User Tag List

Sayfa 290/969 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
18400 sonuçtan 5.492 ile 5.510 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 2005 den beri ben vti larla iç içeyim
    az cok neyın ne oldugunu
    hangı arabanın hangısı oldugunu bılıyorum
    kısacası yeni yetme değiliz
    insanları kandırmanında alemi yok

açıkcası kırmızı vti ın konılerını almak ıcın gıtmıstım hurdacıya ozamn cektım resımlerı
    daha sonra ızmırden KSK Vtec tolga abıye boyle bır araba oldugunu soylemıstım
    oda aracı komple aldı
    kasası hurdaya gıttı
    parcalarını tek tek soktu
    kısacası arac toplanmadı
    VTI alıcak olsam, ilk başvuracağım kişi Tr deki hepsini biliyorsun diyorlar Mertcan var mıdır aslı

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTI alıcak olsam, ilk başvuracağım kişi Tr deki hepsini biliyorsun diyorlar Mertcan var mıdır aslı
    Yok abı abartma
    hepsını bilemem tabıkıde
    ama bı sase numarasından ne oldugunu ogrenır cıkartırım

bu arada Ankara da 98 Hb keşfettim yeni
    full stock fabrıkadan cıktıgı gıbı
    araba koyu yeşil renk ve 06 bl plaka nereden gelmiş acaba

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mertcan
    Kanka hatta biz bu arabanin konilerini senelerce kullanmadkmi .
    Sen-balo-ben ve benden sora kimbilir kimler

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @mertcan
    Kanka hatta biz bu arabanin konilerini senelerce kullanmadkmi .
    Sen-balo-ben ve benden sora kimbilir kimler
    Aynen oyle kankacım
    ben aldım
    sonra Balo ya sattım
    balo arkaları baskasına sattı
    sıfır aldı
    onler ıle arkayı takım yaptı eg ye gore sonra sana verdı
    sende kıme sattın orası mechul

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse burada yazıcaklarımda bie art niyet aramasın ağalar.

bu ciğerli vti ciğerli typer muhabbetide neyin nesi ?

bir vti düşünün piyasadaki en iyi yürüyen vti olsun bu.nekadar yürür ? vti nin yürümesi gerektiği kadar.fazla bişemi bekliosunuz ? eğer araba stock ise iyi yürüyosa stock vti nin gitmesi gerektiğini gdiyodur diğerleri geçiliyorsa onlarda vardır tersoluk iyi gidende yoktur ilahi bi kıudret

kompresyonu tam hakkında ise segmanda en ufak kaçırma yoksa subap ayarı avansı emdiği hava tahliye ettiği egsoz gazı olması gerektiği gibiyse benzin pompası ölçülmüş değerler ok ise enjektörler ok ise trigeri bakımı falan ok ise motor ok dir.

gelelim bunu yere vermeye aksı aks kolları şanzumanda cırtlama yoksa debriyaj volan ok ise motor kulakları tablası yani dağıtıcı ve dağıtıcıyı tutan demirbaşlar stabil ve düz ise tekere gücünü hakkıyla verir genelde.

olay budur.daha ne arıyor bu millet.şu alemde okadar çok tuhaf laflar varki ortaya atmışlar bi ciğerli araba hikayesi komik vallahi billahi.fabrika torpilli motorlarmı üretmiş bizim haberimiz yok.birinin motoru daha iyi açılmıştır devir çevirmeye alışıktır ara hızlanmaları daha çok yapmıştır o iyi gider.abartmayın artık ciğerli vti işini ya araba pert param parça ama 2 boy daha hızlı 25 lira ediyor birisi hakkaten çok iyi motora ve kasaya sahip ama yanlış ellerde yetişmiş 2 boy pertin ardında gidiyor tuuu kaka

ya boşversenize

bu camiada çok iyi yürümüş vti ler var herkesler plakalarını bilior zaten.herkeşe kazasız belasız ağalar.
    ,

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne Sallamısın be kardesım
    Bıraz ufak atta civ civ ler yesın

Fotoğrafı çeken benım
    Araba Mecanix mustafanın eskı arabası TS vtec
    Arabanın motoru su anda ızmırdekı Karaoglan Eg coupe Turbo vtec de
    kasası komple Hurdaya gitti
    belkı su an senın kullandıgın çaydanlık olmuş olabılır ne dersın ?

Aynen Yusuf, kazalı resmini eklediğin vti hiç toplanmadı yürümedi, eritilmek üzere izmit hurdalığına gitti... JDM Works Musti'nin 200sx'ten önceki arabasıydı, Bursaya satılmıştı... Yanılmıyorsam 2004 başlarında kaza yaptı. Kaza yaptığında hala 34 plakaydı araba. Bursa Küçük sanayide birindeydi en son yürürken gördüğümde ve üzerinde mini ütü masası tarzında siyah bir spoiler vardı, geçmiş zaman parça pinçik hatırlıyorum. Aynı zamanlarda ben de takla atmıştım, hafıza kaydı. Siyah 16 AB 255 vardı hb vti o zamanlar Bursada benim poloyla yürürken geçemeyince sağdan kasıtlı çarpmıştı bana ikimiz beraber 3-5 takla atmıştık yanılmıyorsam 9. perti filandı o arabanın en son 14üncü perte çıkışında ab vti'yi saymayı bırakmıştım sanırım artık bursada da değil...

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacagımdan yada baska bişeyden değil sadece meraktan soruyorum bilen illaki vardır 2007 senesinde nazilliden ilk sahibinden alınan arac mı bu ??

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 60101391

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 senesınde aydında merkezde bı pazar yerı vardı aytepe kampüse cıkmadan orda köşede beyaz vtı vardı acaba neoldu lastıkler ınık duruyrdu duvar dıbınde
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bi vti merak ediyorum 250 tl için anlaşamamıştık 2009 eylül yada ekim ayında ilanı vardı orduda beden eğitimi öğretmenin de kırmızı sedan vti vardı orj 138 km civarındaydı ekstra hiç bişi yoktu orj di param da vardı 250 tl ye inat gittik anlaşamadık araç zaten ilanı koyduğu gün satılmıştı şimdi nerde acaba?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exvitermini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alacagımdan yada baska bişeyden değil sadece meraktan soruyorum bilen illaki vardır 2007 senesinde nazilliden ilk sahibinden alınan arac mı bu ??

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 60101391
    Sorduğun soruylada benim cevap bir değil ama

Bu vteci tam bilmiyorum belki 30 bile eder ama buna 27 istiyorsa serdarın vtec kafadan 35 filan istemesi lazım..

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorduğun soruylada benim cevap bir değil ama

Bu vteci tam bilmiyorum belki 30 bile eder ama buna 27 istiyorsa serdarın vtec kafadan 35 filan istemesi lazım..
    140 binde 98 model vtec 30 bile eder ha ya vallahş bazen anlayamıyorum ben sizi, vti kullandım typer kullandım kaç sene hala kafam basmıyor vti fiyatlarına...

bilsem 2005te vti alırken ev almaz on tane daha vti alır koyardım kenara şimdi satardım 3 ev parası çıkardı yemin ederim.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    140 binde 98 model vtec 30 bile eder ha ya vallahş bazen anlayamıyorum ben sizi, vti kullandım typer kullandım kaç sene hala kafam basmıyor vti fiyatlarına...

bilsem 2005te vti alırken ev almaz on tane daha vti alır koyardım kenara şimdi satardım 3 ev parası çıkardı yemin ederim.
    Ha işte bende onu diyorum abilerin gülü Baksana benim imzaya ne yazıyor
    Madem düz mantık bu fiyatlara satılıyor,serdarda 35 filan istesin yazdımBen Si'ımı 35e bıraktım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bi vti merak ediyorum 250 tl için anlaşamamıştık 2009 eylül yada ekim ayında ilanı vardı orduda beden eğitimi öğretmenin de kırmızı sedan vti vardı orj 138 km civarındaydı ekstra hiç bişi yoktu orj di param da vardı 250 tl ye inat gittik anlaşamadık araç zaten ilanı koyduğu gün satılmıştı şimdi nerde acaba?
    ordudaki araba ilanını bende biliyorum. beden eğitimi öğretmeni, hemşerim. ilan online olur olmaz aradım, bu yaptığın işmi şimdi senin dedim ne oldu dedi. insan 1-2 ay daha bekler dimi dedim. (gerçekten de 3 ay falan sonra aldım ben arabamı)
    öğretmenin arabası iyiydi, ucuzdu. 17,250 istiyordu. 97 kırmızı sedan. ama bana arabanın yan yattığını söyledi. o zaman üzüntüm geçti. arabayı nereye sattığını da söylemişti..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha işte bende onu diyorum abilerin gülü Baksana benim imzaya ne yazıyor
    Madem düz mantık bu fiyatlara satılıyor,serdarda 35 filan istesin yazdımBen Si'ımı 35e bıraktım
    alana satana hayırlı olsun
    diyecek birşey yok boşverin

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse burada yazıcaklarımda bie art niyet aramasın ağalar.

bu ciğerli vti ciğerli typer muhabbetide neyin nesi ?

bir vti düşünün piyasadaki en iyi yürüyen vti olsun bu.nekadar yürür ? vti nin yürümesi gerektiği kadar.fazla bişemi bekliosunuz ? eğer araba stock ise iyi yürüyosa stock vti nin gitmesi gerektiğini gdiyodur diğerleri geçiliyorsa onlarda vardır tersoluk iyi gidende yoktur ilahi bi kıudret

kompresyonu tam hakkında ise segmanda en ufak kaçırma yoksa subap ayarı avansı emdiği hava tahliye ettiği egsoz gazı olması gerektiği gibiyse benzin pompası ölçülmüş değerler ok ise enjektörler ok ise trigeri bakımı falan ok ise motor ok dir.

gelelim bunu yere vermeye aksı aks kolları şanzumanda cırtlama yoksa debriyaj volan ok ise motor kulakları tablası yani dağıtıcı ve dağıtıcıyı tutan demirbaşlar stabil ve düz ise tekere gücünü hakkıyla verir genelde.

olay budur.daha ne arıyor bu millet.şu alemde okadar çok tuhaf laflar varki ortaya atmışlar bi ciğerli araba hikayesi komik vallahi billahi.fabrika torpilli motorlarmı üretmiş bizim haberimiz yok.birinin motoru daha iyi açılmıştır devir çevirmeye alışıktır ara hızlanmaları daha çok yapmıştır o iyi gider.abartmayın artık ciğerli vti işini ya araba pert param parça ama 2 boy daha hızlı 25 lira ediyor birisi hakkaten çok iyi motora ve kasaya sahip ama yanlış ellerde yetişmiş 2 boy pertin ardında gidiyor tuuu kaka

ya boşversenize

bu camiada çok iyi yürümüş vti ler var herkesler plakalarını bilior zaten.herkeşe kazasız belasız ağalar.

Agzına
    Yuregine
    Cıgerıne
    Saglık

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exvitermini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İzmit'ten giden araç.
    Plakası PF mi BF miydi neydi tam hatırlamıyorum.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sakhee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordudaki araba ilanını bende biliyorum. beden eğitimi öğretmeni, hemşerim. ilan online olur olmaz aradım, bu yaptığın işmi şimdi senin dedim ne oldu dedi. insan 1-2 ay daha bekler dimi dedim. (gerçekten de 3 ay falan sonra aldım ben arabamı)
    öğretmenin arabası iyiydi, ucuzdu. 17,250 istiyordu. 97 kırmızı sedan. ama bana arabanın yan yattığını söyledi. o zaman üzüntüm geçti. arabayı nereye sattığını da söylemişti..
    bunu duymak sevindirdi beni o 250 tl için almadım inat etti 250 tl yi düşmedi hep merak etmişimdir nerde diye

0k4N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın yan yattığımı sevindirici abi ?
    Peugeot Performance

-----------------------------------------

61,5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır orj araç kaçırdığıma üzülüyordum aracın öncesinde yan yattığını öğrenmek sevindirdi beni o kadar cani değilim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)