pıyasa durgun lutfen araclara *** atmayalım valla cınayet bıle cıkar bu durumlardan herkesın arabası kendıne özel benım aracımda yıkamıyorum dıye kendını bılmezler hurda gıbı demıs :)bınmıyorsam zamanım yoksa yıkayamıyrsam hurdamı oluyr
Printable View
pıyasa durgun lutfen araclara *** atmayalım valla cınayet bıle cıkar bu durumlardan herkesın arabası kendıne özel benım aracımda yıkamıyorum dıye kendını bılmezler hurda gıbı demıs :)bınmıyorsam zamanım yoksa yıkayamıyrsam hurdamı oluyr
Valla piyasaya durgun hesapta ama herkesin altında yeni model autolar :)
Bundan sebep millet piyasa boktan diye fiyat öldürüyor ama arabalar satılmıyor diyorsunuz ya ? Satılmaz tabii iyi bir vti ederi belli ve sahibi de bu fiyat altında satmak istemediği içün arabalar aylardır ilanda. Kısaca ben 21'e kadar müşteri buldum izmitten bir arkadaş alıcaktı ama son anda vaz geçtim ? zira okadar emek + para harca sonra hepsini çöpe at ucuza sat ! Yok dedim kendime salakmısın öğlüm okadar uğraştın ettin vs. Satmiyorum hatta kızım doğdunda tek kapı vti biraz zorluk çıkarttı ama şimdi iki yaşında kendisi koltuğu indirip biniyor ve satmiyorum :) Vti den daha iyisini mi bulucam :D
gerekli açıklamayı gerekli abilere pmle yaptım ;)
Durgun olan ikinci el piyasası. Özellikle spor araçlarda. Ayrıca yanlış düşünüyorsun ederi bu konusunda. Bir araç o fiyatlara satılmıyorsa (hangi marka model olursa olsun) yani talep yoksa o fiyata fiyat düşmeli. Çünkü bir iki alıcı değil bütün alıcılar kaçıyorsa fiyat yüksek demektir. Suni yükselişler oluşuyor. Modeller düşüyor. Km ler yükseliyor fiyatlar aynı. Burada hataya düşüyo insanlar.
yine vti'ın ikinci el değerine dönmesin konu arkadaşlar...
alınabilirliği olan mantıklı vti'ları önerelim arayan arkadaşa allah aşkına !
sonrası satan kişi ile almaya niyetlenen kişinin arasındadır , ederi oluru bize düşmesin artık...
bu konuyu milyonlarca kez konuştuk di mi ama :)
tb alınabilir bir vti / sedan
fas alınabilir bir vti / hb
gibi
gibi
gibi...
:)
Kamer'le Tolga'yla irtibata geçmeden uzak vti'lara bakmayın bence. FC'ye bakın diyecektim ama satılmış galiba sayın savcım:)
sayın savcım bana yardımcı olun vti :D
http://www.sahibinden.com/bakimli_ak...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/etikete_ge...XQQdisplayitem
bu araçları bilen var mı?
:((((((((( ahhh ahhh
güncel bilgisi bulunan 2 araç eklendi