Sayk0 Nickli Üyeden Alıntı
uzun zamandır baya bi araştırma yapıyordum baya bı araştırdım falan fakat piyasanın berbatlıgından ve tam ıstedıgımı bulamadımdan karar değiştirdim , şimdi de VTI alcam allah kısmet ederse fakat sahibinden.com'da ki araçlara bakıyorumda ya KM'leri fırlamış yada aracın hasar kaydı oldugu halde yalan yanlış bilgilerle insanların haklarını yemeye yonelık ne kadar antın kuntın şeyler varsa yazıp yollamıslar . mal um konudaki VTI ilarlarının geçmişinde olanları gördükçe de iyicene bi tırsma geldi açıkcası :)
arkadaşlar şu mübarek günde elinizi vicdanınıza koyup ulan bu harbı sağlamdır dıyebılıcegınız araçlar varmıdır :D , yada sahibinden'de satılmasada forumda fılan satan mevcut mu (geçenlerde bi arkadaş sıfırlayıp satmıştı motoru cok temizdi ama kısmet işte henuz arama aşamasında oldugumdan nıyetlenemedım tam ) :)
hani zaten öğrenci adamım yıllık yapacagım km 6-7k 'yı bulmaz arabaya da fazlasıyla temiz bakıcam yalnız benı 4-5 sene periyodık bakımlarıyla fılan ıdare edicek sıkıntı cıkartmıcak bir VTI babası arıyorum :) şimdiden ufak ufak bilgilendiren olursa sevinirim .)