyat belirken istedginiz yazma özgürlügünüz varsa buda benim nacizane ozgür dusuncelerdir alan/alacak varsa durmasın zaten :)
biz bu paralara satılsın diye ilan açtık zaten :icon_tup:
Arabalar s2000, takınılan hava Bentley :)
Ne arabaymis su S2000 hale bak sanki devlet meselesi :)
Valla ya tayyip baba böyle reklam yapmadı osmanlı kıyafetli karşılamalarıyla helal olsun size :)
100K $ son fiyat var. Gerçekten çok ilginç..
genel yazıyorum, benden önce yazanlara değildir lafım,
ama konu s2000 sahiplerine dönecek gibi geldi bana,
ilan sahiplerine karışmam, ilanlar doğru yanlış bilmem, ama s2000 sahiplerine ucu dokunursa anlamsız söylemlerin, tartışmaya girmem çok ağır söverim, uyarayım...
Adamsın :icon_tup:
Arkadaşlar sevmiyorum şu konulara pek yazmayı ama madem herkes fikrini koyuyor ortaya ben de iki üç kelime bir şeyler yazmak istiyorum ,
Çncelikle doğrudur mal sizindir para da alıcının , fakat bu rakamlara 150 K TL hatta 100 K usd yazan var , bu rakamlara bu arabaların satışı Hondanın bu arabayı tekrar üretim bandına alması ile aynı ihtimaller içinde ,
Peki yarın öbür gün gerçekten satmak istediğinizde fiyatları aşşağı çektiğinizde daha da komik olmaz mı?
FB vb. sayfalarda parası olan alsın olmayan baksın izlesin tadında yorumlara hasta oluyorum , zaten polisler bu arabaya kıldı şimdi insanların da antipatisini topluyorsunuz yeminle bir gün taşlarla arabaları aman dikkat :D avm lerde aracı otoparka bıraktığınızda paronoyaya bağlarsınız
Arabayı aldım km yapmasın diye otobüse biniyorum diyen adam var, araba la bu alıcan binicen keyfini alıcan satıcan ha koleksyon değeri olduğuna inanıyosan yanına zaten başka araba alır binersin kullanmazsın :D
bir de şey vardı hımmm senelerce M3 mü S2000 mi denirdi ya biz çok yanlış anlamışız senelerce E46 M3 sandık diye S2000 bazı yönleri iyi diyoduk siz bildiğin 100 K usd yazar e 92 M3 ile kıyaslıyomuşsunuz şmdi oldu :D tabi ki M3 daha iyi araba
Malesef altınızdaki arabalar honda arkadaşlar Lambo ya da GTR a binmiyosunuz , etrafımda lamboya GTR a binen adamlarda bu hava yok PARAN VARSA ALIRSIN YOKSA İZLERSİN lafı çok şükür her rengini alabilicek durumdayım ama benim kanıma dokunuyo oraya girip S2000 hayali kuran bir çok insana bunu yapma hakkına sahip değilsiniz ,
Ayrıca yaptığınız iyi güzel ama 80 liraya satılan arabalar kazalı macunlu yazanlar da var :D e 150 bandında yazılan arabalarda da var e yarın 2005 modelleri 80 e çektiğinizde ne olucak :D
Böyle yaparak gerçek satmak isteyen insanlar arabalarını satıcak , başka modellere yönelicek insanlar subaru impreza olur mx5 olur evo olur rx8 olur m3 olur olur yani bir şeyler ulan diycekler S2000 150 yse ben de yazarım diycek sonra siz arabaları saınva yaaaa bu piyasa ne oldu böyle yaaaaa alıcak araba yok fiyatlara baaaaaak olucaksınız :D
Neyse ama mal sizin di unuttum alana satana hayırlı olsun
Not : sagi (ismini bilmiyorum ) sana yazıyorum gibi algılama sadece alıntı yaptım yazım kişiye değil geneldir :D iyi forumlar
Balikesirin çilgin eşşeklerinin tahtini s2000in cilgin sahipleri sallar ulkemizde birtek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96717664/detay
S2000 bu fiyatlardayken ,manyak mıyım yaa gidip s5 alayım . :D
İsmim Samet ben yazını okudum ve anladım bende bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum.
Bu araçlar bir çoğumuzun hayalini kurduğu bekleyip bir şekilde aldığı araçlar ilanların içinde benimde aracım var bizim amacımız az çok belliydi ama çok farklı yanlış yerlere çekildi konu bu fiyatlara alıcı olması bencede saçma gayemiz dikkat çekmekti soranlara açıklama yapmaktı bugun birisi gidip 60 70 liraya araba alıp 1 hafta sonra 80 yazıyor ticaret yapabilir eyvallah ama bizim senelerdir hayalini kurduğumuz araç elde ayakta olmaya başladı sürekli yanlayarak dikkat çekmeye çalışanlar kusurları saklayarak araba satmaya çalışanlar zevkten çok ticaret kapısı oldu araç.
Beni bugün polis çevirse aracımda ne eksoz ne cam filmi hiç bir şey yok ama yarım saat tutuyor çünkü diğerlerinden bıkmışlar bizde bu konulardan rahatsızız bu paralara satılmayacağını bizde biliyoruz almak isteyen olursa bu fiyat dedik alınmaması son derece normal ayrıca bahsettiğin ego bende pek fazla mevcut değil nihayetinde araba ama benim için değerli :)
Saygılar
Aren kardeşim benm yazacağımı aklımdakileri yazmışsın ağzına sağlık , senin dediğin gibi bu yazılanları kimse üstüne alınmasın alan alır satan satar ,internet ortamı sonuçta herkes ölçülü şekilde yorumlarını yapmakta serbest , hakkaten insanların antipatisi olacak s2000 lere karşı bu durumda çok üzücü gerçekten , hımm buarada E92 M3 mü s2000 mi derseniz s2000 seviyorum ama M3 ün yeri her zaman ayrı gözümde :icon_tup: