caner laf dalasına girme kanka herkez biliyo neyin ne olduğu piyasa gittikce ucuyo 28 bin kardeşim işinize gelirse kasıyosa git honda jazz a bin bilader
caner laf dalasına girme kanka herkez biliyo neyin ne olduğu piyasa gittikce ucuyo 28 bin kardeşim işinize gelirse kasıyosa git honda jazz a bin bilader
gtı havada karada suda tren rayında hahhahah
fanatiklik yapmaya gerek yokda ben bi 306 gtı bıde vtı denemesını merak edıyorum hıc yokmu soyle ciğerlisinden bi vtı filtre egzoz headers felan![]()
Vti o paraları eder etmez tartışmasına girmedem bi kaç senedir garibime giden bişeyi paylaşmak istiyorum. Her hafta düzenli olarak vti bu paraları edermi tartışması oluyor ve tartışmalara rağmen piyasa yükseliyor yükselmesine rağmen o paralara nadirde olsa bu araba satılıyor anlamıyorum2-3 sene önce pert vti 15 16 tertemiz 3-5 extrası olan vti 21 dedimi fiyatı çok ama temizse hakeder deniliyordu. Bu 21 olan eli yüzü düzgün vti 22 oldu 23 oldu 24 oldu 25 oldu 26 oldu ve satıldı
Ta o 2-3 sene öncesinde hep ilanlarda olan bi vti vardı sedan füme 30.000 lira istenen hep ona "yok kardeşm tmm vti iyi araba ama 30 da etmez 30 a typer var" diyorduk yavaş yavaş piyasa oraya gidiyo gibi 1-2 seneye kalmaz eli yüzü düzgün vti piyasası 30 olucak o zaman ne denicek merak ediyorum kaldıki o paralarada satılıcak diye düşünüyorum. O füme vti ın sahibide baya bi ileri görüşlüymüş
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)