motor ruhsata işli....
motor ruhsata işli....
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
herkese hayırlı günler bu araç hakkında eski sayfalara baktım hiç bi yorum yok arac hakkında bilgi alabilirmiyiz?
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
bunun hakkında bilig vardı zannedersem ama ben göremedim galiba??
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
http://www.techturkey.com/forum/otom...3-kc-vtec.html
ese dosta gıdıcek hatasız tertemız pazarlıgımızı yaparız..![]()
benim eski aracım motoru ben işlettim motor yeni yapılmıştı benim aldıgımda. aracın sagdece ön paneli degişik benim verdigimde full orjinaldi motor içi bagaj içi kapı içleri orjinal rengi araçta herhangi bir kazadan dolayı boyanmamıştır cami yeşili diye op orjinal arabayı bu renge boyadılar araba ankaradana 2004 yılında geldi 2010 temmuzda ben aldım ve sattım süleymana extra olarak 60 lık düz boru f1 stage3 baskı balata act hafif volan 10mm buji kablosu simota twincharcer v.s araç harbiden dosta gidicek araba heleki şu sedan vti kıtlıgında içine hiç bakmayın zaten sıfır dersiniz ben s2000 almamış olsam direk geri alırım arabayı aracın sahibininde vti le uzaktan yakından alakası yok sabah gelir akşam gider bi hevese almıştı benden aracı temiz vti arayanlara duyrulur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)