Kesinlikle ;)
Printable View
Korna düğmesinden kilometreye bakmak yanlış bizim arabanın direksiyonunun fotoğrafını eklesem 200.000'de dersiniz ama 50.000'de :)
VTİ fiyatları buda dahil olmak üzere çok yüksek değil mi?
Gidip pazarlık etsen 21.5 der kesin..
arkadaşlar avukat değilim ama arkadaş üstüne basa basa kendi fikrim demiş_? bi yargı vermemiş, bildiğini fikirlerini söylemiş... Sonuçta bi fikir verelim diye buraya konusu açıldı değil mi_?
Neyse büyütülcek konu değil bence :D Vti'a dönelim...
Çamurlukları açılmış mı peki bunun ?
Farlar ve stoplar değişmiş arkadan we önden kesin kazası war.. Ve dikkat ettiyseniz arabanın içinde koku war,kesin leş gibi kokuyodur.. ben şahsım adına tawsiye etmiyorum..:D:D
Son fotodada dikkatimi çekti ön tamponuda wurmuş yere.. :hahaha:
kaput kalkmadan araba hakkında yorum yapmak zor temize benzio ama bakmak lazım dreksiyondaki renk farkı bnm kafamı karıştırdı ama ynede bakmak lazım
orj 110binde vti düşünürsen pm at dostum ama fiyat tuzlu baştan söyleyim:)
Sahibi siteye üye görürse yazar zaten
egr yarsmak için fln kullanılıcaksa ki bu vti ole kullanılıcaktır sedan alınmalı.hb zayıf yuksek hızlarda.denendi goruldu.ayrıca arabann cok temz oldgnu duydum.gidip baktırılmalı alınıcaksa en mantıklısı
araçın içide dışıda motoruda güzel şuan satan sahibi ne rol yaptı nede benzeri bişe keyifine biliyo araça olarak biliyorum
daha önceki 1-2 başlıktada vardı bu araç ben vti ararken konuştum samimi bir insan,söylediği araçta kaza yok boya var alt takımda 1-2 ufak sorun var ve iticilerinde bir problem vardı 20.500 gibi fiyatı vardı bir ara yükselttiğini göre arızayı gidermş olabilir yüzyüze veya araç başında görüşmek mantıklı ;)
ya cok benziyo yada aynı yada o arac bu arac ızmıtteydı plakasının sonu 4848 dı yannıs hatırlamıyosam hatta rengı aynı benım arabayla ıstemıstık kodu vermıstı onude aynı benım arabanın.artı bı arkadas ıcınde koku falan var yazmıs kotu kokuyodur falan anlamadım herkesin arabasında koku vardır.araba sorguluyo arkadas koku dııl ınsanları tuhaf seylerle bulandırmayın.
ya bu araba arayan arkdslar kazasız darbesız cızıksız sorunsuz arayanalr bence sıfır alsın 12 13 yasındakı arabalar artık neden sıfır gıbı arıysunuz mekanık olarak araba okadar senenın vermıs oldugu seylerden tabıkı nasıbını alcak hoşlanmıyrum cıdden böle sıfır gıbı araba arayanlara şaşıyrum
3. Sayfa olmuş yav bu kadar yorum beklemiyordum :D
Arkadaşlar teşekkürler bu kadar bilgi yeterlidir.. Bir araba için atışmalara gerek yok yahu :)