en kralina 25 ver
2 liraya boyat
1 lira filtre headers egzost yaptir (bunlar minimum iyimser rakamlar)
etti sana 28
hayirli olsun
Printable View
satış 30 :D
:) doğrudur hocam,bunlar tercih ve neyi sevip ilgi duyduğuna bağlı biraz.
Otomobil konusunda objektif olmak lazım.Hondayı severim kasaları olsun motorları olsun bu konuda dünyada büyük bir kitleyi kendine hayran etmiş ama misal şu vti bana birçok araba gibi sadece güzel geliyo,şundaki karizma birçok arabadada var.Eksisi artısından fazla bana göre yani beni kesseler o paraları vermem ama tabi tercih meselesi alan alıyorsa satan satıyorsa bişe denmez :D
dostum yanlıs anlamda sunuda soylyım bnde hondacıyım.üstelik EK kasalara bayılıyorum.
ama 306gtı da durusu kotu degılki veya audı a3(97-2000)kasalar örn. 1.8t durusu gayet guzel ustelık 180hp olması gerekıyo, + daha guvenlı, dha konforlu vtı dan.
vtı da da karızma war bsey demıyoruz ama ne biliyim 27bın gıbı rakamlar bana ters :D
hondacı arkdslar cephe almasın sakın, bnmde ehlıyetım yokken 17 yasındayken hondam wardı,halada war farklı hondalara bındım ettım suan bnde vtı ya bınmk ıstıyorum ama bu şartlarda 1.8t a3 daha mantıklı gelıyo.
nys yaa :D
haberim yok abi gittiğinden:(
sana 1 vtec borcum var, hayırlısıyla olacak inşallah..
resimdeki araç, ilanı vericem hafta içinde..
yunus lacivert senle telde konustugumuzmudur :)
Şimdi bişi anlayamadım hacılar bu çaktığım vti lar pahalıysa almayın yahu :) Bu kadar fiyatı karıştırmayın bence ha belki bu kadar para etmeyebilir hakkı ama bu arabalar bu paraya satılıyorsa demekki bu araba bu parayı ediyor. Şimdi eminimki bu çok pahalı falan yazan arkadaşlardanda vti alsınlar örneğin 19 liraya satmaya kalktıklarında 19 lira yazacaklarını hiç ama hiç zannetmiyorum onlarda yazacak 25 lira bu mevzu budur :)
yunus 306gti'n karizması yok mu kanka =))))))
306gti'ın yol tutuşu frenleri filan typerdan da iyidir bunlarıda unutmayalım ekleyelim yani.
306gti çok keyifli bi arabadır vtecten cok daha keyifli, bunu üstüne basa basa söylüyorum eski bi vtec kullanıcısı olarak hadi beni geçelim, bilmem kaç tane vtec'e sahip olmuş vtecburac dahi söylüyorsa değişik bi tadı vardır ki söylüyordur dimi :)
viraj,makas vs. yapmaktan nefret eden ben girilmiycek yerlere girer cıkar oldum, ve sadece vogland marka yaylarım ile arkalar torsiyon zaten ve orj. ellenmemiş yüksekliğinde :)
bazı arkadaşlarım ve şuayb(schumi) abinin söyledi laf vardı 306gti spor araba diye ben ağır vtec'ciyken, öyleymiş hakkatten:)
param olursa type r alirim
param az olursa vtec alirim
baska araba bilmiyorum Alican :)
abi bende spor araba kavramını bilmiyordum öğrendim tavsiye ederim spor araba olanına binmeni:D
nerden geldi konu 306'ya, nereye post atarsam mutlaka gti-6'lara geliyor konu ya sonra şöyle böyle diyorsun oluyor :D:D
306 ya burda piyasa yapma kanka:p
güzel araba lafımız yok ama tutmadımı tutmuyor işte, sevenleri alsın kullansın
ama sende dedin arz-talep meselesi
not: 306 karizmadır ona laf yok:)
bir aksam gelin ikinizde cay icelim
bize çay söyler, kendi limonata içer ama neyse:D
vtec geyikleri başlamışda haberimis yok::)
arabam yok benim :(((( :D araba çıksın da abi inşallah.
yunus, evet kanka 306 tutmadı, tutmadı değil de tüketildi diyelim. sahibinden'dekilere bi bak gti'lıktan çıkmış hepsi, piyasası olmaması normal kanka, birde japon arabaları gibi değil daha narinler. ama tadılması gereken arabalar bunlar yani.
kendime göre liste yaptım sahip olmak istediğim araçlar diye gc8,rs,106,200sx filan gidicez kısmetse inşallah :D
arabayı bırakıp eve gelmem abi:))
bu arada kovacaklar bizi haberiniz ola:)
iyi de ben beton gibi type r da oturmayi seviyorum
kagit mendilden gecerken bile ziplamak hosuma gidiyor nasil olacak :)
tercih meselesi ama tutulmaması çok hoşuma gidiyor mazdanın..
şahin fiyatına alıyorsun ek kasa civiclerden kat kat üstün her yönüyle, tekrar alacam inş:)
abi gördüğüm zaman plakalarını alıyorum ya hastasıyım ben:):)