User Tag List

Sayfa 13/16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
302 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı özcan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala daha korelilere kör bakılıyor maalesef marka fanatikligimiz çok büyük
    ilk şaşkınlıgı yaşayan ceodan kullanıcılara inmesi zaman alıyor tabi
    1881 - 193

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilanlar dogru ise cidden yazik gunah insanlar 2. Ele guvenemediginden 0 araba aliyor ve araba boyali cikiyor oyle mi ustelik bunun vw adina kacinci kez duyusum inanasim gelmiyordu ama fabrikasinda calisan arkadasin samimi aciklamalarindan sonra artik ciddi ciddi inanmaya basladim.. 0 arac alip araci boyali cikan arkadaslar nasil bi yol izliyor cidden merak etttim? Boyali arabayi verip 0 diye satilan kimbilir neresinde ne oldugu belli olmayan baska bir sozde 0 arac mi aliyor? Eger boyle yol izleyenler var ise cidden cok sabirli arkadaslarmis Allah korusun bizim basimiza gelse artik polo olur golf olur passat olur ebat farketmez o arabayi kanirta kanirta biyerlerine sokardik yazik gunah insanlar o arabalari almak icin kim bilir nasil calisiyorlardir. Neyse ya ben kime ne anlatiyorum bizim milletimiz önyargili sözde 0 neresi patlak belli olmayan golfe 100k vermeye devam etsinler eee ne demisler deveye diken insana ..... yaranirmis..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı JayVTEC! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En cok aradigim konulardan bitanesiydi cok mutlu oldum icimi dokucem artik Ben Volkswagen Braunschweig - Hauptwerk (Almanyada ilk kurulan Fabrikasidir) kalite kontrol ve , cesitli montaj islerinde calisiyorum benim sehrimde senelerdir tum araclarin metal parcalari cikiyor bantta monte olunup (Wolfsburg) 35km arac icin montaja gidiyor , 20 km uzaklikta (Salzgitter) motorlari ise bu sehirden cikmaktadir ufak civatalar civiler yada clipsler (Fransa , Italya , Cek Cumhuriyeti , Polonya) bu bolgelerden gelmektedir ilk sorun bu ulkelerin calisanlari yada makinelerden dolayi surekli parcalar hasarli yada yamuk yumuk gelmekte ve burada daha iyi parca montaj etmekten ise maaliyetinden dolayi tamir edilmekte (ki inanin alman iscilerinin kesinlikle el becerileri cok zayiftir benim gordugum kadariyla) ve araclara monte edilmektedir kalite kontrol ettigim donemlerde (fren ekipmanlari , akslarin cesitli parcalari) cogu yuksek calisanlarca gelip arada kontrol edilmekte hatali bir parca var ise vidalarin girecegi kisimlar cok genis yada pasli yamuk v.s (Das ist kein problem) bu problem degil denip montaja yola cikiyor artik oyle bir duruma geldiki bende tik olmustu 20 saniyede kontrol edicegim parcalari 2,3 dakika kontrol ediyor uzerinede azar yiyordum tamam gecer problem degil yapilir gibi herzamanki volkswagen isleri bilincsizce araclarin cogunu monte etmekte ve cogu biten araclar en son kontrollerde ulasilmicak bolgelerde hata cikarmaktadir ve cok arac 0 halde sokulur ne yapildigi ne oldugu belirsiz kisilerce tekrar eski haline dondurulmeye calisilmaktadir.Esim Wolfsburgta aracin bittigi yerde belirli bolgelere (on arka camlar jantlar) folyo ile kaplayip park yerine goturuyor basindan gecen bir olayi paylastiginda ordada hic bi sekilde araclarin nasil gittiginin onemsenmedigini anladim bir golf 7 sol kapi diregindeki gocuk ve boya topalanmasindan dolayi oradaki usta tarafindan cekic turu bir aletle tamir edilmeye calismasi ve yamadan dahada ote bi sekilde araca bitti damgasi vurulup teslimata gitmesi gibi degisik sekillerde cikmasi cok garip ve marka adina cok cok profesyonelsizlik konumunda maalesef. keske ben calisaydim esimin yerinde cunki araclarin hangi ulkeye gidecegi kagitlarinda yaziyor ona gore gondermeye calisirdik Volkswagen maalesef Volkswagen Pkw, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati, Volkswagen Nutzfahrzeuge, Scania und MAN gruplarinin bunyesidir ancak kendi kalitesini genisletemeyen tek markadir
    Hocam dök içini rahatla bak burda biz bizeyiz

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani umarım bu beyanlar ilerde sizin mesleki kariyerinizde sıkıntı açacak şeyler değildir ama birinci ağızdan böyle şeyler duymak üzdü açıkcası. En acısı da saydığınız VW personenkraftwagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati, Volkswagen yardımcı araçlar, Scania ve MAN şirketlerinin hepsinde potansiyel olarak aynı profesyonellik dışı aksiyonların gerçekleşmiş/gerçekleşmekte olabileceği şüphesi yada gerçeğidir.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle de oluyordur. Adam sıfır araba alıyor dikkat etmiyor ya da ne bileyim anlamıyor hop bir kaç yıl kullanıyor sonra satacak alıcı adam geliyor senin araban hatasız bi söylüyor bu değişmiş al başına belayı uğraş dur.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf 7 1.4 tsi 125 hp aldım, saatinde problem var. sürekli kendi kendine geri alıyor saat. var mı bu sorunu yaşayan?
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani umarım bu beyanlar ilerde sizin mesleki kariyerinizde sıkıntı açacak şeyler değildir ama birinci ağızdan böyle şeyler duymak üzdü açıkcası. En acısı da saydığınız VW personenkraftwagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati, Volkswagen yardımcı araçlar, Scania ve MAN şirketlerinin hepsinde potansiyel olarak aynı profesyonellik dışı aksiyonların gerçekleşmiş/gerçekleşmekte olabileceği şüphesi yada gerçeğidir.
    Tum fabrikalarinda herzaman bu tip soylentiler isciler arasinda donuyor tabiki bende soylemeye kalksam herhangi bir ustun yaninda isimden olurum buradaki olay tamamiyle alinan paralar baska bir sey degil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Cok ilginc, dediginiz kontrol mekanizmasini biliyorum.Ilk korozyon onleyici tabake 4-6 um kalinliginda oluyor.Zaten hepsi bu testi geciyor cuk diye oturuyor civatalar yerine.Ikinci kat atildiginda ise 8-10 um kalinliginda oluyor ve ikinci ufak disliye tekrar denenerek rahat girip girmedigi test ediliyor.Malzemelere gore bu test olayi degisiyor tabi
    -Burda kullanilan malzemede onemli uretim esnasinda hidrojen kirilganligi olacak kadar isiya ihtiyac duyulmuyor ama bazi civatalarda ilk katmanda bile gecmedigi(kalitesiz birkac marka varmis hic denk gelmedim) oluyormus denk gelmedim hic.Burdaki hergun yapilan isleri gorseniz kalinligin 10um nin ustune cikmamasi icin ne kadar ugrasmalari...
    -Lakin diger yandanda ne kadar vurdum duymazlik olmasi ilginc gercekten
    -MQB ilemi boyle oldu?Yoksa hepmi boyleydi uretim asamasi?Seytan kulagina kursunda sanirim sanliyim mk7den yana
    Genellikle Fransa ve Italyadan gelen parcalar pasli yada bozuk geliyor bun farkettim.. almanlar zaten genellikle umursamaz birsey takmaz oyle bir millet gercek hayattada..

aman aman nazar degmesin aracinada bu tip hatalar olmasi gercekten vw binilir.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTechJr. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foruma konu açmıştım. Şikayetvar.com'da da şikayetim hala duruyor. Sıfır aldığımız Porsche Cayenne aracımızın 4 yıl boyunca arızası çözülemedi. Kaç heyet gelip inceledi, kaç ay serviste yattı biz sayamadık artık. En son arabayı sattık

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece VW'de yok ki böyle şeyler. Çalıştığım ofiste bir müvekkil Borusan'dan 0 KM 320d alıyor, araç yolda giderken direksiyon tir tir titriyor, benim tahminim (servo direksiyondan bi sıkıntı vardı) araç 2-3 kere Borusan'a gidiyor, servis normal bir olay deyip yolluyor.

Açılan dava ve teknik üniversite onayıyla aracı iade ediyoruz ve parayı geri alıyoruz. Peki iade edilen araca ne oluyor dersiniz?

Ertesi gün Borusan kullanılmış onaylı otomobillerden ilana koyuluyor

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    golf 7 1.4 tsi 125 hp aldım, saatinde problem var. sürekli kendi kendine geri alıyor saat. var mı bu sorunu yaşayan?
    Ayarlar kısmında yaz saati kısmındaki tiki kaldırıp denermisin abi

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JayVTEC! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tum fabrikalarinda herzaman bu tip soylentiler isciler arasinda donuyor tabiki bende soylemeye kalksam herhangi bir ustun yaninda isimden olurum buradaki olay tamamiyle alinan paralar baska bir sey degil..
    Açıkcası tanıdığım, bildiğim, güvendiğim kişiler harici kullanıcı yorumlarını çokta önemsemiyorum, bir çok kişide daha koltuğuna oturmadığı arabayı karalamaya bayılıyor. Dolayısıyla önyargısızca gelen bu tarz yorumlar benim markaya olan saygımı kazanmamda veya kaybetmemde çok önemli bir etken. Samimiyetle söylüyorum üzüldüm bunları duyduğuma. Bir ikincisi de çalışanlarının şirkete bağlılığını çokta sağlayamayan bir şirket olduğunu hissettim. En iyi dediğimiz buysa vay halimize..

Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foruma konu açmıştım. Şikayetvar.com'da da şikayetim hala duruyor. Sıfır aldığımız Porsche Cayenne aracımızın 4 yıl boyunca arızası çözülemedi. Kaç heyet gelip inceledi, kaç ay serviste yattı biz sayamadık artık. En son arabayı sattık
    Beyfendinin anlattığı durumlarla tam olarak da örtüşmüş başınıza gelenler. Hevesle, alınteri ve emekle alınan bir Porsche insana nasıl ızdırap olur birebir yaşamışsınız. Bu durum anlatılanların gerçeklik payını resmileştiriyor. Belki binde belki on binde bir ihtimal, tabiki kimse kusursuz değil ama "sıfırını verdiler" şeklinde sonuçlanmasını beklerdim. Çözemediler sattık olunca iş iyice hüzünlü bir hal alıyor

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfırı bi yana, 3 yıl garanti uzatın dedik onu bile vermediler Bir önceki sayfada yazdığım gibi daha iki ay önce CC aldım, bagaj değişen çıktı Önce kabul etmediler değişen olduğunu, fabrikada kontrol yapılmış o zaman sökülmüş vs dendi bi dünya uğraşla değiştirdik aracı.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılımsal bir problem muhtemelen ileride güncelleme ile çözerler yada çözmüşlerdir

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece VW'de yok ki böyle şeyler. Çalıştığım ofiste bir müvekkil Borusan'dan 0 KM 320d alıyor, araç yolda giderken direksiyon tir tir titriyor, benim tahminim (servo direksiyondan bi sıkıntı vardı) araç 2-3 kere Borusan'a gidiyor, servis normal bir olay deyip yolluyor.

Açılan dava ve teknik üniversite onayıyla aracı iade ediyoruz ve parayı geri alıyoruz. Peki iade edilen araca ne oluyor dersiniz?

Ertesi gün Borusan kullanılmış onaylı otomobillerden ilana koyuluyor
    2012 f30'ların 2013 lerde sanş olabiliyor babamınkinde yok(çözülmüş) ama arkadasımda çıktı 80-100 arasında direksiyondan elini cekersen belli belisiz titresim yapıyor tuttugun takdirde hissedilmesi imkansız gibi 2014'de ise düzeltidi iyice daha 2015 modellerde duymadım bunu.

mesela babama aldıgmız araç premium 2.elden aldık servosu ve gerekenler değişmiş satılıga cıkmadan hemde daha 200km'de bile değildi araç 3 senedirde tık yok
    1881 - 193

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benin en çok merak ettiğim dsg ile alakalı söylenenler ,,, bir arkadaşımda golf diğerinde leon var ( ikiside son kasa ) leondaki sıfır sorun ( benzin deposu lakırtısı bile yok ) golf 8 binde mekatronik değişti ( ancak iyi niyet garantisi deyip işçilik ücreti alındı . Ancak golf kullanım ve konfor açısından cidden iyi bir araç .. dsg konusu ile alakalı görüşleride alalım .( şahsen kullanım zevki olsun hızı olsun beğenıyorum )
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayarlar kısmında yaz saati kısmındaki tiki kaldırıp denermisin abi
    deneyeceğim ama saçma sapan 5 10 20 dakika gibi alıyor geriye

Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılımsal bir problem muhtemelen ileride güncelleme ile çözerler yada çözmüşlerdir
    servise gitmeye üşendim, ama internette birkaç yerde aynı şikayeti yazmışlar. eylülde yazılım gelicek demişler serviste bakalım.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=OMTechJr.;7908021]Açıkcası tanıdığım, bildiğim, güvendiğim kişiler harici kullanıcı yorumlarını çokta önemsemiyorum, bir çok kişide daha koltuğuna oturmadığı arabayı karalamaya bayılıyor. Dolayısıyla önyargısızca gelen bu tarz yorumlar benim markaya olan saygımı kazanmamda veya kaybetmemde çok önemli bir etken. Samimiyetle söylüyorum üzüldüm bunları duyduğuma. Bir ikincisi de çalışanlarının şirkete bağlılığını çokta sağlayamayan bir şirket olduğunu hissettim. En iyi dediğimiz buysa vay halimize..

benim aslinda anlatmak istedigim olay kendi kalitelerini kendileri dusuruyor ve bunda duzgun calismak istiyen kisilerde nasibini aliyor benim gibi onceki sayfalardada yazdim isimi hakkiyla yapmaya calisanlardanim ancak olayin boyutu maalesef o anda cozulemiyor cunki benim kisilerin kontrol ettigi parca burdan 40 km gidiyor ve orada o vardiyede 20.000 kisi calisiyor ariza yada hata ciktiginda o yapan kisiyi bulmak imkansiz.. e ne yapiliyor arac bittiginde tamir yada arabayi bastan assagiya bir ufak hata icin bozuyo.. tabiki cogu arac dogru sekilde cikiyor ama coguda bu tip hatalarla tekrardan tamire yada sokulmeye maruz kalabiliyor..

buarada turkiyede cogu model yok burdaki gibi bunlardan en son cikanida golf 7 Variant R iyi seyirler

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf r variant goruyorumda acayip birsey ya bir led stop takildimi o arabaya nokta
    Yanliz Golf boyle ise ben Polo,jetta hatta vw Up uretimini cok merak ediyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)