abicim şahsım adına söyleyecek olursam, ben bu arabayı seviyorum. uygun fiyata alınabilir. motor yeni diye biliyorum.
Printable View
motor yapılmış olabilir sorun değil ama doğru düzgün yapıldımı o önemli neyse ben kullandımmı anlarım zaten.alabiliceğim araçlardan biri bu..
yaw kardesim satmıyorsada ne diye oraya çekiyor çeksin arka tarafa :D ayıp yaw... bide tamponları çıtasız hatırlıyorm acaba yanlısmı hatırlıyorm :D :D geçerken tamponlara bidaha bakacam :D
arabayı ilk gördm plaka AB olunca dedim bu kesin vtec sonra az daha inceledim kafalıkları gördm :D dedim kesn ya bu :D sonra amcayı görüp arka diskleri görünce olay budur demistim
amcaya bak hele yaw :D :D
bide bayanda 100binde beyaz sedan var oda satmıyor :D yolda çevirenler ve arabanın ilgi görmesi sanrım hoşuna gidiyormus satmam diyor 6 saat araba başında bekleyen arkadasm oldu :D :D otopark parası bile almadılar ama yok satmıyorum diyor :D
bu arada böyle ies gören yokmu amcada dayıda sahibinden.com bilmeyen fiyatı abartmayan ?
VTİ arıyanlar....
bone stock (filtre-egzoz bile yok) vti
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
ciddi ilgilenenlere ciddi rakam vericem :)
Arkadasım gecenlerde kırmızı hb vti aldı Bursadan boc 09 plaka.Varmı tanıyan eden.
Arkadasım pek anlamadıgı için motorda ne var ne yok pek anlamamış.Piston falan değişmiş demiş ama kim yaptı kim topladı bilmiyoruz :D:D:D Serecesini dökelim bakalım sayın tech üyeleri :D:D
o bahsettiğiniz aracın geçmişini biliyorum araç tekirdağ da bulundugu zamanda plakası 31 mi, 33 mü neydi sahibi tekırdaglı olmayıp burada askeriyede bir gorevı vardı tamponları falan gorunce bızde şaşırmıstık biz onu mersin veya içel taraflardan biliyorduk bilmem ne kadar dogru yanlıs,gel gelelım aracıda kendısı body kitli yaptırmıs gercekten cok kotu durumdaydı hatta bizim arka sokakta kirli bir şekilde dururdu hep sahibiyle tanışmışlıgım yoktu kendisinin apaçiliği ne taraftan gelir bilmemde,tekirdağ da böyle araçlara kimse apaçilik yapmaz değer verir özenle korur kullanır bunuda belirtmek istedim saygılar..
Boc 09 dersen pek bilen olmaz eski 06 gny 15.
Burda sorgulattığımızda 1 çok kişi kefil olmuştu , gönül rahatlığıyla alınabilir dendi ve dedikleri gibide çıktı.Pistonlar önceki sahibinde değişti diye biliyorum.Bursaya geldiğinde kutu içi filtre orjinal egzoz-manifoltlu haldeydi ve 2 yıla yakın bizdeykende herhangi kazası sürtmesi fln olmadı..
http://i1103.photobucket.com/albums/...z-vtec/1-5.jpg
http://i1103.photobucket.com/albums/...z-vtec/2-3.jpg
Merhaba arkadaşlar. Passatımı sattım ve 1.6 iES almaya karar verdim. Tanıtımda bahsettiğim gibi Denizlide ikamet ediyorum ve sizin de fikrinizi almak istedim.
2 araç arasında kararsız kaldım ve arasında 1000 tl gibi bir fiyat farkı var
Sizce hangisi daha mantıklı? Ben biniciyim. biraz pahalı olup orjinal olması mı, yoksa yaklaşık 1000 tl kadar daha ucuz olup 1 değişeni ve komple boylaı olan mı? Bu arada ilk ilanın sahibi km orjinal olduğunu iddia ediyor.2. ilanın da km aldığımda böyleydi diyor?
için için aramaktayız aaah ah :)
vardır bi yerlerde nasibimiz ;)
Dün yenidoğan tarafında bir tanesi kaldırıma çıktı gözümüzün önünde duvara sürttü sunroof + vti jant hb di araba görebildiğim kadarıyla stock du ve siyahdı kaldırıma cıktı ve dipgazda kaçıp gitti
:S