sword murat'ın eski arabası.en doğru bilgiyi kendisi verir
araba siteden sword, k0213(furkan), Admise R1 tamer abi, Desibel, nickli arkadaşlardaydı sırasıylabizde cok bakdık kısmet olmadı
tamer abideyken timetrialde çok iyi bi zaman yapmstı vtecler içinde... bi ara dolanan 207 rc geçen vti konusundaki Vti'dır
aşşa yukarı 100lerce sayfa konu okuduk gecelercetam parayı ayarladık araba satıldı...
nettende araştırıp bulabilrsiniz konuları
son durumu nedir bilmiyorum.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben aracın eski sahibiyim ben sölim sana
Bence makul fiyta bıraksa gine gider k-vteci alırım dostum ben aracın ön tarafında dokundum farlar değişti tampon çamurluklar kaput düzeldi ama hasar öle büğük değl uçları düzeldi.
Jant lastik sıfır taktım sattım almayı düşünüyosan motora segman atılması lazım gayet güzel yağ yakıyodu en son
Açıkcası motorunu zorladım zaten oyüzden sattım şanzımanı güzeldi enson ama 1 kere shifter kırdım vites atarken
Benim gözümde ederi 18 dir daha fazlada vermem ve etmezde.
Sorucağın başka bişey varsa sor söliyim.
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
Daha önce sorulduysa affola
Derli toplu duruyor vardır illaki bişyler ama ne boyutta? Bilgisi olan varmı?
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
tamamen keyfe keder boyandı istedigin ustayla istedigin yere götür...
en ufak bi kazadan dolayı boyanmadı araç...spoon sarısı moda oldugu için boyandı...
suan üstünde..
smoke far
99 stop
spoon ayna
spoon kanat
skunk2 orjinal plakalık
ek9 lipler
spoon vites topuzu
ek9 vites körügü var...onun dışında filtre egzoz vs yok ...
Alıcıysan git bak yoksa burada yazma diyen arkadaşlara hemen durumu izzah ediyim bilgi sıkıntısı yaşıyoruz araçta 2 kez aracı gormeye gittik ben sizden bilgi sitiyorum ama siz 2 kez alıcıysan bak lafını devam ettiriyorsunuz ben size sadece sorgulamak amaçlı soruyorum çünkü aracı plakadan girdiğimizde çok kaza sı çıkıyor sizce ben size şu anda yeterince bilgi vermiş oldummu ???
benim mantığımda araba alacak adam alacağı araba aynı şehirdeyse, parasıda cebindeyse plakayla falan uğraşmaz.
gider almak istediği arabayı servise götürür, ekspertizini yaptırır zaten arabada kaza bela varsa çıkar. ya da sağlam ustası varsa alır yanına gider bakar arabaya.
sen burdan 3-4 gün bilgi beklersen cebinde parası olan biri gider bakar begenir alır arabayı sende burdan yazmaya devam edersin.
Cebimde Para Var O Araç Gibi Araçları Karşılayacak Olan....
zaten araç alınıcak olursa expertize honda yetkili servise gidecekk
ve son olarak aklımda bir kaç soru işareti kaldı araçla ilgili bilen duyan birisi varsa onlara ulaşmaya çalışıyorum
Pekiiiii benden başka öğrenmek istediğiniz bir şey varmıydı ? sorum haricinde her şeyle ilgilendiniz çok sağolun
aynı şehirde olabilir sonuçta burda herkes honda fanatiği vti'lar typer'lar hep göz önünde bu forumda
E bu başlıkta sorgulama için açılmış tabiki bilgi beklenmesi yanlış bişey değil bende istanbuldayım ama böyle bi araba alcak olsam bende gitmem bilgi beklerim aceleye gerek duymam bu tip arabalarda
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)