User Tag List

Sayfa 189/969 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
18400 sonuçtan 3.573 ile 3.591 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda / Civic / 1.6 VTi / 1,6 VTI RED sahibinden.com'da

önceki sayfaları aradım ama bulamadım..varmı bilgisi olan?ilgileniyoruz arabayla
    araç benim eski aracımdı.
    motoru halen kapak açmamış şekilde sağlıklı çalışıyordu.
    servis kayıtlarında bi kaç ufak kazası var. ben aldığımda kaput sağ ön çamurluk değişmiş olduğunu serviste öğrendim. ben yolda kayıp sol ön tarafını sürttüm. (cidden sürttüm) sol far ve tampon kırılınca bi hevesle 99a çevirdim. kaportacı panel değişmeden olmaz dedi kalktı paneli değiştirdi. o zamana kadar paneline çekiç değmemişti. sonra 6 ay önce filan eski parçalarımla 98e döndüm. panjuru bile eski panjuruydu şimdi logosuza dönmüş.
    bi kaç değişen sorun olmaz derseniz gidin bakın. içi miçi hala sıfır gibiydi. duruşunda bi yamukluk yoktu. güzel bi pazarlıkla alınabilecek arabalar arasında.
    ben sattığımda sıfır hytech headers sıfır 60 lık krom boru ve sıfır buddy club eksoz vardı.
    ben satarken de kilometreden emin olmadığımı söyledim. şimdi de emin değilim
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 depo ile vti ile ne kadar gidilir şehir içi öğrenciyim almak istiyoruumm

ErmanArseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Songür GARAGE | USPeformance by UtkuSelamoğlu

https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErmanArseven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmıs sayfalarda baya sorulmus bu arac, bi bak ıstersen.

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee benzın sıkıntın yoksa kovala tabii,benzn fiyatları aldı basını gıdıyo,vti yı olan adamda rahat duramaz ama bnzn koymuyosa takasla o zamn
    Benzin sikinti olmaz yeterki araba gitsin

Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah yavrum gazcı olmuş şimdide ya
    Sikinti yok pampa 207 lede saplarim sana

Bu arada arac gaziantepten gitme arkadasa sordum soyledi.

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski jap10 vti d.bakırdan aldılar daha öncede antalyadaydı kmsi %1500 düşük önden bi kazası var birde sag taraftan olması lazım.

Resim: Mart ya da Nisan 2009

Bi insanın bilmediği bir araç ya da yarım yamalak eksik bildiği bilgilerle yorum yapması ne kadar doğru, laf olsun insanlar alışverişte görsün mantığı mıdır bilmiyorum bu. Emin değilseniz, %bilmem kaçlı yorum yapmayın daha iyi. hani benim bildiğim eskiden aracın km 10 - 15.000 düşürülmüş. Ya düşürülmemiş olsaydı, iftiradan başka birşey olmazdı bu.

Ha şöylede bir gerçek var. Daha önce bir arkadaş benim vti'ım 395.000 km de diyerek aracını paylaşmıştı X konusunda. çok güzel bi laf söylemişti o arkadaş. Ben aracımın kmsini 100.000lere çekip atıp tutmuyorum diye Acaba Türkiyede kalan orjinal km'li vti sayısı 15-20yi geçer mi?

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
    Benim bu araç hakkında da yorum yapmam ne kadar etik bilemem ancak;
    Araç ilk antalyadan bursaya geldi, bursaya geldiğinde 98.000 km de idi. Araç Bursa'da bir arkadaşımızdaydı. Araç geldiğinde (yanlış hatırlamıyorsam) sağ kapı sacı motosiklet kazasından dolayı değişmişti. 108.000 km civarı Aracı istanbulda başka bir arkadaşımıza aldık, alırken farkettiğimiz Bursaya gelmeden kısa bir süre önce serviste bakıma 112.000 km gibi birşeyde girdiğiydi. Yani Antalyadan satılırken bi aşı yapılmış ancak 100.000in altına çekmişler. Bizim için sorun teşkil etmedi, gerçekten çok sağlıklı ve bildiğimiz bir araçtı. İstanbulda yine araç 2 arkadaşa daha geçti, 1 sene kadar Istanbulda kaldı. sonra bursaya geri geldi. jap 10 olarak. Diyarbakıra satıldığını biliyorum en son, Bildiğim araç Diyarbakıra gidene kadar tekrar km'si ile oynanmadığı, en son 120.000li birşeylerdi diye hatırlıyorum. orada bi çıtır ufak kaza yaptığını duydum, başka birşey bilmiyorum. Aracı Bursadan Istanbula götürürken dyno da dandik bi hava filtresi vardı üstünde, 157 hp vermişti. ve gayet sağlıklıydı. En son bursadan diyarbakıra satılırken de sağlıklıydı.
    Benim adım hıdır, bildiğim budur.

emre| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoNCa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bi insanın bilmediği bir araç ya da yarım yamalak eksik bildiği bilgilerle yorum yapması ne kadar doğru, laf olsun insanlar alışverişte görsün mantığı mıdır bilmiyorum bu. Emin değilseniz, %bilmem kaçlı yorum yapmayın daha iyi. hani benim bildiğim eskiden aracın km 10 - 15.000 düşürülmüş. Ya düşürülmemiş olsaydı, iftiradan başka birşey olmazdı bu.

Ha şöylede bir gerçek var. Daha önce bir arkadaş benim vti'ım 395.000 km de diyerek aracını paylaşmıştı X konusunda. çok güzel bi laf söylemişti o arkadaş. Ben aracımın kmsini 100.000lere çekip atıp tutmuyorum diye Acaba Türkiyede kalan orjinal km'li vti sayısı 15-20yi geçer mi?

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
    Araç ilk antalyadan bursaya geldi, bursaya geldiğinde 98.000 km de idi. Araç Bursa'da bir arkadaşımızdaydı. Araç geldiğinde (yanlış hatırlamıyorsam) sol kapı sacı motosiklet kazasından dolayı değişmişti. 108.000 km civarı Aracı istanbulda başka bir arkadaşımıza aldık, alırken farkettiğimiz Bursaya gelmeden kısa bir süre önce serviste bakıma 112.000 km gibi birşeyde girdiğiydi. Yani Antalyadan satılırken bi aşı yapılmış ancak 100.000in altına çekmişler. Bizim için sorun teşkil etmedi, gerçekten çok sağlıklı ve bildiğimiz bir araçtı. İstanbulda yine araç 2 arkadaşa daha geçti, 1 sene kadar Istanbulda kaldı. sonra bursaya geri geldi. jap 10 olarak. Diyarbakıra satıldığını biliyorum en son, Bildiğim araç Diyarbakıra gidene kadar tekrar km'si ile oynanmadığı, en son 120.000li birşeylerdi diye hatırlıyorum. orada bi çıtır ufak kaza yaptığını duydum, başka birşey bilmiyorum. Aracı Bursadan Istanbula götürürken dyno da dandik bi hava filtresi vardı üstünde, 157 hp vermişti. ve gayet sağlıklıydı. En son bursadan diyarbakıra satılırken de sağlıklıydı.
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç benim eski aracımdı.
    motoru halen kapak açmamış şekilde sağlıklı çalışıyordu.
    servis kayıtlarında bi kaç ufak kazası var. ben aldığımda kaput sağ ön çamurluk değişmiş olduğunu serviste öğrendim. ben yolda kayıp sol ön tarafını sürttüm. (cidden sürttüm) sol far ve tampon kırılınca bi hevesle 99a çevirdim. kaportacı panel değişmeden olmaz dedi kalktı paneli değiştirdi. o zamana kadar paneline çekiç değmemişti. sonra 6 ay önce filan eski parçalarımla 98e döndüm. panjuru bile eski panjuruydu şimdi logosuza dönmüş.
    bi kaç değişen sorun olmaz derseniz gidin bakın. içi miçi hala sıfır gibiydi. duruşunda bi yamukluk yoktu. güzel bi pazarlıkla alınabilecek arabalar arasında.
    ben sattığımda sıfır hytech headers sıfır 60 lık krom boru ve sıfır buddy club eksoz vardı.
    ben satarken de kilometreden emin olmadığımı söyledim. şimdi de emin değilim
    aynen hytech ve 60 lık boru duruyor.eksozda öyle..bakalım fiyatta anlaşabilirsek km fazla sıkıntılı değl.bikaç kişi daha motorunun sağlam olduğu konusunda görüş bildirmişti.araç sahibi sadece sağda kaza var dedi ve tavan haricinde boya varmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoNCa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Resim: Mart ya da Nisan 2009

Araç ilk antalyadan bursaya geldi, bursaya geldiğinde 98.000 km de idi. Araç Bursa'da bir arkadaşımızdaydı. Araç geldiğinde (yanlış hatırlamıyorsam) sağ kapı sacı motosiklet kazasından dolayı değişmişti. 108.000 km civarı Aracı istanbulda başka bir arkadaşımıza aldık, alırken farkettiğimiz Bursaya gelmeden kısa bir süre önce serviste bakıma 112.000 km gibi birşeyde girdiğiydi. Yani Antalyadan satılırken bi aşı yapılmış ancak 100.000in altına çekmişler. Bizim için sorun teşkil etmedi, gerçekten çok sağlıklı ve bildiğimiz bir araçtı. İstanbulda yine araç 2 arkadaşa daha geçti, 1 sene kadar Istanbulda kaldı. sonra bursaya geri geldi. jap 10 olarak. Diyarbakıra satıldığını biliyorum en son, Bildiğim araç Diyarbakıra gidene kadar tekrar km'si ile oynanmadığı, en son 120.000li birşeylerdi diye hatırlıyorum. orada bi çıtır ufak kaza yaptığını duydum, başka birşey bilmiyorum. Aracı Bursadan Istanbula götürürken dyno da dandik bi hava filtresi vardı üstünde, 157 hp vermişti. ve gayet sağlıklıydı. En son bursadan diyarbakıra satılırken de sağlıklıydı.
    Haklısın şimdi bu arabanın başına gelenleri yazsam burda yazıdığn bütün lafı yutmak zorunda kalırdın Çok merak ediyosan özelden mesaj atarsın anlatırım kim neyi yarım yamalak biliyor görürsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
    arkadaşlar buraya yeni üye oldum aracımı satıyorum ilgilenlere arkadaşlara tşkler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu vti'yi bi arkadaşıma almayı düşünüyorduk.ama senin bu yazdıklarından sonra tekrar düşünmem lazım.bildiklerini söylersen bizde ona göre başka arabaya bakalım.teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meramx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu vti'yi bi arkadaşıma almayı düşünüyorduk.ama senin bu yazdıklarından sonra tekrar düşünmem lazım.bildiklerini söylersen bizde ona göre başka arabaya bakalım.teşekkür ederim.
    gidin bakın beğenirseniz alın ben kimsenin arabasını kötülemiyorum yetkili serviste expertiz yaptırın çıkar zaten birşeyi varsa.

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyserhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
    arkadaşlar buraya yeni üye oldum aracımı satıyorum ilgilenlere arkadaşlara tşkler
    abi sen bana bir pmde arabanın durumu için atsana

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackk35alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemın ederım sorgulamadıgım ız wtı kalmadı tr de
    kaldı benim vti oda bugün satıldı

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun kocaelidemi kaldı arac
    Faruk Kartal

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbula siteden bi arkadaşa verdim yabancıda değil anlayacağın içimdeki bu typer sevdası olmasa hayatta satmazdım alan arkadaşa hayırlıolsun kazasız belasız binsin

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arkadaslar acil...

arkadaslar 35 KZC 18 mat siyah vti. bileniniz varmı eski plakası 77 yalovaymış. varsa yorumlarınız. saygılara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakin ol şampiyon
    Faruk Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göz var nizam var arabanın içi leş gibi alınıp binilecek cinsten değil.
    Faruk Kartal

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayın acemisiyz forumun. içi çok önemli değil. mevzu vukuatı varmı yokmu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)