arka bagaj kapağı vuruk olan araç cyc 11 dir aracın eski sahibi antalyadaki sahibi benim arkadaşlar
Printable View
kardesım otobusun altına gırıp cıkmıs aracın sag tarafı ben cekıcıye yuklemısdım ankarada ıdım aracın cok dırenmıs sase olarak arkadasda cocukda uzun yıllardır araba kullanan bırıydı 24 yaslarında kardesımle yasıt 5 metre ıcınde kurtarmıs kendı ama araba sag tarafı obusun altına gırıp cıkmıs allahdan kımseye bısı olmamıs.....
Ama honda hastalıgı devam edıyor bana soyluyor abı motor getırelım bır k20 dıye :D
16 clc 46 suanki plakası 26 up 486
bu araç hakkında bilgisi olan varmı.
beyler bu sarı aracın kazalı fotoları zaten forumda vardı hiç denk gelmedinizmi.
arkadaş bi ara banlıydı potter774 gibi bişeydi nicki.
bende sahibinden resimleri var
vay be ben anlamadım bu mersin'deki beyaz laciden dönmemi yoksa bu antalya'da kazalı olan araçmı çözemedim :D:D:D
teşekkürler bir arkadaşım istiyordu ona bir söyliyimde baksın bakalım ;) çok çok teşekkür ;)
vti bulmak çok zormuş.... ALLAHIM herkezin gönlüne göre versin...
arkadaşlar arabanın plakası 16 JAP 10 gri hat. vti eski plakasını bilen varmı yada araçla ilgili bilgisi olan cok acil pazartesi yada salı alınmasını planlanıyo ama önce arabayı bilenlerden yardım istemek istedik..
Bir kardeşimdeydi bu araç , yatak sardı ve başka bir kardeşime aldırdım aracı ve radar honda da iğneden ipliğe motoru yapıldı , 0 ölçü kranktan silindir kapağına kadar değişti,fren aksamları ,sensörleri,yürüyen vs vs elden geçti.. Arkadan ufak bir hasarı mevcut,fakat atlan deve bir hasar değil ;)
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA...ESKİ PLAKASI 16 CLC 46 OLAN ŞİMDİKİ PLAKASI 26 UP 486 OLAN SİYAH SEDAN VTI YIN SAHİBİYİM....GÜNDE ABARTMIYORUM EN AZ 5 KİŞİ ARIYOR AMA İNSANLAR SÖYLENENLERE İNANMAYIP BİRDE BURADA BAŞKA AĞIZLARDAN ARABA HAKKINDA SAĞDAN SOLDAN DUYULAN ŞEYLER HAKKINDA BİLGİ VEREN İNSANLARA GÜVENİYORLAR..BEN BURDA OLANLARI YAZAYIM YİNE SORUŞTURCAK ARKADAŞ SORUŞTURSUN..BEN ARACI ALIRKEN KAPORTA VE BOYASINA BAKTIRMADIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN DURUŞUYDU ODA ON NUMARA :icon_tup:.. SADECE YÜRÜYEN VE MOTORUNA BAKTIRDIM HİÇBİRŞEYİ VE SIKINTISI YOK VE 1 SENEDİR KULLANMAKTAYIM HALADA ÖYLE..TEK EKSİĞİ SAĞLAM Bİ YAZILIM VE BEYİNDİR BUNUN İÇİN BÜTÜN ALT YAPISI HAZIRDIR...BEN OCAK AYINDA ALDIM ARACI VE TALİHSİZ Bİ KAZA GEÇİRDİM TAM SOL BURUN VE ORTAYLA KARIŞIK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN Bİ JİPE VURDUM.KARŞI TARAFTA SUÇ OLDUĞU İÇİN VE HASARIMI KASKOSU KARŞILAYACAĞI İÇİN EXPER IVIR ZIVIR KASKO ŞİRKETİ FALAN BU İŞLER BİLEN VARSA YAKLAŞIK BİR AY SÜRÜYO SERVİSTE DÜZGÜN KAPORTACI OLMADIĞI İÇİN SONUÇTA SERVİSLERDE 4 4 LÜK USTALAR ÇALIŞMIYOR ARACIMI SANAYİDE BULUNAN KENDİ USTAMA TOPLATTIM.ACELEM OLMADIĞI İÇİN KAPORTA VE BOYA İŞLERİDE 1 AYI BULDU AMA NORMALDE 1 HAFTALIK Bİ ZAMAN SÜRERDİ TOPLAMAM ARACI....DEĞİŞEN PARÇALAR KAPUT,ÖN PANEL,SOL ÇAMURLUK,KLİMA VE FAN RADYATÖRÜDÜR..ÖN TAMPONA ARAÇ ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN BİŞEY OLMAMIŞ BOYANIP GERİ TAKILMIŞTIR...HEEE BİDE SOL FAR TABİ SONRADAN AYIRMASIN BİRİ ESKİ BİRİ YENİ DİYE İKİSİNİDE DEĞİŞTİRDİM.KAZADA AİRBAGLERİMİN İKİSİDE AÇTI..ANKARADAN ARKADAN KAZALI Bİ 1.6 İES İN AİRBAGLERİ BEYNİYLE BİRLİKTE SÖKÜLÜP ARACIMA SFIRLANIP MONTE EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇÜNKÜ EVLİYİM VE EŞİMLE BERABER BİNİYORUM ARABAMA VE BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ ARKADAŞLAR.DİĞER VTI LAR GİBİ AİRBAGLERİN İÇİ BOŞ VE GÖSTERGEDEKİ SRS LAMBASI DAHİ SÖKÜLMÜŞ DEĞİLDİR. ONLARIDA GÖRDÜM EMİN OLUN. BENDEKİ DURUMU BUDUR ARACIN...BENDEN ÖNCEKİ DURUMUNU DEDİĞİM GİBİ BİLMİYORUM YORUM YAPACAK ARKADAŞLAR ATIP TUTMADAN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YAZSIN BİLDİKLERİNİ..AZ ÇOK HERKES VTI DAN ANLIYORDUR YAPILANLAR ORTADA FİYAT ORTADA 25.000 KAZASIZ VTI(VARSA TABİİ) + BUNLARI YAPMAYA KALKSANIZ YAPIN HESABINI SONUÇ HERKESİN AYNI GAZLAMAK..ARACIMI SATMA SEBEBİME GELİNCE EŞİM EHLİYET ALDI ONOUNDA KULLANABİLECEĞİ YAKIN DOSTUMDA BULUNAN Bİ RAÇ VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SATIYORUM VE BENİM İÇİN EŞİM ARABADAN DAHA ÖNEMLİ...BİRAZ UZUN OLDU AMA AÇIKLADIM NEYİ VARSA...ARABAMDAN DA Bİ BEZGİNLİĞİM YOK SEVEREK ALDIM VE HER BİNDİĞİMDE SEVEREK KULLANIYORUM SAÇMA TEKLİFLER YAPMAYIN BU PİYASADA BU DOLULUKTA BÖYLE ARABA KAÇIRMAYIN DERİM...HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE:icon_tup:
mira, ellerin dert görmesin aga. yüreğine sağlık, herşeyi doğru düzgün anlattığın için. Keşke herkez senin gibi olsa...
Bu arada, geçmiş olsun, size bişey olmamış valla önemli olan o.
Yürürü çok sağlam bi arabadır. CLC zamanındayken ilker kullanırken seyir etme fırsatım olmuştu. Dediğiniz gibi tek eksiği beyin ve yazılımdır.
Maşallah...
01 SC 352 füme aracın boya durumunu soran arkadaslar tekrar yazıyorum burdan okusunlar:
Ön tampon degişmiş+ sol ön çamurluk+ sol ön kapı+ tavan+ bagaj kapagı olmak üzere 5 parçası boyalıdır. Aracı alacak arkadasların aracın ılk sahıbınden 28bın tl ye alındıgını unutmasınlar. Mutlaka 01 SC 352 plakalı vtec i almadan önce alacak arkadasların paraya kıyıp aracı honda servısınde ekspertize sokmaları alacak arkadaslar için hayırlı olur, sonradan baska süprizlerle karşılaşmamış olurlar.
01 SC 352 füme vti ya tavanda boya ve işlem oldugunu hatırlatmak isterim. Tavanda boya takıntısı olan arkadaslar hiç yanaşmasın derim çünkü satarken çok sıkıntı olur sonradan...
Ayrıyetten 01 SC 352 nin camları lazer cam boyama oldugundan camları eski haline gelememektedir ve camında son gördüğümde cam fitillerinden dolayı çizikler ve sıyrıklar meydana geldiginden çok kötü bir hal aldıgını duydum. Ayrıyetten herhangı bir camın kırılması durumunda aracın camlarının renk tutmama sorunu vardır çünkü lazer yapan firma kapanmıstı o yuzden kırılırsa aracın butun camlarının komple degısmesı gerekır bunuda unutmamak gerekır. Almaya niyetlenenlerin bu sorunları göz onunde bulundurupda araca öyle niyetlensın derım.
eyvallah ömer kardeşim allah kimseye kaza bela vermesin.araçlar bişekilde toplanıyo ama sağlık ve huzur bidaha geri gelmiyo...
mira@
abi sana helal olsun, airbaglerin açıldığına kadar söyledin. inşallah gönlüne göre verir Allah'ım.
doğru insan her zaman kazanır ;)
Araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 69137054
mira beni yanlış anlama; "ben alırken baktırmadım önemsemedim bilmiyorum vs."demek bana saçma geliyor, çokmu mübarek araçlar, kaportacı bakarsa günahmı olur.
götürün gösterin aracınızı kaportacıya fazlasıyla eksiğiyle liste çıkartsın, hem sen bilirsin aracını hem niyeti olanlar..
UP vti gibi dolu sedan güzel duran o fiyata giderli vtec'de yok zaten
ben önemsemediğim bişeyi niye gidip baktırtayım komple taklalı çıktı direkler yamuk çıktı ne olcak....benim için bunların bi önemi yok ben bunu anlatmak istedim bunları merak eden ciddi düşünen arkadaş gelince kendisi baktırıp alsın ister servise soksun ister kaportacıya isterse ustasıyla gelsin baksın benim için hiç bir mahsuru yok benim bilmek istediğim yer motor ve yürüyeniydi eski sahibini tanıyan varsa da sorabilir aracı kullanmadım bile el sıkıştım notere gittim 23.500 ü saydım aldım ne kaportasından ne boyasından nede yürüyen ve motorundan şikayetim yok...
senin için önemi olmayabilir fakat bence kaporta mekanikten daha önemli, orjinallik geri gelmiyor..
ben vti da motor yaptım eskisinden daha iyi oldu, para harcadım karşılığını aldım.
fakat kaportada aynı durum geçerli değil malesef..
sen aracı eskişehirden satıyorsun ve kaportaya önem veren gelip baktırır diyorsun, insanlar araç başında 100 tl nin hesabını yapıyorlar, her araca gelip bakıp hüsran yaşarsalar araba parası yollara dökülür..
ben alıcılarıda anlamıyorum, vteclere baktırmak istemiyorlar, çekiniyorlar herhalde:)
bildiğin honda civic işte....
baktırcak arkadaş gelir baktırır cebinde parası olmayan arkadaşta vtı binmesin sen alırken baktır canım kardeşim altına üstüne içine dışına araba burda alcak cebine parasını koyar gelir msjla telefonla araba alınıp kaporta boya motor sorgulanmaz.birazda kişilik meselesi tabiki bunlar ben kıl bi adam değilim önemli olan içime sinmesi emin ol değerini veren gerçekten kıl adamlara satmadım arabamı gerekte yok benim yapım bu şekilde yanlış kelimeler yazmak istemiyorum burada ama alacak arkadaşlar ilgilensin arabayla sen takma kafana vtı sorgulama bölümünü atışmalarla daha fazla meşgul etmek istemiyorum arçla ilgili olan bütün sorular bilgim dahilinde yanıtlanacaktır.....
alacak arkadaşlar ilgilensin derken, ben neyi takmıyım?
lütfen araçların mazisini gizlemeyin, kim ne biliyor bilmiyorumda ben bu araçların çoğunu bilirim..
kimsenin ticaretine karışmak istemem ama göz göre görede buna müsade edemem...
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 69162382
16 fm 087 geçmiş sayfalara baktım fakat göremedim arkadaşlar bu aracın durumu nedir??
arkadaşım neden sen cephe aldın anlayamadım herkes araç alırken farklı yerlere takılır bırı motoruna bırı kaprtasına butun vtilerı bılıyorum demıssınde 96 senesınde 0 ı cıkıp 99 da bıten aracın evvelıyatına nereye kadar ınebılırsın vtı cıkığı senede 7 yaşındaymıssın ozmndanmı takiptesın ozmanalr sende bende daha yenı bısıklet kullanıyoduk 5464 e plaka sorgulatmakla arac mazısı çözulmez tek taraflı yaptıtlıan patlayan araçları hesaba katın bu konu burda uzamasın bence
biz ne vtecler gördükkkk.....
orjinal vtec sayısı toplasan 2 elın parmagını gecmez bi rahat olun ya:)
Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun.Kimsenin lafına bakma istiyen istediği fiyata alır satar.Bursadaki İlkerdeyken de sol çamurluk değişikti sizden önce de bn niyetlenmiştim CLC ye kısmet olmadı fiyatta anlaşamadık.Hayırlısı ne ise öyle olsun.Hayırlı satışlar sana her malın bir alıcısı vardır.Ama senin istedigin fiyatı verirlermi bilemem :soru: