ne zman oluyor bu iş tuncer nicki de tuncer mi ??
Printable View
Aynı araba.
Eski MEV Vtec, sulhi abinin sattığı.
Yürürü güzelmiş diye biliyorum.
Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
HACİZLİ YAKALAMALI KUŞADASI 1.İCRA MÜD. 13/03/2007
HACİZLİ YAKALAMALI KUŞADASI 1 İCRA MÜD 29/09/2006
HACİZLİ YAKALAMALI KUŞADASI 1.İCRA MD 06/11/2006
HACİZLİ YAKALAMALI ÖDEMİŞ 2. İCRA M. 12/09/2007
REHİNLİ (R) TOPRAKBANK AYDIN ŞB. 15/05/2000
HACİZLİ(H) BORNOVA V.D.MÜD 18/10/2008
HACİZLİ(H) BORNOVA VD 04/09/2003
HACİZLİ(H) BORNOVA VERGİ D 05/12/2005
HACİZLİ(H) BORNOVA VERGİ DAİ 14/12/2000
HACİZLİ(H) BORNOVA VERGİ DAİRESİ 27/03/2002
HACİZLİ(H) EFELER VERGİ DAİ. 26/06/2010
HACİZLİ(H) İZMİR SSK MÜDÜRLÜĞÜ 29/10/2001
HACİZLİ(H) KUŞADASI 1.İCRA MÜD 06/08/2008
HACİZLİ(H) KUŞADASI İCRA MD 11/08/2006
HACİZLİ(H) KUŞADASI V.D.MÜD. 09/09/2011
HACİZLİ(H) KUŞADASI VERGİ DAİRESİ 28/04/2010
HACİZLİ(H) Ödemiş 2. İcra Dairesi 24/06/2011
Pek cıkacak gıbı degıl valla :)
ne yapmak lazım bu hacizlerin hepsini toptan kaldırabilmek için?
ya zır stock birde içim gitti açıkcası.
bence halledilebilir iş kitabına uydurulur işlemler hızlandırılı filan.
param olsa değerlendirirdim :(
la öde öde bitmez o borçlar ya aşırı koşturmalı iş değmez alan hayrını gorsun ;)
Murat bence bıraz arastır kesın bı proseduru vardır
avukata fln sor
eger satılırsa bu araba kacırma
gayet guzel duruyor
sulhiden aldığımda filtre egsoz vardı sadece.. aracı komple kendim yaptırdım üzerinde zor bulunan malzemeler var. 205 hp dynosu var.. portpolish yok oem emme oem kelebek güzel hızlı araçtı . dahada gideri vardı
beyler simdi o arabayı almak için bütün bu dairelerle muhattap mu olurz yoksa satısa sunuldugunda parayı verip almıyormuyuz?
soncda borçları bizi bağlamıyorki biz sahibinden almyorz hacizden alıyorz arabayı . ben satısa cıktıgında parayı verilip alınabileceğini biliyordum varmı detaylı ve kesin olarak bilen
teşekkürler turgay.
yeşil olan eski zs vtec mi ?
yok tolga benim eski araç o bendeyken ea vtecti ben aldığımda mev di şimdi va.
Yeşil eski ZS değil MEV vtec, 2002 senesinde bir arkadaşım için baktığımda sol arka çamurluktan hasar almış yapılmıştı, sol direkte ve tavanda işlem vardı tavan boyalıydı. 34 MEV 18 hatta full stock halini ve APP plakalı halinin fotosu bile var bende. o zamanlar 55.000 km demi neydi. son halini bilmiyorum bilenler paylaşırlar.
sağolun arkadaşlar :) şimdi sanırım araç balmumcuda duruyor, bizim hanımı almaya giderken park halinde görüyorum beyaz spoonlarla...
eski zs nerde acaba
beyaz spoon varsa zs vtec olabilir tolga istanbula satıldı oda. va vtec enson 5 kollu bi jant vardı çünkü
izmirde 2 sahip değiştirdi sonra satıldı istanbula.
hımm o zaman eski zsdir kesin beyaz spoonlar var çünkü
Beyler çok acil olup güzel fiyata verilecek araba bizim imhotepin arabası
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 69611334
kliması ??
fabrikasyon yok
Üstad aracın üzerinde rehin var,ve diğer hacizli alacaklılar aracı kim sattırırsa sattırsın araç yeni sahibine geçtiği zaman arabanın ihale olduğu para ilk önce rehin alacaklısına gider o borcu kapatmaya yetmezse olay orda biter diğer bütün hacizler araç yeni sahibine tescil olduğunda silinir.Yeni sahibi arabayı tertemiz alır ister plakayı değiştirir ister değiştirmeden devam eder.Şayet ihale bedeli rehin alacağını kapatır üzerinede para artarsa onlarda rehin alacaklısından sonra aracın üzerine ilk haciz koyandan itibaren sona doğru borç miktarına göre paylaştırılır. Uzun lafın kısası aracın ihale edilmesi lazım ihale edildiği zaman gidip alabilirsiniz tek yapmanız gereken satışa iştirak etmek sonrasında tescil yaptırıp keyfinize bakmak.