tansuahci Nickli Üyeden Alıntı
2 ay once bir araba aldım, aldığım kişi sadece sol camurluk degişik baskahiçbirşey yok dedi, sonra almakta ciddi oldugumu anlayınca belden altı boyalı dedi (çıtalardan altı kastedilerek) sonra biraz daha zorlayınca abs ışığı da yanıyor denildi, sonra almaya karar verildikten sonra sag arka kapıda boya çiziği var elletmedim denildi, hepsine sorun degil olur dedim ve 8 saatlik yol gittim gittigimde boyası çizik denilen kısım macun çatlağı oldugu, klimanın sökük olduğu, stepne ve krikonun hiç olmadığını 3. vites sekromencinde problem olduğunu hep sonradan oğrendim tüm bunlara ragmen sırf o kadar yolu gittigimden arabayı aldım. ve ne hikmetse donerken daha 300. km yi tamamlayamadan arabanın motorunu yedigimi taa ankaradan istanbula çekici ile getirtmem ve komple motor yapmam bunların cabasıydı. motoru acan ustamla gorustugumde motorun idarelik toplandığını soylemesi coğu civatanın olmadığını soylemesi ve şuan hatırlamadığım birkaç teknik terim kullanması motorunda çok iyi durumda olmadıgını kanıtlıyordu. bunu aldığım arkadasa soyledigimde ustası "cok fazla sıkıştırılmıştır" demiş, vti gibi bir arabayı ben sahilde 50km hızla gezmek için mi aldım? ve daha 300km yi bile tamamlayamadan olması da aklımda soru işaretlerine neden oluyor. bu arkadas sadece camurluk degişmiş derken bana satıştan sonra senın arkadasın anlamıyor kaput orjinal dediama kaput değişmişti diye agzından kaçırıp sonra bazı usta orj. bazıları degişmiş diyip kıvırıyor.
yine bu arkadasstan bundan once baska bir 99 vti almıştım sadece motor yag yakıyor demişti ama aracın sonradan iki farklı arabanın birleşimi oldugunu oğrendim ama bunların hiç birini gelip ne burda nede baska bir yerde sırf bilmişlik yada üstünlük gostermek için laf olsun diye ne yazdım nede soyledim. en büyük yüzsüzlük insanın yüzüne gülüp böyle arkaasından konuşulmasıdır.
bir başkası hakkında bir kanıya varacaksanız eger iki kere düşünün derim hayırlı günler.