http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/photo...67_4926747.jpg
Resim: Mart ya da Nisan 2009
Bi insanın bilmediği bir araç ya da yarım yamalak eksik bildiği bilgilerle yorum yapması ne kadar doğru, laf olsun insanlar alışverişte görsün mantığı mıdır bilmiyorum bu. Emin değilseniz, %bilmem kaçlı yorum yapmayın daha iyi. hani benim bildiğim eskiden aracın km 10 - 15.000 düşürülmüş. Ya düşürülmemiş olsaydı, iftiradan başka birşey olmazdı bu.
Ha şöylede bir gerçek var. Daha önce bir arkadaş benim vti'ım 395.000 km de diyerek aracını paylaşmıştı X konusunda. çok güzel bi laf söylemişti o arkadaş. Ben aracımın kmsini 100.000lere çekip atıp tutmuyorum diye :) Acaba Türkiyede kalan orjinal km'li vti sayısı 15-20yi geçer mi?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Benim bu araç hakkında da yorum yapmam ne kadar etik bilemem ancak;
Araç ilk antalyadan bursaya geldi, bursaya geldiğinde 98.000 km de idi. Araç Bursa'da bir arkadaşımızdaydı. Araç geldiğinde (yanlış hatırlamıyorsam) sağ kapı sacı motosiklet kazasından dolayı değişmişti. 108.000 km civarı Aracı istanbulda başka bir arkadaşımıza aldık, alırken farkettiğimiz Bursaya gelmeden kısa bir süre önce serviste bakıma 112.000 km gibi birşeyde girdiğiydi. Yani Antalyadan satılırken bi aşı yapılmış ancak 100.000in altına çekmişler. Bizim için sorun teşkil etmedi, gerçekten çok sağlıklı ve bildiğimiz bir araçtı. İstanbulda yine araç 2 arkadaşa daha geçti, 1 sene kadar Istanbulda kaldı. sonra bursaya geri geldi. jap 10 olarak. Diyarbakıra satıldığını biliyorum en son, Bildiğim araç Diyarbakıra gidene kadar tekrar km'si ile oynanmadığı, en son 120.000li birşeylerdi diye hatırlıyorum. orada bi çıtır ufak kaza yaptığını duydum, başka birşey bilmiyorum. Aracı Bursadan Istanbula götürürken dyno da dandik bi hava filtresi vardı üstünde, 157 hp vermişti. ve gayet sağlıklıydı. En son bursadan diyarbakıra satılırken de sağlıklıydı.
Benim adım hıdır, bildiğim budur.