bakırköy sahilde pert olmuştu
ytg pert miydi yaw?
sitede hyjal nickli üyenindi. detaylı bilgiyi ondan alabilirsiniz
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
hersey hazır yapıldı araba sadece yüreğirin ayar yapması lazım ve çok acil vayband almam lazım pek fazla tecrübem yok kırılır die korkuyorum yusuf beyin yokken senle denemek mantıksızlıkolur onuda geçtim haddimizi biliriz kardeşim sen o arabaya çok emek vermişsin benim arabamın senin araban ile yürümesi komedi filmi gibi olur ama illede deneyelim diosan benim için serefolur denerim kankam![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el gecenkı sorgudakını aldık bıde buna bakalım ıyıyse alalım bunuda (kayserı honda team![]()
ibrahim´isimli üyeden Alıntı
bu araba ile ilgili hiç bi fikrim yok ama ben bu arabayı yarın gidip bakıcam bana uyarsa ister sasesi kopuk olsun isterse pert kaydı olsun kısaca ne olursa olsun kızım çok beğendi bunu aldedi alıcam binicem
97 model arabada ben ne sase kayması ararım nede değişmeyen parça illaki olacaktır kazası belası motor iyi olsun bastığımda vtec açsın bana yeter kim nedemiş valla umrumda değil yeterki beni yolda bırakmasın
bugün gidip baktım civcive alana hayırlı olsun ben yine typer kovalayayım
----------------------------------------------------------------------------------------------
-Bi açıklama yapayım artık...İbrahim abi bakmaya geldiği zaman onada söledim arada bi kac kişi var diye baktı arabaya kendiside yazar zaten sıkışık olduğum için satmak istediğimi ama o günden sonra satmayacagımı soledim...
-Arabamı 4 kere 5 kere pert ettınız bı araba nasıl 4-5 kere pert olur onu soleyenler acıklasın bana bunu..
-Bi kapora yuzunden benı serefsız ettınız bılmem ne dedınız tanımadan etmeden bı ton laf soledınız hepsıne guldum gectım yasınız buyuk veya kucuk olsun beynınız gelısmemıs yapacak bısey yok bana o lafları soleyenler dırek USTLERINE ALINSINLAR...
-ben arabamı eksz. yaptırdım aldım dedıgınz seyler nıyeyse ben yaptırırken cıkmadı..
-bırı 14 lıraya almıs dıye yazmıs oraya hayır dırek para ıle degıl takas ıle aldım arabamı ve gayette memnunum...
-bırı almak uzereydı arabamı servıse kadar gıttık nıye o dedıklerınız cıkmadı (kredısı cıkmadıgı ıcın alamadı)
-benım arabamı 34 lvt 53 plakalı vtecle karıstıranlar yanılıyorsunuz...
o vtecfabrıkan sıyah olarak cıkmıs ve asla ızmıte gelmemıstır...
-Benım aracım ıse ızmıte gelmıstır...2007 senesınde ızmıtteydı ve fabrıkadan kırmızı olarak cıkmıstır...sonradan sıyaha cevrılmıstır...
-ben arabamı 2007 senesınden berı takıp edıyorum almak ıcın ve sonunda aldım varsa daha baska bısey soleyen bunları okuduktan sonra cevap versın[/QUOTE]
ben bu tarz konulara dahil olmak istemiyorum yanlış anlama ben orda sadece fikrimi söledim arabankla ilgili kötü bişiyazmadım yazmamda zaten bana düşmez alanada satanada hayırlıolsun paşam
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
34 C H F 21
Hakkında Hala Düzgün Bir Bilgi Gelmedi Beyler Lütfen Yardımcı Olabilirmisiniz ???
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Bu vti hakkında bilgisi olan pek iç açıcı durmuyor ama merak ettim ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)