osman abi aracın sahibi ciddi anlamda titiz gerçekten sıfır gibi bende kefilim ama fiyat ciddi anlamda yüksek
Printable View
osman abi aracın sahibi ciddi anlamda titiz gerçekten sıfır gibi bende kefilim ama fiyat ciddi anlamda yüksek
Bu akşam loto çıkarsa gidip alıcam o arabayı :D:D:D
osman abiyle zamanında bi diyoloğumuz olmuştu. rizeden bi arkadaş aramış 30 civarında bi rakam teklif etmiş sırf artist konuştu diye sana 35e bile vermem deyip yüzüne kapattığını söylemişti :D 2 yıl önceydi sanırsam... ilk ilan verildiği zaman abi bana kaç olur demiştim düz 30 yaparım yol masrafını karşılar 1 depoda benzin doldururum demişti 24 teklif etmiştim vteclerin bu kadar uçmadığı zaman bile nuh dedi peygamber demedi :D
ne olursa olsun çok sacma 32 fılan typer fıyatına vtec :)
onla rollıng yapmıslıgım var araba hıc yurumyuor ya daha motor açılmamış:D
o üzerinde ki egzos sistemiyle yürümez zaten kamer :)
khk benim eski aracım ebr farklı bi araç ben 2008de sattım nokta kazası yoktu km 182 bin idi motor on numaraydı 10 bin kullandım yağ ehsiltmeden okadar diyim..... sadece boya vardı araçta... 2008den sonra neler oldu bilemem ama şu an param olsa tekrar alırdım...
EBR vtecle karıştırılmasın khk senelerdir aynı plaka...
ama şu an 150 bin yazıyo kilometre orası düşündürücü.. 182 binde ben sattım
32bini baska vtec sahipleri görmesin fiyatlar 5bin artar diye korkar oldum suan :):):)
khk eskı bır arac 2003te basketbolcu bırındeydı km 200 vardır...
32 mılyarlık vtec 8000masraf yapmış araba 24 e gelıyor alınır :D yav ben 7000e turbo yapmıştım aracımı:)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
arkadaşlar bu araç hakkında bilgi alabilirmiyim.arkadaşıma düşünüyoruz.özellikle kasasında değişen vs. varmı ?
tamam yavrum bekliyorum.