vw almayın dsg masraf açar falan ulaşırsınız![]()
Beyler randevu saatinde gittim audi ye dedim ben 1.6 tdi için randevu almıştım.Şu anda elimizde dizel yok dediler acayip uyuz oldum yoksa niye randevu veriyon birde elimizde a3 sedan var sadece dedi arkadaş 2. kez uyuz oldumaudi den beklemezdim bu davranışı iyi dedim en azından arabayı test edeyim dedim.Neyse bi arkadaş geldi arabaya bi gittik
araba HB içerideki arkadaş aşık yada sarhoş galiba benzinli modeli.Araca binen arkadaşa hocam az aracı anlat dedim abi ben bilmiyom hiçbirşeyini bilgilerini içeriden dönüşte öğren dediler. 3. kez uyuz oldum.Araç 1.4 TSİ FULL+FULL bi araç iç dış komple s line deri koltuk s direksiyon vs.Çalıştırdım klimayı açtım.Kliması fena değil ama genede tatmin etmedi beni.Arabayı gerdire gerdire kullandım park ettim aracı içeri geçtim geri görüş kamerası yoktu bu arada araçta.Test ettiğim araç 160 bin tl civarı dedi arkadaşIiçeride çok hoş 1.6 tdi sedan iç dış full sline vardı koltuklar elektirkli değildi onu da o halde 140 a veririm dedi.Ben koltuklarıda istiyorum dedim elektrikli +7000 dedi.Bende eyvallah dedim ve çıktım.
Audi kalitesi gerçekten güzel sizlerin dediği gibi o premium havası gerçekten var.Ama dolu bir 1.6 TDI 150-160 tl yi buluyor.Aynı rakama PASSAT 1.6 TDI alınabiliyor.Veyahut BMW 320i ED 1.6 170hp (8 ileri otomatik+Race chip : 220hp)
Sayfalardır sövdüğümüz vurdum duymaz, müşteriyi şeyine sallamaz Doğuş oto tavrı buydu işte![]()
herkes bizim gibi bu satış temsilcilerine gevşek tavırları yüzünden ağzına geleni saymıyor ki..bizim millet itilip kakılmaya alışmış. servise gider yeni gelinlik kız gibi utana sıkıla oturur sonra da 40-50tl ye kokulu cam suyu itelerse personel gıkı çıkmaz.
(kimseye laf atmıyorum yanlış anlamasın kimse lütfen)
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
LEON FR ACT DSG ye de Bir Göz Atın yoksa aklınızda.. Zira Söylediğiniz araç Kadar dolu Üstelik 15-20 Bin lira gıbi bir Fark Var Leon daha Uygun.. Ha Golf kadar Sessizmidir? Hayır. Yada Golf Kadar Malzeme Kalitesine sahip midir? Bir Tık Altı..
Sorma kardeşim, sanki kendileri tasarladı üretti bizim SEAT satış temsilcileri arabayı, havalarından yanlarına varılmıyor.. Birde millet uyandı artık işe saldırdılar FR'a şu an sıra bekletiyorlar siparişte.. 1,5-2 aydırda arabasının gelmesi için bekleyen arkadaşlarımız var..
3 ay bekledikten sonra ay başında Golf'ümü teslim aldım. henüz şikayetçi olduğum hiçbirşey yok. eklediğim opsiyonlardan ekstra memnunum.
ne alsam diye araştırırken BMW falan da baktım. aynı paraya 1 serisi alabiliyordum ama Golf'de mevcut+eklediğim özelliklerin yanından dahi geçemiyodu.
Golf sade memnun eden değil üzerine bi de mutlu eden bi araba. şahsi kullanıcı yorumum budur.
PS: her köşe başında 1 tane "Golf'e o para verilir mi, ben olsam ...... alırdım"cı abi bulunur.. o söyledikleri arabayı aldıkları henüz görülmemiştir..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)