Furkan kim la :D
Arabanın sahibi kadir değilmiydi.
Dur ben bi yarın ariyim :D
Sahibi olmak istediğim arabalardan bitanesi.
Alana hayırlı olsun şimdiden.
Fiyat konusunda yorum yapmak istemiyorum, mal onun, fiyat belirlemek onun :)
Printable View
Furkan kim la :D
Arabanın sahibi kadir değilmiydi.
Dur ben bi yarın ariyim :D
Sahibi olmak istediğim arabalardan bitanesi.
Alana hayırlı olsun şimdiden.
Fiyat konusunda yorum yapmak istemiyorum, mal onun, fiyat belirlemek onun :)
icebah yay guzel sanırım ılk kez duyuyorum
Enteresandır ki araba ile ilandaki açıklama da uyuşmuyor :) bknz. resimler ve araca takılmamış olanlar :)
egsoz takılmamış ama ilan resimlerinde arabada HKS Hi-power egsoz takılı olduğunu görebilirsin. Ayrıca Kaput altında Hytech Headers, Simota Bigtube filtre var. Ben ilanı Kadir'in (araç sahibinin) açtığını düşünmüyorum.
orj 106km vtec'ler bu kadar yapıosa, kazasız orj 106bın km.de bıtane de bızde war yaw :)
varmı bir gelişme bu hacı abladan vtec hakkında.ilanı veren sahibimiymis arkadaslar?
iş arayan arkadaşlar işte size güzel bir fırsat: amcadan haladan temiz bir VTi'ı ucuza alıyorsunuz. sonra 5 lira karla satıyorsunuz.. güzel gelir kaynağı.. yapanları kınamıyorum yanlış anlaşılmasın.. adam aramış bulmuş, istediği fiyata satmak hakkı.. :)
2009 model 19bin kmdeki focusumu 30 a sattım.olaya başka açıdan baktıgımda adam 98 model bir arabaya 28750 para istemis.enteresan
99 kazasız degisensiz boyasiz vtec Var 164000km servis kayıtlı isteyen irtibata gecebilir. Amcadan,haladan,dededen deil:) benden
99 sedan vtec olmaz..
Ea vtec:D
Eski ff vtec:)
Yusuf abinin N/A :) FF
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
durumları hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
pm bekliyorum
Walla orkun ben burda bi çelişki göremiyorum.Hemen açıklıyorum...
abartmamak lazım şöyle yani , 85 kişiye sorsan bu aracın değerine 28750 değilde 20-22 diyecek.buda reel değerini 3aşaa 5yukarı belirler.Yani yaklaşık bi 6-7tl abartı war.Ben bundan bahsettim.
Herşeyin bi değeri war dediğimde şu şekilde....
Bak etrafına 1998 model olupta 1.6motor 20-22bin tl. edecek kaçtane araba war etrafında.Baktıktan sonra görünce anlicaksın herşeyin bi değeri war dediğimi.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Bu makinayı bilen var mı arkadaşlar?
bı ara bu arac kartalda 14 e satılıktı kazalı olarakta yazıyodu ama cok net kazalarını bılmıyorum airbagler acık yazıyodu ılanında
Arkadaşlar genel olarak burdaki konuda göz attım fakat net bişey yazılmamış şu iki araç hakkında fikir ve bildiklerinizi söylerseniz sevinirim teşekkürler
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
o bu deilde bu miilet harbi şaşırmış 97-98 sedanlar 27 binlerde bomboş araçlar..:eek:
Teşekkürler ben plaka sorgulamasını yapmıştım küçük bir adet hasar gözüküyordu oda önemli değil görüşmeyi düşünüyorum sahibiyle birde KOM 44 vti için bilinenler yazılırsa sevinirim :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0268067/detay/
vallahi öle abi..:)
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk bilen arkdaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim yakın bir arkdaşıma ciddi şekilde düşünüyoruz geçmişleri kazaları ile ilgili yürürleri ile bilgi verirseniz cok iyi olur :)
yook mu tanıyan bilen kom hakkında bilgi almama gerek kalmadı ondan vazgeçtikkk
kom 44 bnm arkdsn eskı aracı kanka :D
vcb 41 genel olarak güzel duruyor fakat eski konularda yorumlar var hava yastıkları açmış vs. gibi arkadaşımın eski aracı
Arkadaşlar hb vtec arayan varsa 1-2 fotoğraf ve iletişim bilgisi.
34 AH 9560.
180binde.
Eski sahibi siteye üye arkadaşımız ZB vtec'in sahibi Şahin.
Arabada 3 parçada boya vardır, değişen yoktur. (Şahin'den teyit alarak bu kadar emin konuşabiliyorum)
İç aksamı temiz, yürürü güzel arabadır.
Araba şuan kayseri'dedir.
Fotoğrafları :
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6038841_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5981374_n.jpg
Yürürünü azda olsa görebileceğiniz bi video :
http://www.facebook.com/profile.php?...4522043&type=1
Araç Sahibi:
Aydın
0 555 976 76 75
Aracını s2000 veya Type-R almak için satabileceğini söyledi bana.
Şuan ilanı fln yok. Fiyat olarakta 23 civarlarında bişey demişti fakat niyetli olan arkadaş pazarlık yapabilir tabii.
Sahibi tanımam çok fazla, facebook'tan konuştuk biraz, öyle laf arasında demişti, çevrende isteyen olursa verebilirim diye.
Niyeti olan arkadaş yararlansın diye böyle bi post yazayım dedim. :)
Honda Civic 1.6 VTi 1992 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Varmı bilen dostlar ?