Kardeşim biliyorum kırgın olduğunu pm atıyorum sana ;)
Printable View
Selamlar ,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ayanlara/detay
biz bugün aracı gördük,ancak sizlerinde fikirlerini almak istedik.
araç 200.000'de ilana yanlıs yazılmıs.
aracın geçmişini durumunu vs.bilen varsa anlatabilir mi ?
durumun aciliyeti var. teşekkürler techturkey :D
Genel olarak düzgün görünüyo. Sahibi forumada üye sanırım.
geçmişini bilemem ama geçen aylarda yolda görmüştüm.duruşu ,gidişi çok tatlı makas ata ata gidiyordu :)
Sahibi üye zaten okanturan nickli gelince kendide yazar zaten Maşallahı olan bi vtec ;)
bugün gördük zaten gerçekten ben bayıldım gidişig elişi duruşu on numaraydıda. forumda adet oldu ondan konu açtım :D
bayrampaşadan okanın arabası massllahı war gercekten guzel temız onerılcek bır arac dun aksam da canlı gordum yolda tawsıye edılır
Kime bakıyosunuz bro aracı ?
Km çok değilmi yaw..ama güzel duruyoır
honda da hala km sorun yapıyosunuz bunu bi türlü anlamış değilim ...
bu konyadan satılan arba deil mi? o ise çok bakımlı bi araç. pişman etmez sanırım
Ben 200.000'de ne marka arac olursa olsun gorsem direkt cayarim. Dile kolay 200.000 KM az degil ..
valla çok yakın bi arkadaşımda vardı 197bin km aldık 203bin gibi km sattıldı ve bir gr yağ yakma yoktu ve araçın sibop kapağı bile açılmamıştı forumda çoğu kişi bilir Eh vtec. yeterki bakımları zamanlı yapılsın ve sen kendine nasıl bakıyosan arabada onun derecsinde bakarsan bırak 200bini 500 bin gider ve honda motorunda bunu örnekleride çoktur hala kapak açılmamış hondalar günümüzde mevcuttur.
bide şöyle durum var örnk verirsek yüzbin km de gözüken araç ya 300bin yapmışsa :eek: :) km düşürüldü ne yapcaksın:D bence km den araçı sorgulama yapmayın önce bi sıkıştırma değerlerine baktırın güzel bi ustaya iyice kontrol ettirip öyle alınmasıdan her znm fayda vardır benim şahsi düşüncem...
Km biraz fazla olabilir velakin yağı suyu eksiksiz konulmuşsa ihmal edilmemişse herhangi bi sorun teşkil etmez 'bnm' için. Motor değerlerine bakar alırım sıkıntı yok.:) düzgün olması yeterli.
Yani Şimdi Siz 150 ve 160 bin yazan vtı'ların km'lerinin Orjinal Olduguna Inanıyorsunuz :D
:D