satar ve sahibindene koyarsa buraya düşer
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 70787122
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
yaa bu ıstda 99 fume wardı en son kocaelınden satılıktı.her ay farklı kıısıden satılık ılanı cıkıyodu. sunroofu orjınl olamayn 15 bın tl cıvarında gezınen YJ plakalı. o arac noldu bılgısı olan warmı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 52233640
bu araç kimin neyin nesidir bilen varmıdır ?
ben gördüm beğendim aldım..aracın görüntüsünü etkileyen bi durum yok..motoruda taş gibi çok şükür..vitrinde saklamıyorum biniyorum:) benden önce vurmuşlar , yaptırmışlar..kuleler şaseler direkler sağlam..benim için bunlar yeterli..aldım direk ilanı koymadım..bakımsız kalmış bisürü eksiğini tamamladım..gazoz kapağıylada yaptıramıyosun para harcıyosun:) aldığım fiyata veremiyorum malesef o yüzden üzgünüm..fiyatı bilerek yüksek tuttum..nasılsa öldürüyolar:) efendi gibi niyetine girenle güzel güzel anlaşıyoruz fiyatta..
sahibinden de fiyatı yüksek tutanlara hak veriyorum çünkü 15 yazıosun 10 veriyolar:D
20 yazıyosun 15 verıyorlar hehehe:D
nostra seni tebrik etmek lazım valla .her satıcı senin gibi olsa keşke
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72906933
bilgisi olan ? arkadaşa alıcaz.
nostra bravo hocam herkes senın gıbı olsa mıllet bındıgı aracın ne durumda oldugunu rahatlıkla bılır dürüst satıcısın
Büyütmeyin yahu:) olanları söyledim sadece. Ben alırken biliyodum ve benim için önemli olmadıgı için aldım. Benden sonra bincek kiside bilsin. Bilsin ki kulaklarım cinlamasin:)
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 73362775 bu arac sorgulandımı arkadaslar bılen eden varmı almayı dusunuyorum
Eski MUU 56 vtec, Orhan die bir arkadaştaydı mazisi çok temiz değildir. daha detaylı bilgi verecekler çıkacaktır.
araç muu 56 ise bu araca b18c1 motor swaplayıp turboladılar. hatta Gökmen usta yapmıştı.
muu ise benim gördügüm muu ile bunun hiç bi alakası kalmamış :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72037697
arkadaşlar bilgisi olan var mı araç hakkında çok acil bir durumda kusura bakmayın
satılıklar bölümünden incelediim aracı ama gene de size bi danışayım dedim
araç arkadaşımındır serhat satılıklar bölümüne konu açmıştı, araç güzel araba bildiğimiz bi araba
sağ ön çamurluk işlemli - kaput değişmiş (sağ far tarafından arabaya vurulmuş kaput orjinal kaputla değiştirilip çamurluğa işlem uygulanmıştır, panelde başka hiç bi yerinde işlem yoktur.)
Km'si orjin yürürü gayet sağlıklı içi dışı sürekli temizlenen bi araç
muu yu sorgulayan arkdslar bi kac sayfa gerılere dönüp bakarlarsa onlarca bilgi war zaten.
388 sayfanın yarısı aynı aracları sorgulamakla dolu.