özel sipariş die geçiyor ama istediğim opsiyonları koydurmaktan başka bi özelliği de yok aslında.
ama ille bunlar olacak diyince beklemeden almak mümkün olmuyor malesef..
özel sipariş die geçiyor ama istediğim opsiyonları koydurmaktan başka bi özelliği de yok aslında.
ama ille bunlar olacak diyince beklemeden almak mümkün olmuyor malesef..
özel sipariş verip almayı düşünüdüğünz arabayı size ertesi gün teslim edilcek diyemi düşünüyosunuz acaba ?
"Wagen"thusiast
Otomotivde sipariş edilen araç için 3 ay standart süredir. İlk 45 gün aracın siparişlerinin planlanıp üretime sokulması ve ikinci 45 gün o siparişlerin tamamlanıp nakliyatının yapılmasıdır. Bütün markalarda normal olan budur.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
şu an tr nin passat kotası doldu
passat dunyaya tek fabrikadan çıkıo ve ortalık grey passat dolmaya başladı
ekstrası bol olan bi araçı bayii de tutmak yerine özel siparişle getiriolar
alanada mani olmuyolar yani imkanım vaktim varsa beklerim
"Wagen"thusiast
Bak sana burda katılıyorum ama distribütör bu ülkede en çok araba satan marka.
Yıllardır hep en tepede duruyor. artık alıştılar hayır demek onlar için çok rahat ben kendim karşılaştım. Adam gözümün önünde yok dedi müşteriye 10 dk. aradı bak gel buldum dedi müşteri taksiyle geri döndü. Halbuki mal stoğundaydı.
amin, teşekkürler![]()
yani oyle bi bakış açısı var ki
"doğuşun pazarlama tekniği bu işte o yok bu yok diye araba satıyolar"
talep çok, fabrikanın türkiyeye gönderdiği araçlardan kazancı vergiden dolayı diğer ülkelere göre daha az
fazla stok vermekte işlerine gelmiyor, dolayısıyla çekilen stok çabuk satılıo,
sanki yemeğe gelmiş gibi davraniyo arkadaslar menüde var isteyince cıkması lazım
satış danışmanlarına da dolandırıcı muamelesi yapıyolar, demin geldi bi tanesi
-dizel octavia var mı
-var
-düz vites var mı
-malesef
-neden yok
-kalmadı
-t.şak geçer gibi siz de mi başladınız bu doğuşun stratejisi de şöyle de böyle de başlıyo anlatmaya
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
günde 30 kişi de bu şekilde telefonla bağlanıyo zaten bi tane kupon müşteri bütün motivasyonunuzu yerle bir etmeye yeterli, biraz da bu açıdan bakmak lazım,
İşini sevmeyen danışmanlar var orası ayrı geçen gün eşimle beraber ismi lazım degil bi bayiye gittik,
araçla ilgili bi soru sorduk "üstünde yazıyor" diye bi cevap geldi adamın bogazını sıkıyodum orda,
hakeden danışman arkadaşlar var ama hakeden müşteri de çok
kısmet zaten herkesin bi araç alma hikayesi vardır trde![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Dogus boyle 3 ay sure verio diosunuzda baska firmalarda da var bu durum isimleri lazm degil
"Wagen"thusiast
yaw yapanlar var ben biliyorum ama konu golf 7 konusu o yüzden devam ettik bizde.
bak aşağıdaki linki incele biraz. ben bazı raporlarımı hazırlarken özellikle marka kasko vb. yeni çıkacak ürünler için burdan faydalanıyorum. hatta vaktin varsa 3-4 yıl öncesi excel dosyalarını birleştirip bi analiz yap derim.
Hatta burdan yazılım ve parça işi ile uğraşan arkadaşların hangi marka veya binek ticari olarak seçimlerini yapabilirler.
http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neu...k.aspx?type=36
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)