yağ filtresi olayını kaydettim dediğin gibi yaparım bundan sonra
Printable View
yağ filtresi olayını kaydettim dediğin gibi yaparım bundan sonra
3üncü ilk genç sahibinden sedan vti isteyen varsa satarım aracımı beyler komple malzemeleri ile birlikte
tüm orjinal malzemeleri ile birlitte s300beyin dc headers v2 filtre kiti vs vs birlikte teslim 27bin veririm orjinal biçimde istenirse 25bine teslim ederim kaza hiç yok dokunma sürtme dahi yok km201000tüm bakımlarını aldığım ilk gün yaptım tirigere kadar aklına gelecek tüm bakımları yaptım o sekilde satıyorum
ab nin ilanında açıklamaya dikkat
bu paraya kazalısı yok :D
ab proje için alınır bence
Bknz ;
,
En basit örnek CVC Vtec ne bir terleme ne bir yağ yakma sürekli kullandığım aracım nerdeyse günlük + roll drag ve bilimum ekşınlar 6500 - 7000 binde yağ değişirim 1 kere yağ eksildiğini görmedim ;) :heyoo:
UL-5888 siyah vtec'e zamanında niyetlenip ciddi alıcı olarak gitmiştik sahibi biz ve bir alıcıyı daha aynı ana çakıştırıp kime satarsam die düşünmüştü tahminimce aracı honda cem'e götürmemize gerek kalmadan araç sahibinin babası itiraf etti sağ sol çamurluk ve kaput değişti die sağ üst direkte resmen yumruk gibi bir göçükte vardı ayrıca araç sahibi askerde denilmişti bakmaya gittiğimizde uzun süredir garajda yatıyor denmişti ama araç hafta sonu gazlıyormuş :) hatları pek ğüzel gözükmüyordu araç sahibi güngörendeydi,umarım yardım olmuştur..
bu istisnalar senin bilmediğinden fazla onun için genelleme yapma istersen
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bılgısı olan varmı acaba
neden ınsan yalan dolan ıle kandırmaya calısır kı
negerek var anlayamıyorum aracta nr varsa soylucek mert ınsan dan araba almak hepımıze nasıp olur ınsallah
ilker abi hiç macera arama kendine sıkıntıya gerek yok 3-5 fazla ver git CTRyi al en azından basın ağrımasın :icon_tup:
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
kredı cekıcem burakama cıkabılıyorum :(
o sedanı cok ısterım ama cıkamıyorumm:(
nasıp olmassa kısa alıcam sanırım
Allah herkese gönlüne gore verır
emın ol kımse ıstemeskı patlaga bınmeyı
ben cok hassasım arac konusunda eskı aracımdan alasılabılırr.
nasıpp