orjınal renqı kırmızı tavanda boya yok zaten denızlıden alan arkadas yetkılı servısten expertız çıkartıpda aldı baskı balata sıfır lastıkler yenı deqışenı yok komple boya yok
Printable View
Araçları bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
Honda / Civic / 1.6 VTi / TEMİZ MUAYYER VTİ sahibinden.com'da
Geçmiş sayfalara baktım fakat bulamadım varsa kusura bakmayın ancak bu aracı bilen varmıdır acaba kaza durumu motoru ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bi arkadasıma düşünüyoruz varmıdır bu araç hakkında bi bildiği olan
Lpg'si söküldü bildiğim kadarıyla.
Şu sorguladığınız araçlar için önceki sayfalara bakınız...
Her biri hakkında yorum yapıldı...
ben ilgilendim bu aracla baktırdım motorda lpg var km zaten ortada ön panel değişmiş arka kapı kolları iptal edilmiş ve komple ön arka kapı cıtaları yerleride iptal edilmiş.muayenenin bitmesine 2 ay kalmıs geri kalan itibariyle düzgün bir arac şaselerin podyaların düzgün oldugu söylendi fiyat olarakta 19.500 den aşagıya vermiyor....bana kalırsa girilmemesi gereken bir arac...büyük kazası falanı filanı yok ama dedigim gibi cok masrafı var
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
ese dosta gıdıcek..kesınlıkle kazasız darbesız dumanlamasız..:):icon_tup:
CVC vtec istanbula verilmiş bu sabah arkadaşlar alan bizden biri midir bilgisi olan var mı acaba ? :)
Tekirdağda apaçinin teki yapmış bursada elden geldikçe orjinale çevirmeye çalıştılar. ayrıca uzun süredir lpg kullanılmıyor. iptal edilmiş vaziyette..
kullandığım ve yürüyüşünde sıkıntısı olmayan bir araç. ve bildiğim kadarıyla ön panelde değişme yok. 5i 1yerde vti almaktansa bahsi geçen siyah vti'ı alıp 2 çamurluk ve 4 tane kapı alıp takar orjinal kullanırım, çünkü kazası yok. hem arabaya ne işlem yapılmış herşeyiyle bilmiş olurum. kapı değiştirmek dediğin bi iş değil menteşede 4 tane civata var. çamurluk da aynı şekilde. aracın orjinal rengi füme. çıkmacıda ostimde filan darbesiz belki boya bile istemeyen kapı, çamurluk bile bulunabilir :) arabada boya olcak diyenler için zaten 14-15 yaşında bir araçtan bahsediyoruz. illaki boya isteyecek, kendi ustana içine sine sine boyatırsın, boya geçmişini bilirsin. Bunca masrafa değer mi dicekler için de ağır kazalı ya da kazalı arabayı sırf düzgün duruyor diye 23.000e alcağıma neyi var neyi yok bilmeden. alır uğraşırım herşeyini bilirim cinsinden bir araç.
yemın ederım sorgulamadıgım ız wtı kalmadı tr de
kız gibi kaç vti kaldı türkiyede? ortalama bi sayı verebilicek birisi var mı?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
arakadaslar arac hakkında öbür sayfalrda bilgi verildi ama tam bilgiler gelmedi bu arac hakkında bilgi alabilirmiyiz sizden yardımlarınızı bekliyorum ?
bugün sırf 2 vti sattım antalyadan istanbula :)