User Tag List

Sayfa 185/969 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
18400 sonuçtan 3.497 ile 3.515 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim şahsım adına söyleyecek olursam, ben bu arabayı seviyorum. uygun fiyata alınabilir. motor yeni diye biliyorum.
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasası çok iyi yanı dışardan 10 numara duruyor renk olar duruş olarak süper motoru değişti segman atıldı diye biliyorum.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor yapılmış olabilir sorun değil ama doğru düzgün yapıldımı o önemli neyse ben kullandımmı anlarım zaten.alabiliceğim araçlardan biri bu..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stok , orjinal düşük km li..Zabıtaydı bursadaki sahibi ? Nereye satıldı o vti ?
    bursadaki sahibini bilmiyorum ama bayaa bi 27 bin tl ile satılıkda kalmıştı..

Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi boşver kırmızıyı beyaz takılmaya devam et en iyisi o arabayla
    aynen aynen devam biraz böyle
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temiz vtec arıyorsanz bakırköye gelin araba yaklasık 1 aydır aynı poizsyonda bahce içinde park etmiş duruyor harbiden yaşlı amcada.
    serkanım o adam arabayı satmıyor.kapısına cok gittik ama adam binme taraftarı olduğunu söyledi.arac 97 model.kız gibi.

trgy

dipnot.hatta şuan bahcede

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkanım o adam arabayı satmıyor.kapısına cok gittik ama adam binme taraftarı olduğunu söyledi.arac 97 model.kız gibi.

trgy

dipnot.hatta şuan bahcede
    yaw kardesim satmıyorsada ne diye oraya çekiyor çeksin arka tarafa ayıp yaw... bide tamponları çıtasız hatırlıyorm acaba yanlısmı hatırlıyorm geçerken tamponlara bidaha bakacam

arabayı ilk gördm plaka AB olunca dedim bu kesin vtec sonra az daha inceledim kafalıkları gördm dedim kesn ya bu sonra amcayı görüp arka diskleri görünce olay budur demistim
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw kardesim satmıyorsada ne diye oraya çekiyor çeksin arka tarafa ayıp yaw... bide tamponları çıtasız hatırlıyorm acaba yanlısmı hatırlıyorm geçerken tamponlara bidaha bakacam

arabayı ilk gördm plaka AB olunca dedim bu kesin vtec sonra az daha inceledim kafalıkları gördm dedim kesn ya bu sonra amcayı görüp arka diskleri görünce olay budur demistim
    cıtalı tamponları,bide e30 var amcada siyah 4 kapı.

trgy

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amcaya bak hele yaw

bide bayanda 100binde beyaz sedan var oda satmıyor yolda çevirenler ve arabanın ilgi görmesi sanrım hoşuna gidiyormus satmam diyor 6 saat araba başında bekleyen arkadasm oldu otopark parası bile almadılar ama yok satmıyorum diyor

bu arada böyle ies gören yokmu amcada dayıda sahibinden.com bilmeyen fiyatı abartmayan ?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka bi araç bakınız...

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VTİ arıyanlar....

bone stock (filtre-egzoz bile yok) vti

Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk

ciddi ilgilenenlere ciddi rakam vericem

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasım gecenlerde kırmızı hb vti aldı Bursadan boc 09 plaka.Varmı tanıyan eden.

Arkadasım pek anlamadıgı için motorda ne var ne yok pek anlamamış.Piston falan değişmiş demiş ama kim yaptı kim topladı bilmiyoruz Serecesini dökelim bakalım sayın tech üyeleri

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı KoNCa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekirdağda apaçinin teki yapmış bursada elden geldikçe orjinale çevirmeye çalıştılar. ayrıca uzun süredir lpg kullanılmıyor. iptal edilmiş vaziyette..

kullandığım ve yürüyüşünde sıkıntısı olmayan bir araç. ve bildiğim kadarıyla ön panelde değişme yok. 5i 1yerde vti almaktansa bahsi geçen siyah vti'ı alıp 2 çamurluk ve 4 tane kapı alıp takar orjinal kullanırım, çünkü kazası yok. hem arabaya ne işlem yapılmış herşeyiyle bilmiş olurum. kapı değiştirmek dediğin bi iş değil menteşede 4 tane civata var. çamurluk da aynı şekilde. aracın orjinal rengi füme. çıkmacıda ostimde filan darbesiz belki boya bile istemeyen kapı, çamurluk bile bulunabilir arabada boya olcak diyenler için zaten 14-15 yaşında bir araçtan bahsediyoruz. illaki boya isteyecek, kendi ustana içine sine sine boyatırsın, boya geçmişini bilirsin. Bunca masrafa değer mi dicekler için de ağır kazalı ya da kazalı arabayı sırf düzgün duruyor diye 23.000e alcağıma neyi var neyi yok bilmeden. alır uğraşırım herşeyini bilirim cinsinden bir araç.

o bahsettiğiniz aracın geçmişini biliyorum araç tekirdağ da bulundugu zamanda plakası 31 mi, 33 mü neydi sahibi tekırdaglı olmayıp burada askeriyede bir gorevı vardı tamponları falan gorunce bızde şaşırmıstık biz onu mersin veya içel taraflardan biliyorduk bilmem ne kadar dogru yanlıs,gel gelelım aracıda kendısı body kitli yaptırmıs gercekten cok kotu durumdaydı hatta bizim arka sokakta kirli bir şekilde dururdu hep sahibiyle tanışmışlıgım yoktu kendisinin apaçiliği ne taraftan gelir bilmemde,tekirdağ da böyle araçlara kimse apaçilik yapmaz değer verir özenle korur kullanır bunuda belirtmek istedim saygılar..

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o bahsettiğiniz aracın geçmişini biliyorum araç tekirdağ da bulundugu zamanda plakası 31 mi, 33 mü neydi sahibi tekırdaglı olmayıp burada askeriyede bir gorevı vardı tamponları falan gorunce bızde şaşırmıstık biz onu mersin veya içel taraflardan biliyorduk bilmem ne kadar dogru yanlıs,gel gelelım aracıda kendısı body kitli yaptırmıs gercekten cok kotu durumdaydı hatta bizim arka sokakta kirli bir şekilde dururdu hep sahibiyle tanışmışlıgım yoktu kendisinin apaçiliği ne taraftan gelir bilmemde,tekirdağ da böyle araçlara kimse apaçilik yapmaz değer verir özenle korur kullanır bunuda belirtmek istedim saygılar..
    evet 33 plakaydı eskıden mersındeymıs ama ben hıc mersınde gormemıstım bu aracı 2 tane sıyah vtec vardı sedan olarak bırı ahp 33 dıgerıde ez550 ez550 sımdı antalyada ahp 33 u bılmıyorum

Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasım gecenlerde kırmızı hb vti aldı Bursadan boc 09 plaka.Varmı tanıyan eden.

Arkadasım pek anlamadıgı için motorda ne var ne yok pek anlamamış.Piston falan değişmiş demiş ama kim yaptı kim topladı bilmiyoruz Serecesini dökelim bakalım sayın tech üyeleri
    Boc 09 dersen pek bilen olmaz eski 06 gny 15.
    Burda sorgulattığımızda 1 çok kişi kefil olmuştu , gönül rahatlığıyla alınabilir dendi ve dedikleri gibide çıktı.Pistonlar önceki sahibinde değişti diye biliyorum.Bursaya geldiğinde kutu içi filtre orjinal egzoz-manifoltlu haldeydi ve 2 yıla yakın bizdeykende herhangi kazası sürtmesi fln olmadı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar. Passatımı sattım ve 1.6 iES almaya karar verdim. Tanıtımda bahsettiğim gibi Denizlide ikamet ediyorum ve sizin de fikrinizi almak istedim.
    2 araç arasında kararsız kaldım ve arasında 1000 tl gibi bir fiyat farkı var
    Sizce hangisi daha mantıklı? Ben biniciyim. biraz pahalı olup orjinal olması mı, yoksa yaklaşık 1000 tl kadar daha ucuz olup 1 değişeni ve komple boylaı olan mı? Bu arada ilk ilanın sahibi km orjinal olduğunu iddia ediyor.2. ilanın da km aldığımda böyleydi diyor?

emre| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    için için aramaktayız aaah ah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vardır bi yerlerde nasibimiz

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün yenidoğan tarafında bir tanesi kaldırıma çıktı gözümüzün önünde duvara sürttü sunroof + vti jant hb di araba görebildiğim kadarıyla stock du ve siyahdı kaldırıma cıktı ve dipgazda kaçıp gitti
    :S

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet 33 plakaydı eskıden mersındeymıs ama ben hıc mersınde gormemıstım bu aracı 2 tane sıyah vtec vardı sedan olarak bırı ahp 33 dıgerıde ez550 ez550 sımdı antalyada ahp 33 u bılmıyorum
    evet hatırladım sımdı 2 taneydı plkasıda ahp ydi bunuda zaten daha sonra bursadan caner arkadasımız aldı,baya bir ugrasarak orjınalıne getırmeye calıstı diye biliyorum aracı sımdı de ılanı var zaten satılık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)