User Tag List

Sayfa 28/32 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
601 sonuçtan 514 ile 532 arası

Konu: s2000 sorgu.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 severdim kendim için zamanını bekledim hep erteledim borçsuz alalım dedim vs vs... fiyatları 80'i geçince ve araçların BAZILARININ (genelleme yok burdaki bu olayla alakasız insanları ayrı tutuyorum) sahiplerinin tavırlarını küçük dağları kendi yaratmış triplerini gördükçe diyorum ki hayatta her istediğimde olmasın az bu eksik kalsın... yaklaşık 1 senedir bu arabalara ilgimi sayelerinde yitirdim gün geçtikcede itici gelmeye başlıyor..
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsteyene ordaki fiyattan saplarim mal bende para sizde he yarin obur gun satmak mi istiycem o zamanda bu fiyati yazicam bu siteden surekli 105 e satarsan aliriz 100 e satarsan aliriz diye mesaj atanlarin hic biri konuya yazmamis hep alamiycaklar altinda arabasi olupta yazalimda konuda tartisma ciksin modundaki insanlar abi yillarca ben bu parayi istiyorum isine gelen alsin diye mal satarken kimseyle pazarlik yapmayan adamlar milletin avukatligini yapmaya baslamis kimine gore reklammis yaptigimiz kimine gore dalga gecmek heeee burda galeri sahibi olupta kapisina 3-5 s2000 cekip millete kazasiz diye satanlarda var onlarda yazsin bende cogu kisi kazali s2000 almasin diye ugrastim durdum yillarca bende zar zor aldim aldim gotum kalkmadi kusura bakmayin artik onune gelen s2000 almasin diye yaptik belki 3-5 tane sacma sapan apaci yuzunden her yerde tip tip bakildi arabalarimiza simdi boyle tiplerin binmesinden ise arabanin degerini bilen insanlar binsin heee parasi yeten varsa dedik belki bi delikanli cikar hepsini 150 den toplar varsa boyle bi delikanli mallar orda kimse altindaki arabayla boburlenmiyo satilmazsa satilmasin otoparkta yatiyo
    e30 m3 almalısın bence
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amma böbürlenmiyosun altındaki arabayla .

Bu mesaja da beni bilen bilir olarak cevap verirsen seviniriz.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle tartışma sanmayın ama ben doğrumu anladım
    Siz parası olmayıp sizi meşgul edenlerden boş konuşanlardan bıktınız
    arabanıza 105 verip sonra arkasını getirip gelip almayanlardan sıkıldınız belkide 105 e vereceğim diye kendinize göre hesap yaptınız adam size dönmeyince sinirlendiniz
    arkadaş grubu olarak toplandınız , biz seçkin insanlarız bizim gibi olmayan binmesin bu arabalara dediniz
    hepimize bir ders verdiniz.
    Bu dersin sonucunda da diyorsunuz ki zengin fakir belli olsun arabamı değerinden misalen 20-30 fazlasına alabilen seçkin kişiler gelsin karşıma
    Vallahi sizin kendi ağzınızla dediğiniz gibi millete zamanında düzgün araba aldırmak için çok çabaladınız msjlarınızı bende hatırlıyorum. Sizin böyle birşey yapmanız çok çok ilginç...

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 Hatasız 24.00Kmde siyah var almak istersen galericisin ya hani sana verelim 135'e alırmısın kardeşim ? İçide kırmızı seversin belki ?
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdığı mesaja bak sadece bu sayfada değil önceki sayfalarda da buna benzer '' İsteyene istediğim fiyattan saplarım .'' Hayırdır ne saplıyorsun ?

İstersen trilyonluk araba olsun altındaki . Buradaki kimse şahıslar hakkında ileri geri konuşmadı , konuşmaya da kimsenin hakkı yok . Sadece sizin kendi iradenizle özgür düşüncenizle ilan açmanız kadar doğal yorumlar yaptık ben de başta olmak üzere . Ama; insanları kırıcı ve ezici şekilde artist artist hareketler yapmaya gerek yok . İstersen 200.000 iste hatta 500.000 , kimsenin şahıslar hakkında atıp tutmaya hakkı yok , siz de insanların yorumlarına saygı gösterin . Kimse ''senin sattığın fiyata saplayım.'' gibisinden yorumlar yapmadı size .

Bakın ne güzel yazdım ben maksadımı aşmadan '' Arabalar s2000, takınılan hava bentley.'' diye .
    imzasız..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    geçmişte ticaretini yapanlar şimdi tutkunu olmuş

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşıdakini pire saniyorsunuz heralde saplarim dedigin adamlar seni yer yutar renk renk s2000 alip don diye giyer haberin yok Yazik gunah guzelim araba nasil harcaniyor tutkunu olmuslar bir de

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşıdakini pire saniyorsunuz heralde saplarim dedigin adamlar seni yer yutar renk renk s2000 alip don diye giyer haberin yok Yazik gunah guzelim araba nasil harcaniyor tutkunu olmuslar bir de
    bunlar işte hep s2000 ni satan bilgeler

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boşuna gittin f30 aldın Ne gerek vardı Ceyhun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boşuna gittin f30 aldın Ne gerek vardı Ceyhun ?

Ciddi mi ? Deli bu çocuk yaa abimiz o fiyatlara s2000 satıyor .

Ahh ceyhun ahh .
    imzasız..

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden arp saplama araniyor diye konu açanlar şimdi s2000 saplama icin konu açiyor hem fikirsin
    Lafim bu kelimeye istinaden yazildi

Galerici degilim almiyorum satiyorum

Renk renk s2k alabilecek kapasitesi olan arkadaslar varsa iste ed meydani buyursun

Karsimdakini pire falan sandigim yok cok yeyip yutmak isteyen varsa fiyati orda parayi verir ister yer ister yutar

Bence su an burda konusan herkes renk renk s2000 degilde don alsin he yoksada fabrikamiz var bedenini soyleyin her renginden yaptiririm
    C R M performance

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar parası olmayan yorum yapmasın site kasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuşan herkes dediğiniz için cevap veriyorum ;

Ben renk renk alamam ha param olsada almam o ayrı
    Ama sizin grup olarak yaptığınızdan vazgeçmemenizi s2000 kullananları sizin belirlemenizi sözünüzün arkasında durmanızı fiyatları bundan sonra hiçbirzaman çekmemenizi rica ederim bukadar yazılandan sonra.
    Çünkü bizim aramızda o paralara alacak yiğit belki yok ama sizin aranızda da hepsini o fiyattan komple satacak yiğit bence yok kusura bakmayın.
    Bence siz kazanırsınız şu ilanlar 3 ay dursun belki 1-2 zeki arkadaş gerçek fiyatları bu zanneder alır bizde yiğit görmüş oluruz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Er meydanı ayrı keriz meydanı ayrı . Kimse ''keriz''sıfatını kendine yakıştırmadığı için o meydana çıkmak istemiyordur . Sizin kendinize göre kurmuş olduğunuz meydandan bahsediyoruz . Kendimize göre hakedilen fiyatlarda donu atleti gösterecek çok kişi var merak etme . Siz kendi düşüncenizde hakedecek fiyatı yazmışsınız ,biz de gerçi apaçi team olduğumuz için kendi düşündüğümüz fiyatlara araba bulamayız , o fiyatlara olanlar apaçilere hitap ediyor .

150.000 liralık s2000'i olan da sizin gibi hitap şekline yakışıyor . Biz apaçi olalım siz de don fabrikanızda renk renk don üretin böyle iyi

Ben zaten askerliğimi ER olarak yapacağım .
    imzasız..

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lafim bu kelimeye istinaden yazildi

Galerici degilim almiyorum satiyorum

Renk renk s2k alabilecek kapasitesi olan arkadaslar varsa iste ed meydani buyursun

Karsimdakini pire falan sandigim yok cok yeyip yutmak isteyen varsa fiyati orda parayi verir ister yer ister yutar

Bence su an burda konusan herkes renk renk s2000 degilde don alsin he yoksada fabrikamiz var bedenini soyleyin her renginden yaptiririm
    Terbiyesizlik yapma, yaşına bakıyorum bebe belikte değilsin kimseyi burda küçük görme lüksün yok, kendi kendinize piyasa belirleme peşindesiniz o zaman eleştiriye de açık olmak zorundasın.
    O arabayı alabilecek durumda olanda var olmayanda var, alamayan götüne don alsın yazamassın burda kimseye edebini adabını bil.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ne yazdım bazıları daha nerde, hala fiyat bilmem ne siz biz gruplaşma çok iyi gidiyor
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ne yazdım bazıları daha nerde, hala fiyat bilmem ne siz biz gruplaşma çok iyi gidiyor
    Ben sizin daha önce yazdıklarınıza kesinlikle hak veriyorum ancak sizde hak verin her araca binebilen paralı bir apaçi grubu vardır.
    İşin gerçeği bu ticarete döküldü o problem oldu yoksa gönül ister ki her araç hakedenin elinde olsun
    Ancak bunu siz biz belirleyemeyiz böylede belirlenmez
    Böyle belirlenmeye çalışılırsa şuan olduğu gibi siz üst grup elit biz pis fakir olayına dönmüş olur
    Bu siteyi size anlatmama gerek yok msj sayınızdan benden iyi bildiğiniz belli ne adamlar var burda s2000e tenezül bile etmeyecek
    Ben hiçbirinden hadi toplanalım bizim arabalarımıza bizim kriterler dışındakiler binmesin diye böyle yapalım diye birşey görmedim

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alan almıs bi şekilde sahip olmus istediğini yazar kimseyi ilgilendirmez alırsın Yada almazsın
    Alamayanda almak isteyende boklamasın bu durumu karsı tarafıda kendinizide zora sokmayın çirkin konuşarak bende kazalı pert bi s2000 sahibiyim param ona yetti onu alabildim renk renk de alacak dururumum yok araba alırkende kimseye gidip sormadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)