User Tag List

Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
302 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi bilgisizlikten bunlar demisinizde harbiden aracin ecusunun her vitese gore ayarlandigini, 1. Ve 2. Viteste ayri map,yukseklerde ayri oldugununu soyluyorsunuz?

Arac patinajdayken peak yapamaz ama sizin dediginizle alakasi yok,130hplik renaultun unitesi peki nasil patinajla basa cikiyor? Ranenault araba patinaj cekmesin diye basinci kismiyor o zaman Kisaca oyle birsey yok basinc kisma falan filan eger oyle birsey olsa 1.4 tsi 180 hplik polo gti falan kalkista patinaj cekmesin diye 0.2 bar anca basardi

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu segmentinin yaratıcısı lafına da anlam veremiyorum, herkez aynı şeyi yazıyo . ilk seri üretim arabayıda ford yarattı . o zaman satsın millet a4 leri f30 ları c klasları mondeo alsın yada gidelim birer focus alalım . leon nu ne kadar seviyosam ve mantıklı buluyosam golf e verilen paralarıda mantıklı bulmuyorum . kimse kimseye bişey kabul ettirmek zorunda değil .o paraya golf e dönüp bakmam bile 116 alır yanlarım. en azından sürüş zevki var varsın torpidosu golf kadar yumşak olmasın. herkesin beklentisi farklı . hayırlı bayramlar cümleten .

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlayacaksam o paraları da 1.16d'ye vermem. O kadar para bana çok geliyor yanlamak için 1.16d'ye Bir RX8 alırım yanlamaktan daha çok zevk alırım daha iyi
    eleştiri gizli hayranlıktır.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlayacaksam o paraları da 1.16d'ye vermem. O kadar para bana çok geliyor yanlamak için 1.16d'ye Bir RX8 alırım yanlamaktan daha çok zevk alırım daha iyi
    ee sıfırdan bahsetmiyomuyduk abi 2. el işin içine girerse sabaha kadar tartışsak işin içinde çıkamayız neler neler var yanlıcak

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi bilgisizlikten bunlar demisinizde harbiden aracin ecusunun her vitese gore ayarlandigini, 1. Ve 2. Viteste ayri map,yukseklerde ayri oldugununu soyluyorsunuz?

Arac patinajdayken peak yapamaz ama sizin dediginizle alakasi yok,130hplik renaultun unitesi peki nasil patinajla basa cikiyor? Ranenault araba patinaj cekmesin diye basinci kismiyor o zaman Kisaca oyle birsey yok basinc kisma falan filan eger oyle birsey olsa 1.4 tsi 180 hplik polo gti falan kalkista patinaj cekmesin diye 0.2 bar anca basardi
    Mehmet kardeşim forumda gayet güzel açıklandı, konuşuldu bu konu. Her vitese ayrı map falan değil sadece ilk 2 vites basıncı kısık. Nedendir neden değildirini tartışalım istersen sonra

Ancak bilmediğini bir konu hakkında gülerek cevap yazmadan önce araştırıp da yorum yaparsan daha sağlıklı devam edebiliriz
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee sıfırdan bahsetmiyomuyduk abi 2. el işin içine girerse sabaha kadar tartışsak işin içinde çıkamayız neler neler var yanlıcak
    Haklısın kardeşim konu böyle dağılıyor işte Hangisini alırsa hayırlı olsun arkadaşa. Hiçbiride üzmez sorunlu bir araca denk gelmedikten sonra. Gerisi zevkine kalmış. Tabi bizde yaş ilerledikçe ruhta değişiyor. 1.16D diye ölürken dün şimdi Golf beğenir olduk Seni çok iyi anlayabiliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...astra+1.6+cdti

bahsettiğime referans olsun,

Hepsini geçtim bana kalırsa Golf-308-ceed-astra hepsi birbirine göre artı eksiye sahip araçlar, hepsi de güzel alınır binilir kalp kırmaya gerek yok çünkü içlerinde hiç biri en açık ara diğerlerinden alakasız şekilde güzel denilemez.

Neticede 1.6 dizel araçlardan bahsediyoruz işte 105-136 hp arası sakin sakin tatlı tatlı binmelik günlük araçlar..
    -Fırat

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet kardeşim forumda gayet güzel açıklandı, konuşuldu bu konu. Her vitese ayrı map falan değil sadece ilk 2 vites basıncı kısık. Nedendir neden değildirini tartışalım istersen sonra

Ancak bilmediğini bir konu hakkında gülerek cevap yazmadan önce araştırıp da yorum yaparsan daha sağlıklı devam edebiliriz
    Arastirdim ve bulamadim
    Forumumuzda nerde tartisildi link alabilirmiyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf bence bu sınıfın en iyi aracı. Başta segmentinin yaratıcısı ve her markanın kendine gösterdiği hedef araçtır. Birmarka bu sınıfta yeni aracını çıkarttığı zaman ilk satıcılarına işte rakibiniz bu diye Golf'le testlere tabi tutar. Bende 2013 BMW 1.16d varkende saygı duyduğum bir araçtı ve bindiğimde benim BMW'den daha iyi olduğunu hissettiğim ama kendimde bu görüşümü dışarı vurmamaya çalıştığım bir araçtı Her araç her araçla kıyaslanır bunda sorun yok. Golf Ceed'le veya Golf 1 serisi ile.

Ama bence BMW, Mercedes veya Audi bu kadar abartmayın. Benim BMW'nin koltukları, konforu ve iç mekanı, görselliği bana göre Golf'ün çok gerisindeydi. Sadece sürüş keyfi ve arkadan itiş olması güzeldi. Audi'de de durum çok farklı değil. Son incelediğimde o koltukların Polo koltuğundan farkı yoktu. Abartmayın bence bu kadar. Gerçek bir BMW ve ya Audi'ye binmek bu sınıftan başlamıyor malesef.(Özeleştirimdir kendime de) Ve bence bu segmentin yıldızı da GOLF'tür.

Bu kadar para verilir mi konusunda da artık piyasanın durumu belli. Bir Polo, Clio vs. olmuş 60 bin. Bırakında Golf'te biraz para etsin. Hem satarken o parayı en az zararla veya bazen karlada geri aldığınıda hiç kimse yazmamış. Başka kaç marka bu imkanı size sunar. Yoksa her sene satışlarda neden 1. çıksın bu kadar kötü ve sorunlu bir araç. Herkes gidip 1 veya A alsaydı fiyatları yakıkende. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Golf'üm olmadığı halde bu araca böyle komik şeyler yazılınca duramadım malesef Beni de VW' ci yaptınız ya daha ne deyim
    116 nizin donanimi neydi?
    Golf iyidir hosturda mercedesten audiden bmw den iyi denilirse komik oluyor, gercek mercedesi bilmem de f20 nin ici, sasisi, altyapisi suspansiyon vs f30 la neredeyse ayni. Ee mersoda reno motoru var tu kaka, birebir mercedes motoru degildir mercedes en kotu bi kac valf bilmem ne farkini koymustur.Premium segment oldugu zaman herseyi parayla aliyorsunuz , golf daha cafcafli gelebiliyor ama bu demek degilki golf daha iyi. Hadi kabul bmwden de iyi mersodanda iyi ancak a3 u yapan firmada ayni ve vw in ustu diye yapiyor, a3 ten iyi olmasi akla mantiga ters , kisisel gorusler o arabayi a3 ten iyi yapmiyor, a3 ten inip golfe binince sadeligi hafiften basitligi hissetmiyorsa biri, bi yere kadar arabadan anliyordur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    116 nizin donanimi neydi?
    Golf iyidir hosturda mercedesten audiden bmw den iyi denilirse komik oluyor, gercek mercedesi bilmem de f20 nin ici, sasisi, altyapisi suspansiyon vs f30 la neredeyse ayni. Ee mersoda reno motoru var tu kaka, birebir mercedes motoru degildir mercedes en kotu bi kac valf bilmem ne farkini koymustur.Premium segment oldugu zaman herseyi parayla aliyorsunuz , golf daha cafcafli gelebiliyor ama bu demek degilki golf daha iyi. Hadi kabul bmwden de iyi mersodanda iyi ancak a3 u yapan firmada ayni ve vw in ustu diye yapiyor, a3 ten iyi olmasi akla mantiga ters , kisisel gorusler o arabayi a3 ten iyi yapmiyor, a3 ten inip golfe binince sadeligi hafiften basitligi hissetmiyorsa biri, bi yere kadar arabadan anliyordur
    Benim araçta techno paket var.+ olarak Yıldız jant(çok sevmesemde jant kapağından iyiydi), xenon far vardı. 2013'te donanımları pek iyi sayılmazdı ama kendim siparişle isteğim gibi doldurdum. -leri çok kötü ses sistemi(Golf 70 kat daha iyidir), dar iç mekan ve çok sade iç dekor.(aydınlatmaları görsellik vs.) Yani açıkcası biraz o dönemde logo'dan dolayı almıştım. Ama zamanla değmediğini anladım.+ olarakta sadece sürüşü güzeldi(eco mod hariç.berbattı çünkü )

Audi elbette üstü diye üretiliyor ama alt donanımları ciddi derecede basit ve kötü duruyor. Yine bugün araç alsam BMW'de olduğu gibi logo sevdasına düşüp alt donanımlı bir Audi almam. Üst paketleri de ***** fiyatları çok uçmuş oda CC fiyatına geliyor mantığını kaybediyor. Geçen gün A1 baktık 87.000 TL'ydi dizel otomatik. Yani mantık olarak, fiyat, donanım ve marka olarak yine GOLF alınır şuan benim gözümde.

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket aracım olan Jetta tdi DSG ile 110.000km yaptım. Madencilikle uğraşıyorum. Nasıl tozlu, topraklı, çamurlu, balçıklı yollara girdiğimi görseydiniz hiç konuyu açmaya gerek bile duymazdınız Bu kadar eziyete rağmen ( Otomobile resmen eziyet ettik işimiz gereği. ) Bakım hariç bir kere bile servise girmedi. Hiç düşünmeden alın derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 sade ama ic malzeme saglamligi isciligi cok ust duzeyde. Golf cafcafli ama golften bariz iyi hatta 2 ust segmentle esdeger..
    He diger konularda yakinlar,marka ismi disinda aradaki farka degmez.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf 7 şuandaki kasasıyla emsallerine nazaran çok önde ancak size tavsiyem ekim ayına kadar bekleme durumunuz varsa astra k nın çıkmasını bekleyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arastirdim ve bulamadim
    Forumumuzda nerde tartisildi link alabilirmiyim
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...astra+1.6+cdti

bahsettiğime referans olsun,

Hepsini geçtim bana kalırsa Golf-308-ceed-astra hepsi birbirine göre artı eksiye sahip araçlar, hepsi de güzel alınır binilir kalp kırmaya gerek yok çünkü içlerinde hiç biri en açık ara diğerlerinden alakasız şekilde güzel denilemez.

Neticede 1.6 dizel araçlardan bahsediyoruz işte 105-136 hp arası sakin sakin tatlı tatlı binmelik günlük araçlar..
    Bir üst postta kalınca görmedin sanırım
    -Fırat

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün aradılar golf hasar almış test sürüşüm iptal oldu hemen Audi ye bağladılar a3 ü test edeceğim 1.6 tdi otomatik golf de hazır olur olmaz golf ü test edip içime yatanı alacağım kısmetse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi açık mı bugün??

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audi açık mı bugün??

Evet hocam yarın saat 15:00 e aldım randevu yu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vitese göre pedal tork veya viteslere göre direk tork haritaları olur, birçok araçta bu var. Alt viteslerde aktarma sıkıntılarının önüne geçebilmek adına bu durum kullanır.(hepsinde-her arabada yok)

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 7 candır
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)